Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Kochana :*
@ nie ma, mam ból brzucha jak na nią i dużo śluzu więc co chwile sprawdzam czy nie przyszła.. Bolą mnie piersi i drażnią mnie niektóre zapachy. Ból gardła i kaszel mnie zaczęły męczyć ;/ Miałam dzisiaj przy podcieraniu dużo gęstego śluzu (białego) lekko zabarwionego na jasny różowy. Nie wiem co to jest, wcześniej te różowe plamienia były normalne a teraz ten był taki gęsty.. Miała któraś z was coś takiego może? Co to może być? Jutro na betę, potem przeżyć jeszcze weekend i usg. Stresuje się bardzo.
A Ty jak sie czujesz? -
Hmm dziwnie to wyglada u Ciebie z tymi plamieniami, sluzem... Musisz tak czy siak ponarzekać dla lekarza w tej sprawie. Swoja droga tez dzisiaj jakos gardlo mi boli i glowa mam jakas taka ciezka. Tez cos chyba mnie atakuje..
A boli Cie podbrzurze, masz jakies inne niepokojace objawy powiazane z tym sluzem? Nie powinnas sie stresowac, bo stres to tylko podwaja bolączki - wiemy cos o tym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pewno się ładnie powiększyła Masz takie bóle przez cały dzień? Bo ja mam tylko rano i pod wieczór, piersi też większe i jakieś bulgotanie w brzuchu co jakiś czas. Do południa spałam, teraz mam zamiar wziąć kąpiel i coś obejrzeć bo stres mnie zżera, że zobaczę betę <0,1..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny