Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochana :*
    @ nie ma, mam ból brzucha jak na nią i dużo śluzu więc co chwile sprawdzam czy nie przyszła.. Bolą mnie piersi i drażnią mnie niektóre zapachy. Ból gardła i kaszel mnie zaczęły męczyć ;/ Miałam dzisiaj przy podcieraniu dużo gęstego śluzu (białego) lekko zabarwionego na jasny różowy. Nie wiem co to jest, wcześniej te różowe plamienia były normalne a teraz ten był taki gęsty.. Miała któraś z was coś takiego może? Co to może być? Jutro na betę, potem przeżyć jeszcze weekend i usg. Stresuje się bardzo.
    A Ty jak sie czujesz?

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm dziwnie to wyglada u Ciebie z tymi plamieniami, sluzem... Musisz tak czy siak ponarzekać dla lekarza w tej sprawie. Swoja droga tez dzisiaj jakos gardlo mi boli i glowa mam jakas taka ciezka. Tez cos chyba mnie atakuje.. :P
    A boli Cie podbrzurze, masz jakies inne niepokojace objawy powiazane z tym sluzem? Nie powinnas sie stresowac, bo stres to tylko podwaja bolączki - wiemy cos o tym ;)

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam nic niepokojącego powiązanego z nim. Nawet nie miał zapachu ;) W Poniedziałek mam wizytę to jej powiem. COś nas łapie, oby nie złapało całkiem :(

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo teraz ta pogoda sie zmienia wiec nietrudno o jakies chorobsko...

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wychodzę z domu, mój mnie zaraził. A tak się broniłam rękami i nogami :D

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarlotka ja jutro robie druga bete zobaczymy wyniki,poki co boli mnie brzuch jak na @ mam wieksze piersi i zacisniety zoładek,a o sennosci juz nie wspomne,jest 18 a mi oczy sie zamykaja.

Szarlotka123, Meg0809 lubią tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno się ładnie powiększyła :) Masz takie bóle przez cały dzień? Bo ja mam tylko rano i pod wieczór, piersi też większe i jakieś bulgotanie w brzuchu co jakiś czas. Do południa spałam, teraz mam zamiar wziąć kąpiel i coś obejrzeć bo stres mnie zżera, że zobaczę betę <0,1..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:36

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam jak test ci wyszedł to nie mozesz zobaczyc takiego wyniku.Ja jutro napisze wieczorem tez sie denerwuje.Biore nospe,brzuch mnie boli falowo,czasem rano,czasem na noc jak sie klade spac.No i biore Duphaston i kwas.

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też, dodatkowo witaminy. Musimy być dobrej myśli, u Ciebie na pewno będzie dobrze, nie może być inaczej ;) Przypomnij mi, kiedy masz usg?

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najwczesniej za 10 dni

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę w Poniedziałek, pewnie będzie za wcześnie jeszcze, żeby coś zobaczyć.

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny byłam dzis na drugiej becie ok 20 wyniki.

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę miała koło 18 :) Stresuje się bardzo..

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymam kciuki kochane i czekam na wiesci <3 Napewno bedzie dobrze! I prosze mi sie tu nie stresowac.

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się nie stresuje, ok :D Ola, Ty śpisz w nocy normalnie?

anusia24 lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to trzymam kciuki za piękne bety! :)

Szarlotka123, Ola_85 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w nocy spie ok sporadycznie budze sie w nocy na siku.Ale o godzinie 20 to jestem juz mega zmeczona a o 21 juz spie hee a zawsze chodzilam spac 23-24

km5s8ribs34fnes6.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarlotka jak wyjdzie beta ok to przeskakuj na fioletowa jestem na forum pazdziernikowe szczescia 2016

km5s8ribs34fnes6.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia czekamy na ciebie :)działaj działaj.

anusia24 lubi tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooj nawet nie wiesz jak chcialabym do Was dolaczyc :) W tym miesiacu obiecalam sobie nie proznowac :D Przyszly tydzien moze bedzie owulacyjnym... :) Kurde no moglaby mnie ta Warszawa pozegnac w ladnym stylu ... :P

p19uskjoxacp4928.png
‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ