X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochana :*
    @ nie ma, mam ból brzucha jak na nią i dużo śluzu więc co chwile sprawdzam czy nie przyszła.. Bolą mnie piersi i drażnią mnie niektóre zapachy. Ból gardła i kaszel mnie zaczęły męczyć ;/ Miałam dzisiaj przy podcieraniu dużo gęstego śluzu (białego) lekko zabarwionego na jasny różowy. Nie wiem co to jest, wcześniej te różowe plamienia były normalne a teraz ten był taki gęsty.. Miała któraś z was coś takiego może? Co to może być? Jutro na betę, potem przeżyć jeszcze weekend i usg. Stresuje się bardzo.
    A Ty jak sie czujesz?

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm dziwnie to wyglada u Ciebie z tymi plamieniami, sluzem... Musisz tak czy siak ponarzekać dla lekarza w tej sprawie. Swoja droga tez dzisiaj jakos gardlo mi boli i glowa mam jakas taka ciezka. Tez cos chyba mnie atakuje.. :P
    A boli Cie podbrzurze, masz jakies inne niepokojace objawy powiazane z tym sluzem? Nie powinnas sie stresowac, bo stres to tylko podwaja bolączki - wiemy cos o tym ;)

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam nic niepokojącego powiązanego z nim. Nawet nie miał zapachu ;) W Poniedziałek mam wizytę to jej powiem. COś nas łapie, oby nie złapało całkiem :(

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo teraz ta pogoda sie zmienia wiec nietrudno o jakies chorobsko...

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wychodzę z domu, mój mnie zaraził. A tak się broniłam rękami i nogami :D

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarlotka ja jutro robie druga bete zobaczymy wyniki,poki co boli mnie brzuch jak na @ mam wieksze piersi i zacisniety zoładek,a o sennosci juz nie wspomne,jest 18 a mi oczy sie zamykaja.

Szarlotka123, Meg0809 lubią tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno się ładnie powiększyła :) Masz takie bóle przez cały dzień? Bo ja mam tylko rano i pod wieczór, piersi też większe i jakieś bulgotanie w brzuchu co jakiś czas. Do południa spałam, teraz mam zamiar wziąć kąpiel i coś obejrzeć bo stres mnie zżera, że zobaczę betę <0,1..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:36

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam jak test ci wyszedł to nie mozesz zobaczyc takiego wyniku.Ja jutro napisze wieczorem tez sie denerwuje.Biore nospe,brzuch mnie boli falowo,czasem rano,czasem na noc jak sie klade spac.No i biore Duphaston i kwas.

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też, dodatkowo witaminy. Musimy być dobrej myśli, u Ciebie na pewno będzie dobrze, nie może być inaczej ;) Przypomnij mi, kiedy masz usg?

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najwczesniej za 10 dni

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę w Poniedziałek, pewnie będzie za wcześnie jeszcze, żeby coś zobaczyć.

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny byłam dzis na drugiej becie ok 20 wyniki.

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę miała koło 18 :) Stresuje się bardzo..

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymam kciuki kochane i czekam na wiesci <3 Napewno bedzie dobrze! I prosze mi sie tu nie stresowac.

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się nie stresuje, ok :D Ola, Ty śpisz w nocy normalnie?

anusia24 lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to trzymam kciuki za piękne bety! :)

Szarlotka123, Ola_85 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w nocy spie ok sporadycznie budze sie w nocy na siku.Ale o godzinie 20 to jestem juz mega zmeczona a o 21 juz spie hee a zawsze chodzilam spac 23-24

km5s8ribs34fnes6.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarlotka jak wyjdzie beta ok to przeskakuj na fioletowa jestem na forum pazdziernikowe szczescia 2016

km5s8ribs34fnes6.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia czekamy na ciebie :)działaj działaj.

anusia24 lubi tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooj nawet nie wiesz jak chcialabym do Was dolaczyc :) W tym miesiacu obiecalam sobie nie proznowac :D Przyszly tydzien moze bedzie owulacyjnym... :) Kurde no moglaby mnie ta Warszawa pozegnac w ladnym stylu ... :P

p19uskjoxacp4928.png
‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ