Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola ja serduszko zobaczyłam w 5t6d, ale to różnie bywa. Ale lęk że coś jest nie tak póki co towarzyszy mi przed każdym usg, takie ciąży uroki, człowiek się ciągle boi i zastanawia czy wszystko ok. Trzeba wierzyć, że fasolki są silne i zdrowe.
Szarlotka, Aniu trzymam kciuki niezmiennie za Was!anusia24 lubi tę wiadomość
-
No to dziewczynki zycze Wam aby ten lęk był jak najmniejszy Napewno wszystko bedzie dobrze Martta bardzo dziekuje Szczerze mowiac to juz zwatpilam w to ze uda nam sie w najblizszych miesiacach zajsc w ciaze bo jednak caly czas chodzimy nerwowi jak bomby zegarowe a to raczej tym sprawom nie sprzyja...No i w sumie chyba juz tak na serio zaczynam sie z tym godzic ze w najblizszym czasie nic z tego nie bedzie. Ale wiadomo... nie poddajemy sie. A jak tutaj sobie wchodze i widze ze Wam sie udaje to jakos tak cieplej na serduchu
-
Aniusia poddawać sie nie wolno, ale odpuścić trochę czasem dobrze, mi pomogło
Ja czuję sie znosnie, chociaż do normalnego samopoczucia daleko, mdłości trochę się zmniejszyły i lepiej nie będę krakala, no i zmęczenie cały czas. Piersi juz większe, nowy stanik no i spodnie bo w stare sie nie dopinam hehe. Ehhh, mam nadzieję, ze nadchodzi pomalu ten lepszy czas "rozkwitu" o którym tyle słyszałam.
No i wkurzajacy kaszel jeszcze resztka czasami atakuje...a bąbel ma obecnie 2,4 cm
Podczytuje tu Was i staram sie być na bieżąco, bo kibicuję z całego serducha! -
No wlasnie niby kolejny trymestr jest bardzo super Ach... te uroki ciazy Rosnijcie zdrowo! Ta choroba to sie Ciebie uczepila... A co do spodni... Trudno zostaną na za rok!
Fajnie, że jesteś z nami! Mowi sie ze kobiety w ciazy przynoszą szczęście, a więc... poproszeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 19:13
martta lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny słyszałam, że jak dotykasz brzuszka kobiety która jest w 6 miesiącu to jest prawdopodobieństwo ze niedługo Ciebie też to spotka U kuzynki mojego męża sie to sprawdziło, więc jak macie możliwość dotykajcie ile możecie!!
Ja już podotykalam i czekam na cud hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 19:17
Szarlotka123, anusia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest płyn w zatoce douglasa, brak pęcherzyka dominującego i tworzące się ciałko żółte- czyli jestem po owu
Zastanawia mnie tylko jedno odnośnie dupka. Kazała mi go odstawić po 25 dc i czekać z testowaniem do 28 czyli do Niedzieli. Ale wszystko wskazuje na to, że owu była jakoś teraz albo dzisiaj albo wczoraj więc na test w 28 dc będzie jeszcze za wcześnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 21:24
-
Hmm no to powiem Ci ze jestem zdziwiona bo wykres nie jest jednoznaczny, ale skoro tak to trzeba uzbroic sie w cierpliwosc No ja nie wiem mi tez powiedziala moja gin ze mam robic testy od razu po skonczeniu brania luteiny (tj. gdzies 26dc), no ale przy moich zazwyczaj bardzo dlugich cyklach takie testowanie i tak niczego nie pokaze. Ba. Nawet gdybym cykle miala 28 dniowe to raczej by nie pokazalo Tez sie zastanawialam ostatnim razem jaki to ma sens i zrobilam ten test tak jak mowila no ale wynik byl wiadomy...
-
nick nieaktualnyJa też byłam zdziwiona i to bardzo. Ale tempka na razie wzrasta na nowo, śluz trochę inny więc chyba jednak już po W końcu! Teraz zostaje nam tylko czekać No i właśnie nie wiem co robić z tym dupkiem bo przecież jak dojdzie do krwawienia z odstawienia to jednocześnie do poronienia wczesnej ciąży.. Kurcze nie wiem..
-
Szarlotka ja zrobiłam tak, że też miałam odstawić dupka 26dc i tego dnia zrobiłam test, tak jak wcześniej pisałam wyszedł mi pozytywnie wtedy ten z rossmanna Facelle, a te apteczne to cień cienia był, a tam wyraźna druga kreska. Ale i tak chciałam przeciągnąć tego dupka jeden dzień na wszelki wypadek, to nic takiego się nie stanie, tylko okres może się wtedy przesunąć o ten jeden dzień a i tak nie musi.
-
nick nieaktualny