Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak bo jeszcze ja jestem Marta
hahaha
pozdrawiam dziewczynki :*
Martus wierzę że wszystko będzie dobrze, fasolka na pewno ma się dobrze i tylko czekać aż się dowiesz czy dziewczynka czy chłopczyk, potem już z górkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:04
martta lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:No tak bo jeszcze ja jestem Marta
hahaha
pozdrawiam dziewczynki :*
Martus wierzę że wszystko będzie dobrze, fasolka na pewno ma się dobrze i tylko czekać aż się dowiesz czy dziewczynka czy chłopczyk, potem już z górkico u Ciebie?
Dziękuje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:05
-
Martta czekamy na relacje z najbliższych badań
Masz sie nie denerwowac tymi badaniami genetycznymi napewno wszystko bedzie dobrze ! Ten antybiotyk napewno byl przeznaczony dla kobiet w ciazy wiec spokojnie
Caly czas twierdze, że lepiej jest wyleczyc bo nieleczone moze jeszcze bardziej zaszkodzic, tak wiec zadbalas o siebie najlepiej jak to bylo mozliwe
Wiec glowa do gory! I trzymam kciuki za jak najwyzsze podskoki do sufitu
Marta95 no to widze ze jestesmy na podobnym etapieU mnie narazie temperatura nic sensownego nie pokazuje, ale tez nastawiam sie na najblisze dni
No coz... zobaczymy... Jeszcze z mezem musze sie pogodzic tylko
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta będzie wszystko dobrze :*
Ja też niestety dalej chora.. Jedyny plus, że nie mam kataru ani gorączki ale kaszel i chrypa i tak mnie męczą.. Chodziło mi o Ciebie właśnie
Marta95, cykl już zaczęty odi tak ma zostać :*
Ania, spokojnie, romantyczny wieczór i po sprawiemartta, marta95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od jutra zaczynam dziewczyny prace! W końcu!! Przestanę intensywnie myśleć o babelku i mam nadzieję że zadziała! Trzymajcie kciuki za pierwszy dzień w nowej pracy! Co prawda to tylko praca na kasie w sklepie, ale zawsze to coś!
martta, Szarlotka123 lubią tę wiadomość