Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak bo jeszcze ja jestem Marta hahaha pozdrawiam dziewczynki :*
Martus wierzę że wszystko będzie dobrze, fasolka na pewno ma się dobrze i tylko czekać aż się dowiesz czy dziewczynka czy chłopczyk, potem już z górkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:04
martta lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:No tak bo jeszcze ja jestem Marta hahaha pozdrawiam dziewczynki :*
Martus wierzę że wszystko będzie dobrze, fasolka na pewno ma się dobrze i tylko czekać aż się dowiesz czy dziewczynka czy chłopczyk, potem już z górki
Dziękuje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:05
-
Martta czekamy na relacje z najbliższych badań Masz sie nie denerwowac tymi badaniami genetycznymi napewno wszystko bedzie dobrze ! Ten antybiotyk napewno byl przeznaczony dla kobiet w ciazy wiec spokojnie Caly czas twierdze, że lepiej jest wyleczyc bo nieleczone moze jeszcze bardziej zaszkodzic, tak wiec zadbalas o siebie najlepiej jak to bylo mozliwe Wiec glowa do gory! I trzymam kciuki za jak najwyzsze podskoki do sufitu
Marta95 no to widze ze jestesmy na podobnym etapie U mnie narazie temperatura nic sensownego nie pokazuje, ale tez nastawiam sie na najblisze dni No coz... zobaczymy... Jeszcze z mezem musze sie pogodzic tylkomartta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta będzie wszystko dobrze :*
Ja też niestety dalej chora.. Jedyny plus, że nie mam kataru ani gorączki ale kaszel i chrypa i tak mnie męczą.. Chodziło mi o Ciebie właśnie
Marta95, cykl już zaczęty od i tak ma zostać :*
Ania, spokojnie, romantyczny wieczór i po sprawiemartta, marta95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od jutra zaczynam dziewczyny prace! W końcu!! Przestanę intensywnie myśleć o babelku i mam nadzieję że zadziała! Trzymajcie kciuki za pierwszy dzień w nowej pracy! Co prawda to tylko praca na kasie w sklepie, ale zawsze to coś!
martta, Szarlotka123 lubią tę wiadomość