Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meg0809 wrote:Robiłam wczoraj betę a miałam równe 5tc
Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
Anusia dziękuję, trzymaj się tam dziewczyno i nie dawaj. Kciuki trzymam mocno żeby wszystko sie u Was ułożyło
Meg bardzo ladna beta, będziesz sprawdzała przyrost?
U mnie mąż chory od wczoraj, jakis wirus, wiec lekarz dal ibuprom i cholinex, staramy się przebywać po pracy w osobnych pokojach, mam nadzieję że się nie zarazę....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:41
-
Witajcie; ) u mnie lekki skok i trochę się uspokoiłam. Powiem Wam że mam naprawde silne bóle jajników a dziś jak stałam na przystanku to nawet plecy mnie bolały i usiadłam. Alr ogólnie do przodu i jest ok. A jak u Was? Jakie macie plany na dziś?; )aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnymartta wrote:Anusia dziękuję, trzymaj się tam dziewczyno i nie dawaj. Kciuki trzymam mocno żeby wszystko sie u Was ułożyło
Meg bardzo ladna beta, będziesz sprawdzała przyrost?
U mnie mąż chory od wczoraj, jakis wirus, wiec lekarz dal ibuprom i cholinex, staramy się przebywać po pracy w osobnych pokojach, mam nadzieję że się nie zarazę....martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla, lepiej się przebadać. Dawaj znać jak echo i dodawaj zdjęcia maluszka
Mam nadzieje, że wszystkie zaciążymy ładnie w tym miesiącu
Ania, u mnie praca i nauka.. Przychodzę do domu to padam na twarz i właściwie nie wiem dlaczego bo wcale się bardzo nie napracuje.
Chciałabym mieć w końcu trochę wolnego bo święta za pasem a ja nie mam nic zrobionego w domu.. Jeszcze przez cały wielki tydzień jestem na szkoleniu, wracam w Piątek więc nic nie porobię.. Kochana, dacie radę, trzymam kciuki za magisterkę cały czas pamiętaj :* Wszystko ogarniecie to będzie czas na maluszka!
Meg, piękna beta, już nie ma się czym martwić, maluszek się bardzo dobrze rozwija
Marta95, a w którym dniu cyklu takie było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 10:35
Meg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta95, wg mnie endo też jest ok. A jak masz wątpliwości, czy dobrze rośnie to zajadaj do owu migdały. A do tego lampka czerwonego wytrawnego winka też pomaga na endo.
Szarlotka123, marta95 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Wszyscy pracują albo sprzątają na święta
Jakie macie plany na te dni świąteczne?Szarlotka123 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnyOla świetnie, że wszystko jest w porządku z Tobą i maleństwem :* Ale i tak musisz na siebie uważać. A jak mąż?
palma zazdroszczę, że masz już tyle zrobione! Może zatrudnię Cię do posprzątania u mnie?
Ja mam o tyle dobrze, że na święta będziemy u teściów i mojej rodziny na zmianę więc chociaż gotowanie mam z głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 11:37