Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Kat, Kochani
A jak sprawy z maleństwem? Wszystko jest ok?
Dziś jeszcze bede drożdżówkę robić żeby świętowac
A co do twoich testów ja niestety też na nich nic nie widzę
Jeśli tam cos jest to pewnie masz tak jak ja miałam że ja widziałam a na zdjeciu nie było widać tylko że u mnie ta kreseczka druga się potwierdziła kiedy zakupiłam test elektroniczny który wykrywa ciąże juz 4 dni przed spodziewaną @ i pokazało mi że jestem w ciaży 1-2 one ogolnie są lepszej jakosci i bardzo czułe wiec polecam tobie zrobic taki tescic jesli rzeczywiscie cos tam miałas na dzisiejszych testach.Szarlotka123, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRaczej myślę, że te testy są albo za czułe albo mają jakąś wadę fabryczną.
Jeszcze w tamtym miesiącu pewnie bym myślała, że po prostu jest za wcześnie a teraz, szczerze powiedziawszy mam to zwyczajnie gdzieś.
Było widać na tym drugim faktycznie, mocniejszy cień drugiej kreski. Postaram się ją zrobić w innym świetle jeszcze ale nie wiadomo czy coś wyjdzie.
Jutro zrobię 10 ml dla świętego spokoju i w Poniedziałek wyniki bety ale na nic się nie nastawiam.
Z czym ta drożdżówka?
Na pewno będzie wszystko dobrze :* Świetnie uczucie to musi być jak kopieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 15:59
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Raczej myślę, że te testy są albo za czułe albo mają jakąś wadę fabryczną.
Jeszcze w tamtym miesiącu pewnie bym myślała, że po prostu jest za wcześnie a teraz, szczerze powiedziawszy mam to zwyczajnie gdzieś.
Było widać na tym drugim faktycznie, mocniejszy cień drugiej kreski. Postaram się ją zrobić w innym świetle jeszcze ale nie wiadomo czy coś wyjdzie.
Jutro zrobię 10 ml dla świętego spokoju i w Poniedziałek wyniki bety ale na nic się nie nastawiam.
Z czym ta drożdżówka?
Na pewno będzie wszystko dobrze :* Świetnie uczucie to musi być jak kopieVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Pychota
Trzymaj kciuki aby ciasto pieknie urosło i żeby w piekarniku też ładnie wszystko wyszło tak jak powinno bo ja nigdy nie piekłam itp Ale chce się pomału uczyć placki robić i robie od najłatwiejszych.
A że dzisiaj jest co świetować to pomyślałam że zrobie sama zamiast kupować .Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego, Kat spełnienia marzeń, szczęśliwego rozwiązania, uśmiechu na co dzień i duuużo zdrowia dla Ciebie i Twoich Bliskich
Pomachaj od e-ciotek swoim maluchomkatsuyoshi, katsuyoshi lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeg0809 wrote:Kat kochana wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i tylko słonecznych dni
Co do tych drugich testow cos tam mi miga bardzo slabo, wpatrywałam się i zauważyłam jakis tam cien ale tak jak pisze Meg najlepiej poczekać do dnia @ lub ewentualnie zakupic ten test elektroniczny o którym pisałam wczoraj.
A jak dzisiejszy test wyszedł ten o lepszej czułosci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 10:37
Meg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b961d5a06cd3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c64603cfc41b.jpg
To są Kochana testy z dzisiaj.
Zdjęcie nie odzwierciedla tego co jest na prawdę, w rzeczywistości jest ciemniejsza i bardziej widoczna. Zamówiłabym chętnie te testy o których mówisz, tylko zanim one przyjdą to ja już pewnie zdążę zrobić z trzecią betę więc nie wiem czy się opłaca
A jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 11:00
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Kat spóźnione ale szczere Wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i sił a co najważniejsze życzę Ci mało stresu i wytrwałości:P trzymaj się cieplutko :*
Szarlotka ja tam widze jak byk ze jest druga krecha ale jeszcze nie gratuluję (nie zrozum mnie źle)katsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)