Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meg gratulacje!
Kat dobrze, że się odezwałaś, odpoczywaj dużo, zobaczysz wszystko będzie ok. A brzuszek już duży rety ale fajnie, mój też już większy, ale czekam na czas kiedy będzie już widać że to ciąża, a nie otyłość brzuszna, hehe
My po badania prenatalnych pierwszych póki co wszystko ok z maluchem. Ale taki wiercipięta, że do rozpoznania płci nawet nie podchodziła. Teraz pozostaje czekać na kolejne usg do kwietnia, może wtedy pokaże co słychać między nogami.
Niezmiennie trzymam kciuki za Was dziewczynki! pozdrawiamanusia24, Szarlotka123, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeg Gratuluje ! Bedzie dobrze Duzo zdrówka dla was.
Ja wlasnie dzis kupiłam wózek podwójny
Ooo a martta tez w ciązy to ci niespodzianka
Jednak widać ze strasznie w tyle jestem...
Takze tobie gratuluje no i dawaj nam tu zdjecie z usgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 19:23
Vesper, Meg0809, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe Vesper
Prawda jest takie ze my uznalysmy że mimo roznych terminow , miesiecy idziemy razem na jeden wątek na fioletowej aby nie czuc się obco i być razem .
Stad też wątek założyłam i jest nam lepiej skoro się znamy
Oczywiscie każda nowa jest mile widziana bez wzgledu na dany miesiąc
Jeśli któraś zaciążona ma ochote to zapraszam do nas na wątek chociaż nie bedziecie się czuły dziwnie ^.^ Bo nas znacie.
Liczę że Vesper nie dlugo też do nas wbijeszVesper, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
Kat, czytasz w moich myślach. Jak na fiolet, to tylko do Was Wolę zaprzyjaźnione towarzystwo
Mam nadzieję, że dołączę jak jeszcze będziecie zaciążone.
Mam jeszcze krótką chwilkę na realizację tego pomysłu
Mam też nadzieję, że czujesz się już lepiej, Katstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Meg, zapraszamy a na fiolecie możesz dołączyć do Kat, Ev, Bobitty i Evanlyn
I pozdrów je od nasWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:21
Vesper, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
jak tam kochane u Was?
u mnie jakaś lipa się robi bo tempka dziwna, co prawda nie bardzo mogę cokolwiek powiedzieć bo nie mierzyłam tempki przez dwa dni, ale dziś myślałam że będzie wysoka i będę mieć pewność że owulka była a tu du*a
super że słońce zagościło to troche więcej zycia we mnie jest
miłego dnia!anusia24 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Hej dziewczyny bylam dzis na pobranu krwi,stracilam w szpitalu 2,5 h tyle ciezarowek bylo hee.Myslalam ze padne z głodu.Naszczescie juz za mna,jutro mam echo serducha mojego bo mam nadcisnieniee i kardiologowi nie podobały sie jakies szmery u mnie.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość