Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_85 wrote:Hej dziewczyny bylam dzis na pobranu krwi,stracilam w szpitalu 2,5 h tyle ciezarowek bylo hee.Myslalam ze padne z głodu.Naszczescie juz za mna,jutro mam echo serducha mojego bo mam nadcisnieniee i kardiologowi nie podobały sie jakies szmery u mnie.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej, Meg, może bliźniaki będą?
Piękna beta, gratuluję serdecznie!
Ola, czy ja tu byłam jak zaciążyłaś?... Widzę piękny suwaczek! rośnijcie zdrowo!
Palma, tulam mocno...palma, Meg0809 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
martta wrote:Meg gratulacje!
Kat dobrze, że się odezwałaś, odpoczywaj dużo, zobaczysz wszystko będzie ok. A brzuszek już duży rety ale fajnie, mój też już większy, ale czekam na czas kiedy będzie już widać że to ciąża, a nie otyłość brzuszna, hehe
My po badania prenatalnych pierwszych póki co wszystko ok z maluchem. Ale taki wiercipięta, że do rozpoznania płci nawet nie podchodziła. Teraz pozostaje czekać na kolejne usg do kwietnia, może wtedy pokaże co słychać między nogami.
Niezmiennie trzymam kciuki za Was dziewczynki! pozdrawiam
Martta a widzisz!!! mowilam ze wszystko bedzie dobrze, Ty biedna tak sie martwilas... Bardzo sie ciesze Napewno nastepnym razem już sie ujawni Duzo zdrowka Wam zycze!martta lubi tę wiadomość
-
Lutka może Ci co najwyżej progesteron podbić, o ile wiem. Na betę raczej nie ma wpływu.
Nie wiem, czy to prawda, ale zauważyłam, że początkowe wysokie bety towarzyszą głównie przyszłym chłopcom Ciekawe, czy się sprawdzi ta obserwacja u Ciebie
Najważniejsze, żeby maluch rósł zdrowo kibicuję!Meg0809 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:Anusia, co to za kryzys?
vesper, super, gratuluję!
marrta, badzo się cieszę, że po prenatalnych wszystko ok :*
Czekamy do Kwietnia razem z Tobą
Meg, gratuluję i czekam na efekty
Aj szkoda gadac... Chodze jak zywy trup. Do konca tego tygodnia musze napisac magisterke a w miedzyczasie pakunki, przeprowadzka, wyjazdy co 2 dni do Trojmiasta. Jakby tego bylo malo to od piatku oboje sie pochorowalismy na angine:/ i tluczemy leki przerozne, a zeby jakos zyc to wlewamy w siebie kawe litrami. Na zupelnie nie mamy sily.. Wiec kolejny cykl w plecy... eh... a co tam u Ciebie kochana???
-
Ola_85 wrote:Hej dziewczyny bylam dzis na pobranu krwi,stracilam w szpitalu 2,5 h tyle ciezarowek bylo hee.Myslalam ze padne z głodu.Naszczescie juz za mna,jutro mam echo serducha mojego bo mam nadcisnieniee i kardiologowi nie podobały sie jakies szmery u mnie.
Ojej Olu w takim wypadku musisz zadbac koniecznie o serce, z tym nie ma zartow... A propos głodu, ja tez ostatnio mam jakies napady, raz wilczy apetyt, raz w ogole patrzec nie moge na jedzenie -
nick nieaktualnyVesper wrote:Lutka może Ci co najwyżej progesteron podbić, o ile wiem. Na betę raczej nie ma wpływu.
Nie wiem, czy to prawda, ale zauważyłam, że początkowe wysokie bety towarzyszą głównie przyszłym chłopcom Ciekawe, czy się sprawdzi ta obserwacja u Ciebie
Najważniejsze, żeby maluch rósł zdrowo kibicuję!Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo Wam dziekuje Mam nadzieje ze jakos to wszystko przezyjemy... Poki co staram sie nie wybiegac myslami za bardzo w przyszlosc, bo jak uswiadamiam sobie ile jeszcze przed nami tych roznych spraw to mdlić mnie zaczyna:D dlatego plany mam maksymalnie 2dniowe
Meg trzymam kciuki za wszystkie opcje Czas szybko leci, niedlugo sie dowiemy
Vesper, ja nieustannie czekam tez na takie wiesci od Ciebie! Zregenerowaliscie sie to teraz do dziela
Ech... oczy mi z dołków* zaraz wyplyna chyba Lece spac Dobrego wieczoru dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 21:01
Meg0809 lubi tę wiadomość
-
Anusiu, z tą regeneracją to tak średnio
Dziś obudziłam się z trzecim w ostatnim czasie zapaleniem pęcherza
A brałam ostatnio antybiotyk. Ale nic to! Do owu jeszcze ze dwa tygodnie
Ale teraz małżowi też dam furaginę mimo, że nie ma objawów!
Plany dwudniowe są dobre. Najważniejsze, żeby dużą ilość spraw metodycznie ogarnąć.
Odpocznij! Dobrych snów!
Meg, z taką betą jak Twoja musi być dobrze, nie ma innej opcji
Pozdrawiam wszystkie dziewczynyMeg0809 lubi tę wiadomość
-
Czytam i czytam a nie mam chwili żeby usiąść i coś napisać
Meg gratulacje tak się cieszę że kolejna mamuśka w towarzystwie
Co do bety nie wiem kiedy tamtą robiłaś bo nie wiem czy suwaczek pokazuje z tamtego dnia czy już dzisiejszy wiek ciąży ale ja też bete robiłam kilka razy bo nie mogłam uwierzyć i w 4t+4d miałam 900 a w równym 5t już 4173 nie wiem czy to wysoki czy nie jeśli wysoki to sprawdza się że będzie chłopakMeg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Czytam i czytam a nie mam chwili żeby usiąść i coś napisać
Meg gratulacje tak się cieszę że kolejna mamuśka w towarzystwie
Co do bety nie wiem kiedy tamtą robiłaś bo nie wiem czy suwaczek pokazuje z tamtego dnia czy już dzisiejszy wiek ciąży ale ja też bete robiłam kilka razy bo nie mogłam uwierzyć i w 4t+4d miałam 900 a w równym 5t już 4173 nie wiem czy to wysoki czy nie jeśli wysoki to sprawdza się że będzie chłopak