Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe smerfetka22 spokojnie
Zazwyczaj organizm a raczej psychika szaleje jak widzi jakies objawy bardziej wskazujące ciąze niż @.
Poczekaj do @ a potem rób test jak nie przyjdzie
Ja też mam dziwne jakieś dni ...
Raz śluzu dosyc duzo i jest wodnisty sprawdzam go dokladnie nastepnego dnia jest bardziej jakby kleisty i malutko zas znowu popoludniu znowu dosc duzo i wodnisty,,,, sama nie wiem co mój organizm wyprawia i sie gubie czy to owu czy sie do niego szykuje itp...
Ogólnie tez czuje lekkie pieczenie policzków które są bardzo cieple...a rece mam zimne
Do tego hm odczuwam jakby pobolewanie pod brzuchem chociaż nie mam tej pewnosci czy to nie urojenia...
Wszystko zaznaczam na wyresie zeby to obserwować ale sie gubic zaczynam...
W pierszą ciąże zaznacze zaszłam dni kiedy rzekomo owu nie miałam bo było słucho wiec ja to wyjasnic to juz sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 17:19
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVesper wrote:o, widzę, katsuyoshi, że tez Ci wcześnie owu wyznaczyło
trzymam za Was kciuki, dziewczyny!
Moje owu płata mi figle
Co miesiąc wypada kiedy ma ochote a ja się gubic zaczynam czy to napewno jest to
Mimo że @ mam regularne to owu mam różnie... -
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:ja też mam te boleści pod brzuchem,do teho stopnia ze nie wstaje z lozka jakos tak pod kocem mi dzisiaj dobrze
No i tak teraz siedze sobie spokjnie i jednak to nie są moje urojenia bo z lewej czuje w tym momencie ze pobolewa delikatnie...
Boże jaki ja mam dziwny organizm
Dzisiaj muszę mojego jak wróci z pracy zagonić do pracy gdyż w moim przypadku owu moze być już a moge tego nie wiedzieć w 100% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co mój wykres pokazuje że owu zaczyna mi się dnia 9.09/2015
Ja nie wiem czy mam teraz owu gdyż już pisałam że rano sluzu praktycznie nie ma , jest delikatnie malutko lepkiego a po poludniami jest go duzo wiecej i wodnisty...
Możliwe że mam już owu ale nie mam tej pewnosci
Tak czy siak trzeba się kochac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 17:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:moja przyjaciółka mówiła,że jak ona byla w ciąży,to objawy miała jak na grype więc jest nadzieja tempka u mnie dzisiaj była w pochwie 37
Ja też myslalam ze grypa mnie łapie itp a to była ciąża !
Kiedyś też gdzieś czytałam że bardzo dużo kobiet dostaje objawy grypy jakby miały byc zaraz chore a w wynniku tym okazuje sie że zaszły w ciąże i że to żadna grypa
Ja miałam gorączkę,katar,bół gradła itp i mówie kurde chora jestem ale @ nie miałam już 11 dni wtedy i jak poszłam po jakieś leki na grype kupiłam tez test wtedy i najpierw zrobiłam test Leków juz nie ruszyłam gdy zobaczyłam 2 kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 18:47
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
życzę Wam żeby w waszym przypadku te objawy były objawami ciąży- jednak przestrzegam- ja w zeszłym m-cu byłam juz niemal pewna że to ciąża (miałam prawie wszystkie objawy o których piszą dziewczyny na forum i co? i @) także tylko przyniosło mi to wielkie rozczarowanie i płacz że znowu się nie udało...Vesper, Selja lubią tę wiadomość