Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:popatrz na wykresy innych dziewczyn,zntempką nie ma reguły doszłam do tego wniosku niektorym tempka w drugiej czesci cyklu nie wzrasta powyzej 36.70 i nagle bum ciąża,a niektore mają piękne wykresy powyżej 37.00 i nagle dupa zbita (przepraszam za kolokwiazlizm:) )
A dzisiaj sporo wykresów też przejrzałam i nie które kobiety miały ciąze mimo że wykres wcale nie wskazywał na to za bardzo...
Dlatego ja juz wcześniej pisałam też o tym że nie kieruje się za bardzo nim...tym bardziej że wyznaczył mi na starcie inne dni owu jak i @ a ja zawsze mam @ w danym terminie także no
Wole polegać na swoim cieleWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 20:26
-
nick nieaktualny
-
Vesper wrote:Ev, wiesz, najważniejsze, że trafiłaś na dobrego lekarza, który zacznie Cię badać - może zlecone badania nie wyjdą tak źle? Poza tym, dzięki temu będziesz szybko wiedzieć, co trzeba w organizmie wyregulować.
Przykro mi, że masz PCO - ja, niestety, też mam podejrzenie, ale ginka mnie na nic nie wysłała ("przecież drugi jajnik ma Pani czysty") i zaczęłam badania na własną rękę.
Strasznie mi przykro, jak teraz o tym myślę. Myślałabym, że wszystko jest ok, gdybym nie trafiła na forum, szukając odpowiedzi, co oznacza posiadanie nadmiernej ilości pęcherzyków na jajniku
Szukam teraz dobrego lekarza. Jeśli byłabyś zainteresowana, podeślę Ci namiar na endokrynologa, który pomaga przez internet (pomógł zajść w ciążę mojej przyjaciółce, która starała się bezskutecznie przez ponad rok; po dobraniu leczenia do jej przypadku zaszła w pierwszym cyklu). Sama też się do niego zamierzam umówić końcem września. Trzymaj się, pozdrawiam, laski!
No wlasnie o to tez chodzi. Wiadomo , wolala bym byc zdrowa ale skoro cos jest nie tak to lepiej wiedziec i to leczyc . Mam nadzieje ze bd dobrze:)
Ehhhh ... nawet mi nie mow ja tak zmarnowalam 3 lata a moglam juz byc w lepszej kondycji teraz . Wole o tym nie myslec i sie nie denerwowac .
Aaaa poprosze
Bedzie dobrze zobaczysz;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 20:31
-
dziewczyny nie pitolić mi tu na forum ... tylko ciemno już za oknem to facetow za fraki do wyra / pod prysznic;)/ do wanny / do kuchni (gdzie, która lubi) i jazda ... ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 20:46
Mysza1986, katsuyoshi, Vesper, palma lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:dziewczyny nie pitolić mi tu na forum ... tylko ciemno już za oknem to facetow za fraki do wyra / pod prysznic;)/ do wanny / do kuchni (gdzie, która lubi) i jazda ... ;]
Ja własnie jestem po gorącej kąpieli ale nie mogę się bawić jeszcze gdyż mój synuś jeszcze nie śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 21:34
Bobitta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:haha Bobitta,obrotne jesteśmy widze,ja już swojego namawiam hehe,ale czekam bo jutro jakiś raport musi zdać w pracy wiec czekam cichutko iśle mu piekantne meile mimo tego,że siedzi na wyciągnięcie ręki
namawiaj namawiaj chociaż on sam powinien zaciągnać ciebieBobitta lubi tę wiadomość
-
Bobitta wrote:dziewczyny nie pitolić mi tu na forum ... tylko ciemno już za oknem to facetow za fraki do wyra / pod prysznic;)/ do wanny / do kuchni (gdzie, która lubi) i jazda ... ;]
buziole!Bobitta lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-