Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmmm... ciężko stwierdzic- poprostu poczekaj!
było mnóstwo laseczek co mówiły, że na bank nie sa i byly
a były takie co mówiły że to ten cykl i nie poszło.
CIERPLIWOŚCI KOBITO!!! To Twój pierwszy cykl- tfu tfu ale co by bylo gdybyś musiała na dzidzie poczekać kilka cykli ... każdy dzień będziesz zadawała sobie te same pytanie ? "jestem w ciąży czy nie jestem"
Moim zdaniem kobietko kochana ciesz się chwilą - już niedługo zostało - poczekaj chwileczkę i wszystko będzie jasne - a teraz LUZ BLUESEv lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:a co myślicie o tym,że kobiety zanim zrobią test czują już to w podświadomości???
Ja osobiscie nie czułam że byłam w ciąży dlatego ze była dla mnie to niespodzianka.Uparcie stawiałam że @ sie spóźnia z powodu zmiany klimatu i stresu bo dopiero co wtedy zdążyłam zamieszkać w UK nowa praca wiadomo...A dzidzi zrobiło mi niespodziankę Do tej pory pamietam jak cała sie trzęsłam kiedy zobaczyłam 2 grube krechy Ale testy robiłam dopiero 11 dni po spodziewanej @ nie wczesniej Dlatego że miałam wszystkie objawy na @ plus niby grypaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:16
-
nick nieaktualnyBobitta przecież każda moja wyppwiedź nie musi odnosić sie do mnie gadamy sobie na luziku,@ mam mieć 14.09 wg ovf 13.09 ja nie jestem w gorącej wodzie kompana...okaża się wszystko w swoim czasie,zapytałam z ciekaowści
P.S.
mam wrażenie,że ktoś mnie dotyka po cycuchach pora na przeczyszczenie kominakatsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:Bobitta przecież każda moja wyppwiedź nie musi odnosić sie do mnie gadamy sobie na luziku,@ mam mieć 14.09 wg ovf 13.09 ja nie jestem w gorącej wodzie kompana...okaża się wszystko w swoim czasie,zapytałam z ciekaowści
P.S.
mam wrażenie,że ktoś mnie dotyka po cycuchach pora na przeczyszczenie komina
Wróc do nas po zakończeniu hihi ^.^
Chyba że masz jakieś plany jeszcze i sprawy do załatwienia to nie wracaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowiększyliśmy z mężem dom,abym miała pomieszcsenia do zabiegów,do masażu i do makijażu więc będe prowadziła swój biznes a za jakiś czas przeniose sie na swoje włościa do własnego salonu,ale nad tym to trzeba jeszcze popracować
katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:dziekuje,jeśli chodzi o makijaż to nie mam gdzie rąk wlozyc...musze niestety odmawiac,bo nie mam miejsc
Oznacza to tylko jedno że jesteś w tym bardzo dobra i ludzie są zadowoleni.. jedna powie drugiej i tak idzie polecenia itp Stąd masz opinie i zadowolenie ^.^Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:każda moja klientka jest traktowana jak księżniczka i kocham to co robie
Grunt to zadowolenie klientek a to daje ci zawalone terminy i tym sie ciesz bo masz cały czas prace
Nie jedna chciałaby miec taki nawrót
Wiec się cieszWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:52
-
nick nieaktualny