Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Łi a ja myslalam ze cos kolo mojego wieku jestes
a Ty ile masz ...
ja to podziwiam, że w tym wieku już małżeństwo i już stara się o dziecko !!!
ja to chyba jestem tej starej daty, że dopiero teraz kiedy, każde z nas ma stabilna pracę to o dziecku myślimy... a tu widzę kobitki młodziuteńkieBobitta
-
nick nieaktualnyBobitta ja mam skończone 28 lat rodziłam mając 27
Uważam to za dobry wiek na macierzyństwo
Słyszałam że po 30sce jest cieżej zajsc...dlatego w drugą ciąże chciałabym zajsc przed 30stką
Ale nie myślałam o byciu mamą w wieku koleżanki smerfetki
Zaś moja siostra urodziła w wieku 17 lat Bardzo się jej spieszyło,,,,
Ja jakoś byłam w jej wieku jeszcze zajeta zabawą,koleżankami nie interesowali mnie za bardzo faceci i związki bo na to jest czas później
My mamy zupelnie inne charaktery i inne podejscie do życia stąd taka różnica że mój synek ma dopiero roczek a jej ma skończone 5 lat
Ale każdy dojrzewa inaczej i każdy ma swój etap gotowosci na założenie rodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 16:10
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Byłam dziś u gina,
niestety nie dał się namówić na skierowania na badania... za krótko się staramy chyba spróbuję u innego i skłamię co do m-cy starań, bo nie chcę tracić czasu.
Chciałabym sprawdzić hormony i przebadać Małżona.
Jestem dziś w 12dc i stwierdził pęcherzyk 19mm z lewego jajnika.
Polecił kochać się jutro i w czwartek - dziś nie [?dziwne?]
W piątek mam przyjść sprawdzi czy pęcherzyk pękł.
Opuściłam się w prowadzeniu wykresu bo jakoś tak "odpuściłam" wiedząc że mam tę wizytę, w ogóle u mnie wrzesień jest m-cem odpuszczania starań coby psychika odpoczęła
PS Pozdrawiam z Wielkopolski
katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
-
W ogóle dziewczyny - propozycja z mojej strony - odpuśćmy wszystkie może jak przerodzimy form w "bielizna/perfumy/zakupoholizm" zamiast tego "staramy sie i wspieramy" może wtedy zaczniemy zachodzić ?
a na wykresie zamiast temperatury wpisujmy ile wydałyśmy na zakupy
-tak! potrzebuję wsparcia w postaci psychiatry- nie musicie pisać tego w komentarzachMysza1986, Ev, gaja13, smerfetka22, Vesper, Tyśkaa lubią tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta wrote:W ogóle dziewczyny - propozycja z mojej strony - odpuśćmy wszystkie może jak przerodzimy form w "bielizna/perfumy/zakupoholizm" zamiast tego "staramy sie i wspieramy" może wtedy zaczniemy zachodzić ?
a na wykresie zamiast temperatury wpisujmy ile wydałyśmy na zakupy
-tak! potrzebuję wsparcia w postaci psychiatry- nie musicie pisać tego w komentarzach
Ev,
ja byłam wczoraj, mój prawy jajnik się ukrył i na usg się nie pokazał Lewy ma pęcherzyk 13 mm więc do czwartku abstynencja i znowu monitoring. Moj maz stwierdzil ~ zeby mi obca baba mówiła kiedy mam się kochać z własną żoną ~
Muszę Wam powiedzieć że chyba powoli zrezygnuje z mierzenia temperatury, bo idąc tym tropem już bym się w tym czasie nie starała ... -
nick nieaktualnyMysza1986 wrote:Hej Dziewczyny,
Byłam dziś u gina,
niestety nie dał się namówić na skierowania na badania... za krótko się staramy chyba spróbuję u innego i skłamię co do m-cy starań, bo nie chcę tracić czasu.
Chciałabym sprawdzić hormony i przebadać Małżona.
Jestem dziś w 12dc i stwierdził pęcherzyk 19mm z lewego jajnika.
Polecił kochać się jutro i w czwartek - dziś nie [?dziwne?]
W piątek mam przyjść sprawdzi czy pęcherzyk pękł.
Opuściłam się w prowadzeniu wykresu bo jakoś tak "odpuściłam" wiedząc że mam tę wizytę, w ogóle u mnie wrzesień jest m-cem odpuszczania starań coby psychika odpoczęła
PS Pozdrawiam z Wielkopolski
Jak chcesz zmien lekarza i mozesz sklamac czas starań..
A ile sie juz staracie?
Kochaj sie juz dzisiaj bo co wam szkodzi??? -
Ev wrote:Po pierwsze potwierdzone przeklęte PCO
Lekarz przepisał mi kilka nowych leków i zlecił kolejne badania po których również wizytę u endokrynologa .
Pierwszy cykl z CLO nie przyniósł efektów - 12 dc ani jeden ani drogi jajnik nic z siebie nie dal