Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Hekate42 gratuluję udanej wizyty ☺️ Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 😀 Ja według om jestem w 5t3d , więc jesteśmy niemal na tym samym etapie ☺️
Nunia to będziemy wizytować razem tego 18go 😉 11tc to już będziesz mogła odetchnąć choć trochę 😉 ja pewnie cały 1wszy trymestr będę siedzieć jak na szpilkach...
Moje emocje są takie hmmm. W pewniej chwili cieszę się, już myślę o imieniu, mam banana na twarzy a za chwilę stukam się w łeb, bo przecież zdaję sobie sprawę, że to szczęście może się w każdej chwili skończyć... No rozchwiane te moje emocje 🤷🏼♀️ -
Lady_Dior ja z tymi emocjami to mam bardzo podobnie. Jak zobaczyłam serce, to same optymistyczne myśli i myslałam jak miło bedzie w następne Boże Narodzenie.
Teraz jak pomyślę, ze do końca I trymestru (dzis 7+5) tak daleko, to nic nie planuję bo się boję.
Hekate42 gratuluję udanej wizyty😍 teraz dalej trzymamy kciuki za 11.01✊
Lady_Dior a my czekamy do 18.01 nic nam nie pozostało 😊 tylko spokój nas uratuje.
Akinom 59, Lady_Dior, Annamaria lubią tę wiadomość
-
Hekate42 wrote:Wczoraj padłam po wizycie, więc piszę dziś.
Jest wczesna ciąża 5tydz.4 d
Umiejscowiona prawidłowo, jest pęchęrzyk ciążowy, a w nim raczej jeden zarodek...
USG słabe, więc przy wczesnej tyle widać.
Umówiona jestem na 11.01 i wtedy, jeśli utrzymam ciążę będziemy słuchały bicia serca i założymy kartę ciąży.
Mam zapisany duphaston, zwiększony accard do 150 mg, witaminy ( koniecznie z jodem), magnezB6 na bóle podbrzusza i skurcze.
Chyba tyle póki co.
Hej mam pytanko a ten accard czemu służy?
A jod na problemy tarczycowe?
Przepraszam, ze jestem taka ciekawa...
-
Ja mam podobnie, jak Wy z emocjami - z jednej strony bardzo się cieszę, a z drugiej niestety martwię.
Lady, czyli idziemy "łeb w łeb"😜
Nunia, Ty jesteś dwa tygodnie do przodu.
Trzymam kciuki za nas wszystkie🤗Akinom 59, Kaja13 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate, przyszłam tu z ciekawości za postem LadyDior i serdecznie ci gratuluję! Niech będzie spokojnie i dobrze
i jaki podobny tydzień ciąży mamy, ja dziś na usg się dowiedziałam, że to 5 tydzień i 5 dzień ciąży
Akinom, czyli Moniko, aż mi uśmiech na twarzy wyrósł, jak przeczytałam, ile masz dzieci, miło, że ktoś też lubi i ma takie liczne gromadkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2020, 17:21
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Annamaria, dziękuję i gratuluję również Tobie🤗
Rzeczywiście - jesteśmy obie na tym samym etapie🙂
Piękny masz avatar👍😍„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyAnnamaria wrote:Hekate, przyszłam tu z ciekawości za postem LadyDior i serdecznie ci gratuluję! Niech będzie spokojnie i dobrze
i jaki podobny tydzień ciąży mamy, ja dziś na usg się dowiedziałam, że to 5 tydzień i 5 dzień ciąży
Akinom, czyli Moniko, aż mi uśmiech na twarzy wyrósł, jak przeczytałam, ile masz dzieci, miło, że ktoś też lubi i ma takie liczne gromadki
Wszystkiego dobrego kochanie -
nick nieaktualny
-
Moniko, dziękuję🤗
Ja również życzę Wam dużo spokoju i spełnienia tych najskrytszych marzeń 😘🥳🥂Allende lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Nunia wrote:Dziewczyny witam się z Wami w Nowym Roku😊 Życzę wszystkim wytrwałości w dążeniu do celu, żeby 2021 był spełnieniem naszych najskrytszych marzeń ❤
I życzę Wam najlepszego w Nowym Roku!„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Moniko, dziękuję🤗
Ja również życzę Wam dużo spokoju i spełnienia tych najskrytszych marzeń 😘🥳🥂
Hekate gratuluję i niech spełnią się pozostałe marzenia 😘 jesteśmy w tym samym wieku, zastanawiam się jak Ty to zrobiłaś 😄 bo ja już powoli tracę nadzieję.
Dziewczyny Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku - i tym, którym się już udało i tym, którym się dopiero uda ❤️ niech się nam pospełnia wszystko o czym marzymy 😍Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Allende wrote:Hekate gratuluję i niech spełnią się pozostałe marzenia 😘 jesteśmy w tym samym wieku, zastanawiam się jak Ty to zrobiłaś😍
Akinom 59, Allende, Nunia lubią tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
Ja również chcę złożyć najlepsze życzenia na ten nowy rok ☺️ Niech jest radosny i przyniesie każdej z nas zdrowego dzidziusia 😌
Nunia, Akinom 59, Allende, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Allende wrote:Myślisz, że to to? 😂😂😂
A ze "starym" nie wychodziło czy tak sobie tylko żartujesz 😂
On po prostu nie chciał mieć więcej dzieci i poddał się wazektomii🤷♀️, solenie tylko to było powodem rozkładu pożycia...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Ze starym nie wychodziło na wszystkich frontach😖
On po prostu nie chciał mieć więcej dzieci i poddał się wazektomii🤷♀️, solenie tylko to było powodem rozkładu pożycia...
Strasznie fajnie, że ci się na nowo ułożyło. To jest najważniejsze! 😍 A pytam, bo to dość istotny czynnik -zmiana partnera. Czasami są tam jakieś niezgodności na poziomie komórkowym (choć dziwne by to było, bo jedno już macie?) Ale to chyba jednak nie ten przypadek 😊
Jedno co mnie pociesza, to że w tym wieku jeszcze można. Ja mam nawet dość ładne amh jak na 42 lata, a mimo to nie wychodzi.
Trzymam kciuki za Twój brzuszek!! 😘Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAllende wrote:Strasznie fajnie, że ci się na nowo ułożyło. To jest najważniejsze! 😍 A pytam, bo to dość istotny czynnik -zmiana partnera. Czasami są tam jakieś niezgodności na poziomie komórkowym (choć dziwne by to było, bo jedno już macie?) Ale to chyba jednak nie ten przypadek 😊
Jedno co mnie pociesza, to że w tym wieku jeszcze można. Ja mam nawet dość ładne amh jak na 42 lata, a mimo to nie wychodzi.
Trzymam kciuki za Twój brzuszek!! 😘
Hekate, jak samopoczucie? -
Hekate42 wrote:Ja miałam AMH niskie, bo 0,54....
Hi, hi to tak jak ja😀
Moje amh tylko 0,54 do tego 10 dni temu 42 stuknęło.
A najważniejsze dziś tydzien 8+2 i czekam do 18.01 na wizytę.
I od razu zrobiło się jakoś optymistycznie😍Akinom 59 lubi tę wiadomość