Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikola1984 wrote:Taki mi dzisiaj wyszedł 16 i 11 dni od ovitrelle boje się czy to ciąża czy nie i żeby znów nie była biochemiczna
Nigdy nie brałam , wiem ze dziewczynom sie utrzymuje nawet do 12 dnia a ty miałaś az dwa te zastrzyki
Wiem ze łatwo sie mówi ale sprobuj uzbroic sie w cierpliwość
Jak długą masz fazę lutealną?? -
Akinom 59 wrote:Kurcze strasznie bym chciala ci cos mądrego poradzic ale nie jestem znawcą a tym bardziej nie znam sie na tych zastrzykach ovitrelle
Nigdy nie brałam , wiem ze dziewczynom sie utrzymuje nawet do 12 dnia a ty miałaś az dwa te zastrzyki
Wiem ze łatwo sie mówi ale sprobuj uzbroic sie w cierpliwość
Jak długą masz fazę lutealną?? -
nick nieaktualny
-
Nikola1984 wrote:Taki mi dzisiaj wyszedł 16 i 11 dni od ovitrelle boje się czy to ciąża czy nie i żeby znów nie była biochemiczna
Ja w 11 lub 12 dniu po zastrzyku mam cień cienia...a nie dwie tłuste krechy. Może jednak nastaw się pozytywnie 😊 i działaj na wszelki wypadek jakby się udało.
Zresztą idź po prostu jutro na beta HCG...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2021, 17:22
Akinom 59, Nikola1984 lubią tę wiadomość
-
Test wygląda bardzo obiecująco👍👍👍
Nikola, ja bym na betę podreptała.
Akinom 59, Nikola1984 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 wrote:Test wygląda bardzo obiecująco👍👍👍
Nikola, ja bym na betę podreptała. -
nick nieaktualnyNikola1984 wrote:Pójdę jutro na betę tylko zmyliło.mnoe to bo zrobiłam.pinka super czułego przed chwilą i jest kreska ale dużo słabsza a testy beby bum od 3 dni wychodzą a dziś był.duzo.ciemniejszy. trzymajcie za mnie kciuki bo kolejnej porażki już niezniose.
Nikola1984 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja jestem na letrozolu teraz, 2 tabletki 2-6 dc. Dziś jest 10 dc i z monitoringu wychodzi, że dupa. Jeden pęcherzyk i to jakiś koślawy, 18x10 mm. Macie jakieś doświadczenia z letrozolem? Dlaczego po tak dużej dawce nic się nie dzieje 😞
Na początku brałam pół tabletki tylko, to rosły dwa. A teraz jakiś klops. -
Allende wrote:Hekate a Ty ile miesięcy prób z nowym, młodym egzemplarzem odbyłaś, nim się udało ? 😁😄
Od lipca się staraliśmy.
W listopadzie zaskoczyłam.
Nikola - przytulam.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Allende wrote:Dziewczyny, ja jestem na letrozolu teraz, 2 tabletki 2-6 dc. Dziś jest 10 dc i z monitoringu wychodzi, że dupa. Jeden pęcherzyk i to jakiś koślawy, 18x10 mm. Macie jakieś doświadczenia z letrozolem? Dlaczego po tak dużej dawce nic się nie dzieje 😞
Na początku brałam pół tabletki tylko, to rosły dwa. A teraz jakiś klops.Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Nikola1984 wrote:Brałam lamette i też na początku ładnie rosły pęcherzyki potem już tak nie rosły ale kupiłam.sobie tabletki nac i biorę i widzę poprawę endromedium ładniejsze i pęcherzyki jakby lepiej rosły
A jakie dawki lametty brałaś i jak stosowałaś miovelię nac? W tym samym czasie co lamette czy jakoś inaczej? -
Nikola1984 wrote:Mam wynik bety 303.6 ale się boje
Póki co trzymam kciuki✊✊✊
Który to dzień cyklu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2021, 14:11
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny