Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Jezu piekna beta spokojnie kochanie bez nerwow
Trzymam jeszcze mocniej kciuki za piekny przyrost
Nie rob jjuz testów zeby sie nie stresowacAkinom 59 lubi tę wiadomość
-
Nikola1984 wrote:Nie będę robić testów ani przyrostów bo za bardzo się boje po tych straconych ciążach. Dzisiaj idę do ginekologa po dufaston i clexane i będę czekać co będzie ale boje się strasznie
Trzeba wierzyć 😊Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy slyszałyście o stymulacji łączonej - letrozol plus clostilgebyt? Padła taka propozycja u mnie i nie wiem co o tym myśleć.
Gdy miałam dawkę letrozolu pół tabletki, to rosły sobie dwa pęcherzyki. Kiedy zwiększyli mi dawkę na 2x1 to podziało się coś dziwnego, rośnie tylko jeden pęcherzyk i wygląda jakby miał w sobie drugi, mniejszy pęcherzyk 😞 załamka. Słyszała któraś o takim przypadku? 🤷😔
Ciężko uwierzyć, że lekarka źle to oceniła...na obrazie USG rzeczywiście jakoś tak to wygląda.
Skoro po większej dawce letrozolu jest gorzej, to czy clo do tego jakoś pomoże? Wie któraś coś? 🙏 -
Hekate42 wrote:Nikola i co tam u Ciebie???
-
No to gratuluję!
Czyli wizytujemy w tym samym dniu:)
stres szkodzi, ale nie dajmy się zwariować.
Hormony tez robią swoje;)Akinom 59, Nikola1984 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyNikola1984 wrote:Byłam u lekarza w poniedziałek stwierdziła wczesna ciążę dała duphaston ,clexane i encorton żeby brać nadal i przyjść na wizytę 11 styczeń ,beta hcg nie powtarzam bo po tamtych biochemicznych dla mnie straszny stres i poprostu czekam na wizytę. A mam pytanie bo wczoraj przerzylam bradzo mocny stres taki że dwie godziny płakałam czy to mogło na tym.etapie zaszkodzić bo bardzo się martwie
Musimy jakis sobie z tym radzić❤😘
Głowa do gory i duzo spokoju -
Akinom 59 wrote:Kochanie czasami nie da rady sie nie denerwowac , takie życie a ono ciagle zaskakuje i bombarduje nas wiadomościami nie zawsze dla nas dobrymi
Musimy jakis sobie z tym radzić❤😘
Głowa do gory i duzo spokojuAkinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikola1984 wrote:Dziękuję bo teraz się stresuje żeby przez ten silny wczorajszy stres nic się nie stało. Mam nadzieję że tym razem będzie dobrze i ta mała istotka zostanie ze mną przez 9 miesiacy
Jestesmy tu z tobą kochanaNikola1984 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny trochę Wam ponarzekam.
Jestem w pracy i tak mi się strasznie chce spać, ze nie wiem jak wytrzymać. Poza tym mdli mnie, cale szczęście nie wymiotuję...
Jeszcze godzinka i do domu. Jak sobie pomyślę, że znowu przeleżę całe popołudnie to już całkiem mi siły odchodzą.
Chyba muszę znowu wrócić do spacerów, no a tu znowu pogoda nie nastraja.
Ja to mam problemy i humory🤪🤷♀️
Trzymajcie się cieplutko 😊Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNunia wrote:Hej dziewczyny trochę Wam ponarzekam.
Jestem w pracy i tak mi się strasznie chce spać, ze nie wiem jak wytrzymać. Poza tym mdli mnie, cale szczęście nie wymiotuję...
Jeszcze godzinka i do domu. Jak sobie pomyślę, że znowu przeleżę całe popołudnie to już całkiem mi siły odchodzą.
Chyba muszę znowu wrócić do spacerów, no a tu znowu pogoda nie nastraja.
Ja to mam problemy i humory🤪🤷♀️
Trzymajcie się cieplutko 😊Nunia lubi tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Nunia to tylko znaczy ze wszystko jest dobrze i ciąża pięknie sie rozwija
Wczoraj czułam się tak źle, przez te mdłości, ze nawet pomyślałam po co mi to wszystko?
Skoro teraz tak to słabo znoszę, to co będzie dalej?
Jak sobie poradzę?
Masakra takie myśli mnie nachodzą aż mi wstyd.
Mam nadzieję że to hormony i wszystko wróci do normy... -
Moze mi coś doradzicie?
Zastanawiam się już nad testem podwójnym albo Panorama lub Nifty. Te dwa ostatnie podobne.
Tak mi lekarz na wizycie zasugerował. Cena 2400zl.
Sama nie wiem jaka decyzję podjąć, bo co to zmieni?
Ostatecznie zdecyduję pewnie po wizycie 18.01 jak wszystko będzie ok.
Milego dnia 😘 -
nick nieaktualnyNunia wrote:Kochana dziękuję Ci za dobre słowo 😊
Wczoraj czułam się tak źle, przez te mdłości, ze nawet pomyślałam po co mi to wszystko?
Skoro teraz tak to słabo znoszę, to co będzie dalej?
Jak sobie poradzę?
Masakra takie myśli mnie nachodzą aż mi wstyd.
Mam nadzieję że to hormony i wszystko wróci do normy...
Wszystko sie zmieni w drugim trymestrze zobaczysz
A teraz odpoczywaj ile sie da i badz dobrej mysli dla tego malenstwa potrafimy zniesc wszystko -
Nunia, ja też jestem zmęczona i śpiąca.
Co do testów, to nie doradzę, ale zaczynam się rozglądac.
Szukam własnie dodatkowego lekarza ( na NFZ), który będzie mogł dać mi skierowanie na badania prenatalne - bezpłatne...Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyNunia wrote:Moze mi coś doradzicie?
Zastanawiam się już nad testem podwójnym albo Panorama lub Nifty. Te dwa ostatnie podobne.
Tak mi lekarz na wizycie zasugerował. Cena 2400zl.
Sama nie wiem jaka decyzję podjąć, bo co to zmieni?
Ostatecznie zdecyduję pewnie po wizycie 18.01 jak wszystko będzie ok.
Milego dnia 😘
Wiem tylko od dziewczyn ze Nifty roznie wychoszą
Najlepiej chyba wychidzi Sanko -
nick nieaktualny