Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Akinom 59 wrote:Są 2 badania Sanko plus i Nifty pro poczytaj na internecie i zrob ktory twoim zdaniem jest najlepszy
A TY Moniczko - robiłaś w ogóle jakeś badania prenatalne?
Nikola - bóle podbrzusza i krzyża mi również towarzyszą.
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Nigdy nie robiłam takich badań jak sanco czy Nifty tylko prenatalne u gina
I zawsze wszystko było OK, prawa?„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikola1984 wrote:I donosilas ta ciążę jak miałaś te bóle krzyżowe,oraz jak długo się one utrzymywaly
Ja niestety nie donosiłam tych dwoch ostatnich ciąż ale moj wiek ni nie napawa optymizmem co nie znaczy ze u ciebie mysi byc tak samo!! -
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:A najgorzej sobie dobierac do głowy
Ja mam untuicje dobrą i od poczatku wiedziałam ze nic z tego nie bedzie
Ale ty masz myslwc tylko pozytywnie pamiętaj!! -
Dzięki za wasze zdanie. Jak coś zdecyduję z tymi badaniami, to dam oczywiście znać.
Hekate42 jak sie jest powyżej 35 roku zycia to te badania chyba są za darmo, zwykle prenatalne bez wzgledu na to, czy chodzisz do lekarza na nfz czy prywatnie.
Najlepiej na najbliższej wizycie zapytaj swojego doktora.
A i dzisiaj jakoś lepiej się czuję 😄Akinom 59, Anna8eM lubią tę wiadomość
-
Nikola1984 wrote:Dziewczyny a czy na początku ciąży miałyście bóle krzyża bo mnie od dwóch dni boli tak w krzyżu że ledwo chodzę
Teraz trochę mniej, ale juz mam 9+1 na liczniku.
Malymi kroczkami do przodu....Akinom 59, Nikola1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikola1984 wrote:Ciężko myśleć pozytywnie bo każda traciłam właśnie w 5-6 tygodniu dlatego tak się zawzięłam że nie powtórzę już bety bo nie zniosła bym stresu czekając na wynik wolę poczekać do wizyty w poniedziałek i też młoda już nie jestem bo 37 lat a mówią że po 35 roku jest ciężej jak i zająć jak i donosić ale cóż poradzę co ma być to będzie
Nikola1984, Anna8eM lubią tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Kochanie ja moją trójkę dzieci ostatnich urodziłam w wieku:36,38 i 41 lat
Akinom dajesz Nam nadzieję. To miód na moje serce😊
Ja mam jedną córkę ale ona jeszcze nie wie, że będzie starszą siostrą.
Zawsze mówiła, ze by chciała 😁 Zobaczymy jaka bedzie reakcja, jak dojdzie co do czego.Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Nunia wrote:Akinom dajesz Nam nadzieję. To miód na moje serce😊
Zawsze mówiła, ze by chciała 😁 Zobaczymy jaka bedzie reakcja, jak dojdzie co do czego.
Mój Syn też nie wie, ale już wiem, że to go nie ucieszy☹️
On nie chce mieć rodzeństwa, a już zwłaszcza małego i płaczącego...
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyNunia wrote:Akinom dajesz Nam nadzieję. To miód na moje serce😊
Zawsze mówiła, ze by chciała 😁 Zobaczymy jaka bedzie reakcja, jak dojdzie co do czego. -
Wydaje mi się, ze dziewczyny jakoś bardziej optymistycznie spoglądają na przyszłe rodzeństwo. Chyba z racji bycia kobietą.
Chlopcy czesto dopiero jak sie pojawi maleństwo, to zmieniają swoje podejście. Tak było w przypadku znajomej co ma 15 lat różnicy miedzy synami. Z wiekiem ten starszy bardzo pomaga mlodszemu.
Hekate będzie dobrze🤗Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:.
Mój Syn też nie wie, ale już wiem, że to go nie ucieszy☹️
On nie chce mieć rodzeństwa, a już zwłaszcza małego i płaczącego...