Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Akinom 59 wrote:Wiesz mam syna lat prawie 25, drugi prawie 23, córka lat prawie 16, syn lat 10, córka lat 7 i syn lat 4 w tym roku w kwietniu
I wiem juz napewno ze male dzieci to mały problem, sa kochane do puki nie wyrosną im pazurki, duze dzieci to zdecydowanie spory problem i to nie ze zycie. O nie !
Myślą ze jak poszły na studia to juz wszystkie rozumy pozjadały i teraz mnie chcą pouczac, zwracają mi uwagę
Jak mam wychowywac mlodsze dzieci, a najgorsze jest to ze traktują mnie jak mało wartosciową koleżanke a nie jak mamę
Boze nawet nie jak Koleżankę , co ja mówię bo ktore dobrze wychowane dziecko napisało by do mamy zwracajac jej uwage
Podziwiam Cię kochana za to, co robisz. Nie jedna kobieta nie wyobraza sobie ile wysiłku potrzeba, zeby wychować 6 dzieci.
I rzeczywiście czasem dzieci zachowują sie nie tak jak chcemy...ale wydaje mi się, ze matczyna miłość wszystko zniesie.
A i dzieci w końcu zrozumieją "o co w życiu chodzi", może jak założą swoje rodziny.
Trzymaj się 😘Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Moniko, dzieci im starsze, tym wydaje im się, że mądrzejsze. Mój 15-latek, jak nie w humorze, to też mi daje popalić, ale normalnie, to bardzo dobry ciepły i wrażliwy chłopak.
Myślę, że u Ciebie jest podobnie. My również miewamy przecież muchy w nosie😉🤗„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyNikola1984 wrote:Dziewczyny chyba już po wszystkim ,mam różowe plamienie a każda moją ciąża się kończyła w ten sposób w 5 tygodniu najpierw pojawiało się palamienie a potem beta spadała i okres ja tego kolejny raz nie przezyje
-
Nikola1984 wrote:Dziewczyny chyba już po wszystkim ,mam różowe plamienie a każda moją ciąża się kończyła w ten sposób w 5 tygodniu najpierw pojawiało się palamienie a potem beta spadała i okres ja tego kolejny raz nie przezyje
Ściskam 🤗„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Nikola1984 wrote:Dziewczyny chyba już po wszystkim ,mam różowe plamienie a każda moją ciąża się kończyła w ten sposób w 5 tygodniu najpierw pojawiało się palamienie a potem beta spadała i okres ja tego kolejny raz nie przezyje
-
nick nieaktualnyNikola1984 wrote:Zwiekszylam duphaston i dołożyłam luteinę niby na obecną chwilę palamienie nie ma ale boje się strasznie bo idę zaraz na betę że będzie powtórka i okaze się że beta leci w dół jak to było zawsze.
Chyba jednak lepiej wiedzieć co i jak , trzymam mocno kciuki -
Nikola1984 wrote:Zwiekszylam duphaston i dołożyłam luteinę niby na obecną chwilę palamienie nie ma ale boje się strasznie bo idę zaraz na betę że będzie powtórka i okaze się że beta leci w dół jak to było zawsze.
Bądź dobrej mysli.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie ale cała.sie trzęsę że strachu ja nie widzę tego jechać odebrać wyniki tak się boje ze się nie da opisać ale prawda taka że nic nie zmienie muszę się pogodzić z tym co będzie. Jeśli okaże się że kolejna ciążę straciłam odpuszczam starania bo psychicznie się wykoncze. Teraz miałam taką nadzieję na tym zestawie leków i jednak nadal to samo
-
Nikola1984 wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie ale cała.sie trzęsę że strachu ja nie widzę tego jechać odebrać wyniki tak się boje ze się nie da opisać ale prawda taka że nic nie zmienie muszę się pogodzić z tym co będzie. Jeśli okaże się że kolejna ciążę straciłam odpuszczam starania bo psychicznie się wykoncze. Teraz miałam taką nadzieję na tym zestawie leków i jednak nadal to samo
Ja też wspieram Cię i myslami jestem blisko🤗Nikola1984, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikola1984 wrote:Tak mam.wyniki i nie wierzę że jednak to się dzieje beta 6930 a tydzień temu była 303 chyba przyrost jest dobry?
Buziaczki i myslimy pozytywnie no i idz koniecznie teraz na usg bo te plamienia wiesz moze byc to krwiaczek trzeba sprawdzic -
Akinom 59 wrote:Jezuuu piękny😍😍😍😍😍😍 skarbie cudownie
Buziaczki i myslimy pozytywnie no i idz koniecznie teraz na usg bo te plamienia wiesz moze byc to krwiaczek trzeba sprawdzicAkinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikola1984 też trzymam kciuki 😊 Mam nadzieję, że przyniesiesz dobre wieści 😊
Akinom 59 czyli nie przesądzone jest to powiedzenie małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot 😐 Jejku ja to będę po 60tce jak córa będzie mieć 25🙈🙈🙈
Nunia Ty masz wizytę 18go nie ❓ Mi położna przełożyła na 14go także powoli się zaczynam stresować. Doszły mi objawy i jestem ledwo żywa ale jakoś muszę trwać🥴
Hekate42 Ty masz objawy jakieś ❓ Jak się czujecie dziewczyny ❓☺️ -
Nikola1984 wrote:Tak mam.wyniki i nie wierzę że jednak to się dzieje beta 6930 a tydzień temu była 303 chyba przyrost jest dobry?
Ja jestem po wizycie.
Jest ❤️. Bije jak dzwon😍. 178 uderzeń na minutę😊
Maleństwo ruchliwe i jak na tę chwilę wszystko jest dobrze. Dostałam skierowanie na badania prenatalne ( USG prenatalne i test PAPPA).
Z ambiopunkcją się wstrzymuję do wyników.
Mam się zapisywać od 15.02.
Następna wizyta 08.02, dostałam skierowanie na masę badań z krwi i mocz.
Glukozę mam 92,7.... muszę się zacząć obserwować ...Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Lady_Dior wrote:Nikola1984 też trzymam kciuki 😊 Mam nadzieję, że przyniesiesz dobre wieści 😊
Akinom 59 czyli nie przesądzone jest to powiedzenie małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot 😐 Jejku ja to będę po 60tce jak córa będzie mieć 25🙈🙈🙈
Nunia Ty masz wizytę 18go nie ❓ Mi położna przełożyła na 14go także powoli się zaczynam stresować. Doszły mi objawy i jestem ledwo żywa ale jakoś muszę trwać🥴
Hekate42 Ty masz objawy jakieś ❓ Jak się czujecie dziewczyny ❓☺️