Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikola1984 niby pęcherzyk ciążowy powinien być w miarę okrągły ale znam przypadki, że pęcherzyk był spłaszczony a ciąża rozwijała się zdrowo i to nie jeden taki pęcherzyk tu na forum widziałam. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze u Ciebie za co trzymam kciuki.
Ja już jestem po wizycie dziewczyny i wszystko jest dobrze. Ciąża odpowiada 7t6d, więc nawet do przodu biorąc pod uwagę, że owulacji była w 18dc.Cieszę się, że na razie jest dobrze i do 3tyg.bede mieć już wizytę u ginekologa w szpitalu i badania różne oraz usg wyznaczające termin. Dziękuję za kciuki i za wszystkie Was dziewczyny też trzymam kciuki 😘Akinom 59, Annamaria, Niebieska Gwiazda, Anna8eM lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Nikola1984 niby pęcherzyk ciążowy powinien być w miarę okrągły ale znam przypadki, że pęcherzyk był spłaszczony a ciąża rozwijała się zdrowo i to nie jeden taki pęcherzyk tu na forum widziałam. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze u Ciebie za co trzymam kciuki.
Ja już jestem po wizycie dziewczyny i wszystko jest dobrze. Ciąża odpowiada 7t6d, więc nawet do przodu biorąc pod uwagę, że owulacji była w 18dc.Cieszę się, że na razie jest dobrze i do 3tyg.bede mieć już wizytę u ginekologa w szpitalu i badania różne oraz usg wyznaczające termin. Dziękuję za kciuki i za wszystkie Was dziewczyny też trzymam kciuki 😘Akinom 59, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Nie Kochanie.
Wizyte miałam 14.01😉
Kolejna 08.02
Prenatalne 15.02... i tu się boję😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 19:14
Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Nie, póki co jest OK, ale jakoś ten mój wiek mnie przeraża ....
Ech ile ja bym dała zeby byc w ciąży w zdrowej ciazy!
Moje szczescie niestety nigdy nie trwa dlugo bo albo beta licha albo serduszko przestaje bić😢
Będzie dobrze 😘😘😘😘Anna8eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kalcia64 dzięki bardzo. No muszę przyzna, że nawet szybko mi się udało zajść w ciążę. Teraz tylko utrzymać tę ciążę do 38t choćby.... Mam nadzieję, że i Tobie się powiedzie-nie trać wiary. Trzymam kciuki, żeby się udało szybko 😘
Nunia oo nieee😪😪😪 Bardzo mi przykro kochana 😪😪😪 Wiem jak to boli😟 Współczuję bardzo 😟 Trzymaj się jakoś 😘 Mam nadzieję, że jeszcze się uda.
Ja właśnie teraz się tego boję, że ten 8tc było wszystko fajnie a na następnej wizycie dostanę nożem w serce 😒 No ale co innego mi pozostaje jak tylko czekać i mieć nadzieję...
Ja nadal czuję się źle, codziennie mam mdłości na szczęście już nie cały dzień jak w 6t.Do czwartku powinnam mieć telefon ze szpitala i wizytę powinnam mieć około 11tc może nawet parę dni wcześniej-wtedy też pobiorą mi krew na różne badania w tym NIPT tak więc czekam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Kalcia64 dzięki bardzo. No muszę przyzna, że nawet szybko mi się udało zajść w ciążę. Teraz tylko utrzymać tę ciążę do 38t choćby.... Mam nadzieję, że i Tobie się powiedzie-nie trać wiary. Trzymam kciuki, żeby się udało szybko 😘
Nunia oo nieee😪😪😪 Bardzo mi przykro kochana 😪😪😪 Wiem jak to boli😟 Współczuję bardzo 😟 Trzymaj się jakoś 😘 Mam nadzieję, że jeszcze się uda.
Ja właśnie teraz się tego boję, że ten 8tc było wszystko fajnie a na następnej wizycie dostanę nożem w serce 😒 No ale co innego mi pozostaje jak tylko czekać i mieć nadzieję...
Ja nadal czuję się źle, codziennie mam mdłości na szczęście już nie cały dzień jak w 6t.Do czwartku powinnam mieć telefon ze szpitala i wizytę powinnam mieć około 11tc może nawet parę dni wcześniej-wtedy też pobiorą mi krew na różne badania w tym NIPT tak więc czekam... -
Nunia, strasznie mi przykro Kochana😭😩🤗
Lady, mam podobne obawy, a do mojej kolejnej wizyty jeszcze 3 tygodnie😔„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Dziewczyny dzięki za ciepłe słowa. Ponieważ to moje 3 poronienie postanowiliśmy zrobić badania genetyczne po poronieniu i określić płeć.
Wcześniej tego nie robiłam. Zobaczymy co mogło być przyczyną...
Powiem wam, ze do końca nie umiałam się cieszyć z tej ciąży. Niestety obawy się sprawdziły.
Za pozostałe mamusie trzymam kciuki 😘 -
Lady_Dior wrote:Kalcia64 dzięki bardzo. No muszę przyzna, że nawet szybko mi się udało zajść w ciążę. Teraz tylko utrzymać tę ciążę do 38t choćby.... Mam nadzieję, że i Tobie się powiedzie-nie trać wiary. Trzymam kciuki, żeby się udało szybko 😘
Ja nadal czuję się źle, codziennie mam mdłości na szczęście już nie cały dzień jak w 6t.Do czwartku powinnam mieć telefon ze szpitala i wizytę powinnam mieć około 11tc może nawet parę dni wcześniej-wtedy też pobiorą mi krew na różne badania w tym NIPT tak więc czekam...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kalciu jak u Ciebie temperatura ❓Mam nadzieję, że w górze i będzie zielono😊
Moniko ja też mam nadzieję, że moje okropne samopoczucie zostanie wynagrodzone zdrowym bąblem😌 Dziś jestem żywym trupem dosłownie. Jeszcze czekam na potwierdzenie wizyty ale mam cichą nadzieję, że to będzie około 5lutego
Hekate42 jak tam samopoczucie? Dalej jakieś zmęczenie trzyma❓