Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:Kalciu jak u Ciebie temperatura ❓Mam nadzieję, że w górze i będzie zielono😊
Moniko ja też mam nadzieję, że moje okropne samopoczucie zostanie wynagrodzone zdrowym bąblem😌 Dziś jestem żywym trupem dosłownie. Jeszcze czekam na potwierdzenie wizyty ale mam cichą nadzieję, że to będzie około 5lutego
Hekate42 jak tam samopoczucie? Dalej jakieś zmęczenie trzyma❓Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2021, 23:40
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kalcia, trzymam ✊✊✊
Zmęczenie trzyma, ale i tak muszę egzystować 😉
Obecnie jestem przeziębiona i bycze się w domu na urlopie. Po weekendzie wracam do pracy🙂„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam dwa testy z tego samego siusiu . Jeszcze się nie cieszę jak jutro pociemnieje to może odetchnę. No i postaram się wytargać betę od lekarza . Ja ciagle Sis boje ze to może jakaś cysta po hormonie który brałam . I narazie lh test blady . . Lady Dior jeśli to prawda to mam termin jak na 4/10 a tak miałam z poprzednim małym i urodziny ma 4/10 . Dzięki za kciuki kochane 💚💚💚
Niebieska Gwiazda, Nikola1984 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hekate42 No to zdrówka życzę. Lepiej nie chorować, bo to nam podwójnie siły odbiera ale byle do przodu.
Kalcia ładnie tą kreskę widać. Te testy raczej nie powinny się mylić - czytałam, że potrafią bardzo wczesną ciążę wylapac. Trzymam kciuki, by ciemniała 😊
Nikola1984 a jak tam sprawy u Ciebie ❓ Mam nadzieję, że już coś wiadomo..
-
Kalcia, no ładnie to wygląda✊👍
Lady, nie napisałaś co u Ciebie?
Jak samopoczucie?
Kiedy robisz prenatalne?
No właśnie Nikola- wyjaśniło się ?„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 kochana ja dziś czuję się wyjątkowo dobrze-pierwszy dzień od dawna bez mdłości. Wzdęcia straszne mam-mój brzuch to balon dosłownie. Co do prenatalnych, to tu w Nl nie robią ale można robić test NIPT i będę go mieć w okolicach 8lutego.Czekam jeszcze na tel. z potwierdzeniem wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 20:20
-
Te testy NIPT , to takie Nifty/Sanco?
Będziesz wiedziała od razu wszystko- lepiej.
08.02 ja ma wizytę u gina😊
Mi jak tylko coś wyjdzie nie tak, to też pewnie zrobię, tyle że u nas sa płatne i te najbardziej rozbudowane to koszt 2 800,00 PLN😱
Co do wzdęć - u mnie chwilowo odpuściły, za to mam zaparcia😂
Generalnie najbardziej dokucza mi zmęczenie i senność.
Nawet zachcianek nie mam póki co, ale może to jeszcze za wcześnie 🤔„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Kalcia, no ładnie to wygląda✊👍
Lady, nie napisałaś co u Ciebie?
Jak samopoczucie?
Kiedy robisz prenatalne?
No właśnie Nikola- wyjaśniło się ?Nunia, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
Nikola - No to super!
Jak jest ❤️, toi nadzieja jest😊Nikola1984 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Nikola - No to super!
Jak jest ❤️, toi nadzieja jest😊 -
Coś wiem o tym😂
Musimy wytrzymać do II trymestru🤗Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Czytam Was i podziwiam ze dajecie rade❤ kobiety to jednak są mega Istoty. Ja co prawda jeszcze przed 40 stką , bo w sierpniu skończyłam 37 lat ale zaglądnęłam do Was, bo tak już powoli rozkminiam co dalej... mam syna 11 letniego oraz niespełna 9 miesięczna córeczkę i czekają na mnie jeszcze dwa mrozaczki w klinice. Nie jestem w stanie psychicznie ich oddać do adopcji, ale boje się kolejnej ciąży, opieki nad dwoma maluchami itd. Mam mnóstwo obaw. Ostatnia ciąża dala mi w kość, chociaż opieka nad corka to mnie praktycznie wykończyła 😅 Mala jest mega wymagająca.. no ale chciałabym jednak wziąć chociaż jednego mrozaczka i tak jak i Wy próbować sprostać temu co los przyniesie 😊
Pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki za Was✊Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Hercia, decyzja z pewnością nie należy do najłatwiejszych, ale raczej prędzej niż później będziesz musiała ja podjąć😉
Bardzo długą i jak sadzę kosztowną drogę już przeszłaś, ja pewnie jeszcze bym się zdecydowała. Na to jednak musi się złożyć bardzo wiele czynników i to Ty musisz rozważyć z partnerem wszystkie za i przeciw w Waszym przypadku. Każdy z nas jest inny, ma inne możliwości i te finansowe i emocjonalne i psychologiczne. Rozpisałam się 😂 - już nie przynudzam - decyzja pewnie niedługo nadejdzie 😜Hercia35, Akinom 59 lubią tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️