Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Akinom dziękuję za te słowa. Bardzo teraz potrzebne jest takie wsparcie🤗
Hekate42 bardzo Ci kibicuję😘 ja muszę albo poszukać przyczyny albo chociaż dostać " zielone światło" od lekarza.
Z wyników badań genetycznych wyszło wszysto ok. Miala być zdrowa dziewczynka. A jednak już 3 raz cos nie pozwoliło mi donosić dalej niż 10-11 tygodnia .
Może coś doradzicie co i gdzie przebadać 🤷♀️
-
nick nieaktualny
-
Tak badalam Anty TPO i bylo ok. Natomiast anty TG podwyższone. Endokrynolog powiedziala, ze az tak zle nie jest. Dostalam euthyrox 25 ,mialam na ostatnim badaniu (10 tydz) tsh 1,65.
Nie wiem jak z krzepliwością ale dziś zrobilam panel po poronieniu. Najlepiej do 6 tygodni po.
Tam jest komplet badań. -
nick nieaktualnyNunia wrote:Tak badalam Anty TPO i bylo ok. Natomiast anty TG podwyższone. Endokrynolog powiedziala, ze az tak zle nie jest. Dostalam euthyrox 25 ,mialam na ostatnim badaniu (10 tydz) tsh 1,65.
Nie wiem jak z krzepliwością ale dziś zrobilam panel po poronieniu. Najlepiej do 6 tygodni po.
Tam jest komplet badań. -
Hekate42 Ty dziś wizytujesz prawda😉❓ Powodzenia trzymam mocno kciuki ☺️
Nunia mam nadzieję, że badania wyszły dobrze 🙂 -
Tak Lady- kochana jesteś 🤗
Póki co cieszę się z wyniku glukozy 85,70😎Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Nie udało się, zarodek nie rozwija się😭😭😭
Poronienie zatrzymane.
Muszę iść do szpitala.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 o nieeee 😪😪😪 Nie wiem jak Cię pocieszyć 😢 Bardzo mi przykro kochana-trzymaj się jakoś 😘😢
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNunia wrote:Dziewczyny może Wy wiecie, jaki wplyw ma homocysteina na ciążę. Czytam ze powinna byc miedzy 5-7 a ja mam 11,2.
Powiazane to jest coś z wit B12 i kwasem foliowym. Chyba jeszcze to przebadam...i może trombofilie wrodzoną. Sama już nie wiem. -
nick nieaktualnyNunia wrote:Akinom bardzo Ci dziękuję za dobre rady😊
Mam tylko pytanie, czy wszyskie te witaminy na czczo rano?
Trombofilię jeszcze zrobię. A w piątek mam konsultacje z genetykiem, zobaczymy co powie🤷♀️
Ja biore metylowane wit B bo mi sie zwykla nie wchłania dobrze -
nick nieaktualny