Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hekate42 wrote:Nie udało się, zarodek nie rozwija się😭😭😭
Poronienie zatrzymane.
Muszę iść do szpitala.
Hekate tak mi przykro, współczuję całym sercem 😔
Ale masz taką piękną stopkę, pamiętaj - tylko się nie poddawaj! 😘😘😘😘Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Cześć, od wczoraj jestem już w domu. Fizycznie jest w miarę, psychicznie słabo. Wzięłam L4 do poniedziałku, potem muszę wracać do pracy.
Czy się poddam? Hmmm, chyba jeszcze nie, wciąż mam marzenia...Nunia, Allende, Akinom 59, eska29044, sylvuś, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 wrote:Cześć, od wczoraj jestem już w domu. Fizycznie jest w miarę, psychicznie słabo. Wzięłam L4 do poniedziałku, potem muszę wracać do pracy.
Czy się poddam? Hmmm, chyba jeszcze nie, wciąż mam marzenia...
Nic nie dzieje się bez przyczyny ale trzeba mieć nadzieję, że następnym razem się uda😊
Nie poddawaj się, bedziemy się wspierały i musi być dobrze💪✊💪
Teraz odpoczywaj a potem do dzieła.... -
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Cześć, od wczoraj jestem już w domu. Fizycznie jest w miarę, psychicznie słabo. Wzięłam L4 do poniedziałku, potem muszę wracać do pracy.
Czy się poddam? Hmmm, chyba jeszcze nie, wciąż mam marzenia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikola.1984 wrote:czasem was podczytuje ale malo tu jestem bo fatalnie sie czuje,jestem po kilku poronieniach i nadal panikuje ze cos bedzie nie tak
-
Hekate42 mam nadzieję, że jakoś się trzymasz... Wierzę, że łatwo nie jest ale też wierzę, że za chwilę znowu wznowicie starania i uda się z pozytywnym finałem 😘
Moniś znowu🙄❓Jeju przykro mi ale wiesz - w końcu się trafi dobra komórka i dobry plemniczek ☺️Trzymam kciuki 🤞🏻
Kalcia i jak tam❓ Urosła ładnie temperatura🙂❓Kciuki za owcny cykl🤞🏻
Nikola1984 wierzę Ci, że strach jest wielki. Ja przez pierwsze tygodnie byłam jak sparaliżowana. Teraz jest lepiej. Czekam jeszcze na wyniki Nipt 😐Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Hekate42 mam nadzieję, że jakoś się trzymasz... Wierzę, że łatwo nie jest ale też wierzę, że za chwilę znowu wznowicie starania i uda się z pozytywnym finałem 😘
Moniś znowu🙄❓Jeju przykro mi ale wiesz - w końcu się trafi dobra komórka i dobry plemniczek ☺️Trzymam kciuki 🤞🏻
Kalcia i jak tam❓ Urosła ładnie temperatura🙂❓Kciuki za owcny cykl🤞🏻
Nikola1984 wierzę Ci, że strach jest wielki. Ja przez pierwsze tygodnie byłam jak sparaliżowana. Teraz jest lepiej. Czekam jeszcze na wyniki Nipt 😐 -
Witam kochani. Chciałabym pomóc uzbierać pieniądze dla tej słodkiej dziewczynki. Mam nadzieję że znajdą się tu życzliwi ludzie którzy zechcą podzielić się chociaż złotówka lub funtem i dzięki waszej pomocy przybliżymy do osiągnięcia celu tego aniołka 🙏💙
https://zrzutka.pl/p2fphr
https://gofund.me/a82ca53b
Za każdą pomoc dziękuję !❤️Syn 💙
Córka 💙
Córka 💙
4 aniołki 😭 -
Lady, dzięki za pamięć🤗 Trzymam kciuki za Twoje testy✊✊✊
Trzymam się - jakoś - to dobre słowo...
Dziś już byłam w pracy.
No w domu polegiwać czułam się lepiej, ale za to głowa bardziej zajęta w pracy....
Powrócił lęk, że nie będzie mi dane już zostać matką, wiek, niskie AMH etc i wszystko,co z tym związane, czyli obawa o związek 🙄
Za dużo myślę...Lady_Dior lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Lady, dzięki za pamięć🤗 Trzymam kciuki za Twoje testy✊✊✊
Trzymam się - jakoś - to dobre słowo...
Dziś już byłam w pracy.
No w domu polegiwać czułam się lepiej, ale za to głowa bardziej zajęta w pracy....
Powrócił lęk, że nie będzie mi dane już zostać matką, wiek, niskie AMH etc i wszystko,co z tym związane, czyli obawa o związek 🙄
Za dużo myślę... -
Witam po małej przerwie😊
Minęło 30 dni od zabiegu i chyba dostałam pierwszą miesiączkę.
Chyba bo trochę tylko plamię i dziś jeszcze skromne krwawienie. Mimo wszystko myślę, że to jednak początek okresu i się rozkręci.
Od razu budzą się jakieś nowe nadzieje 😊 na najbliższe miesiące
A co u Was? czyżbym sama została na polu bitwy?😄Allende, Akinom 59, Lady_Dior, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Nunia wrote:Witam po małej przerwie😊
Minęło 30 dni od zabiegu i chyba dostałam pierwszą miesiączkę.
Chyba bo trochę tylko plamię i dziś jeszcze skromne krwawienie. Mimo wszystko myślę, że to jednak początek okresu i się rozkręci.
Od razu budzą się jakieś nowe nadzieje 😊 na najbliższe miesiące
A co u Was? czyżbym sama została na polu bitwy?😄
My dojrzeliśmy do in vitro. Zaczęłam wyciszanie jajników, w marcu startuję ze stymulacją. Pierwsze przygody z tym związane...Akinom 59, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość