Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kalcia ja myślę, że szansa zawsze jest. Tu na forum naprawdę dużo kobiet zaszło z niskim AMH, więc nie poddawaj się i walcz 😌 Fsh badalas w 3dc❓ Ja miałam 10.41 ale ja młodsza to wiesz. Może jeszcze raz zbadaj ❓Tak czy siak nie poddawaj się 🙂
Hekate42 trzymam kciuki za najbliższą wizytę.
Ja nadal się czuję źle a do tego doszły omdlenia ale w każdej ciąży tak miałam, więc mnie to nie martwi. Byle do 8lutego...Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Lady, omdlenia?
Słabo...
Ja od kilku dni mam bol brzucha i kłucia, no i w drugiej części dnia mega wzdęcia:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2021, 10:17
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Lady_Dior wrote:Kalcia ja myślę, że szansa zawsze jest. Tu na forum naprawdę dużo kobiet zaszło z niskim AMH, więc nie poddawaj się i walcz 😌 Fsh badalas w 3dc❓ Ja miałam 10.41 ale ja młodsza to wiesz. Może jeszcze raz zbadaj ❓Tak czy siak nie poddawaj się 🙂
Hekate42 trzymam kciuki za najbliższą wizytę.
Ja nadal się czuję źle a do tego doszły omdlenia ale w każdej ciąży tak miałam, więc mnie to nie martwi. Byle do 8lutego...[/.......,,,,,,,,,,,,,,💚💚💚💚Obecnie nie wiem jaki pozom Amh mam zrobilam tylko test domowu plytkowy z krwi kreska wyszla bardzo jasno rozowa wiec według. Ich norm to 1 lub wyżej . Pisały mi dziewczyny ze te testy się sprawdzają jedna nie miaza żadnej kreski i zrobiła laboratoryjnie potem badanie i wyszło 0.4 . A fsh robiłam raz w 3 dniu cyklu. Będę powtarzać ale myśle ze w kwietniu .narazie pije wodę kokosowa z ta weatgrass. Suplementuje się vitaminami . A dziś zaczynam drugi cykl z lametta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2021, 10:45
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Nikola, klikasz u góry forum w :
ustawienia > społeczność > twój podpis na forum.
I tam w podpisie wklejasz link do utworzonego suwaczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2021, 16:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Nikolo co u ciebie?
-
nick nieaktualnyNikola1984 wrote:U mnie różnie wczoraj nagle znikły mi wszystkie objawy ciąży takie jak senność ból piersi i mdłości i zaczęło boleć w krzyżu mocno tak z panikowalam że pojechałam na IP do szpitala zrobili mi USG i serduszko bije dzidzia ma 1.77 cm tak że chyba jest ok
-
Nikola1984 bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Tymi objawami nie ma co sobie zaprzątać głowy - ona raz przychodzą, przybierają na sile , by potem nagle zniknąć i znów za parę dni się pojawić 🤷🏼♀️ Będzie dobrze ☺️
Hekate42 jak tam kłucia w dole brzucha❓Pewnie macica się rozciąga i takie objawy. Te wzdęcia to chyba większość ma😐 Mój brzuch mógłby z niejedną ciężarną w 6m konkurować 😂
Moniś kochana a Ty byłaś na kontroli usg po tej ciąży biochemicznej❓ Ja nie byłam, bo w Nl to wiadomo ale gdybym była w Pl pewnie bym się udała zobaczyć co tam gra.
Ja jutro mam wizytę usg na 11.30 przenieśli mi z 9lutego. Możecie sobie wyobrazić jak mi pikawa wali🙄
Kalcia daj znać jak w tym cyklu. Owulacja była szybko znowu❓Mam nadzieję, że uda się szybko 😉 -
nick nieaktualny
-
Lady_Dior wrote:Nikola1984 bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Tymi objawami nie ma co sobie zaprzątać głowy - ona raz przychodzą, przybierają na sile , by potem nagle zniknąć i znów za parę dni się pojawić 🤷🏼♀️ Będzie dobrze ☺️
Hekate42 jak tam kłucia w dole brzucha❓Pewnie macica się rozciąga i takie objawy. Te wzdęcia to chyba większość ma😐 Mój brzuch mógłby z niejedną ciężarną w 6m konkurować 😂
Moniś kochana a Ty byłaś na kontroli usg po tej ciąży biochemicznej❓ Ja nie byłam, bo w Nl to wiadomo ale gdybym była w Pl pewnie bym się udała zobaczyć co tam gra.
Ja jutro mam wizytę usg na 11.30 przenieśli mi z 9lutego. Możecie sobie wyobrazić jak mi pikawa wali🙄
Kalcia daj znać jak w tym cyklu. Owulacja była szybko znowu❓Mam nadzieję, że uda się szybko 😉[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej dziewczyny 😀
Ja Was caly czas podczytuję i bardzo się cieszę z dobrych wiadomości. To mi daje taką małą nadzieję przyszłość .
Na razie dochodzę do formy po zabiegu. Dzisiaj mija 9 dzień. Czuję się tak sobie czasem pobolewa podbrzusze. Zwłaszcza jak mam isc do toalety, boje się napinać bo wtedy pojawia się pobolewanie. Przepraszam za takie opisy ale mysle czy to normalne? Jednak z kazdym dniem jest lepiej.
Milełego dnia...😘Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNunia wrote:Hej dziewczyny 😀
Ja Was caly czas podczytuję i bardzo się cieszę z dobrych wiadomości. To mi daje taką małą nadzieję przyszłość .
Na razie dochodzę do formy po zabiegu. Dzisiaj mija 9 dzień. Czuję się tak sobie czasem pobolewa podbrzusze. Zwłaszcza jak mam isc do toalety, boje się napinać bo wtedy pojawia się pobolewanie. Przepraszam za takie opisy ale mysle czy to normalne? Jednak z kazdym dniem jest lepiej.
Milełego dnia...😘
Mam nadzieję ze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej i pomalutku dojdziesz do siebie i nie przepraszaj trzeba mowic o tym co nas boli co czujemy bo zycie choc piekne nie zawsze usłane jest rózami sciskam Cię cieplutko😘Nunia lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane🤗
Lady i jak po USG???
Nunia, regeneruj się szybko i do dzieła😎
Co do mnie, wzdęcia i zaparcia nie odpuszczają😖
Po całym dniu pracy i ogarnięciu spraw domowych padam na pysk. Co któryś dzień śpię już ok 20....
W piątek idę zrobić zlecone badania krwi i mocz, a w poniedziałek mam wizytę kontrolną🤰
Miłego wieczoru😘Akinom 59, Nunia lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Kalcia ja mieszkam w Holandii już 17lat😳
Moniś super, że byłaś podejrzeć jak się sprawy tam mają-to jednak człowieka uspokaja 😊
Nunia mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i szybko zaczniecie starania z owocnym rezultatem😊
Hekate42 oby w drugim trymestrze siły nam wróciły 🙂 Będę trzymać kciuki za usg🤞🏻
U mnie na szczęście wszystko wygląda dobrze na ten moment. Mam torbiel na jajniku ale powinna się wchłonąć. Dziecko ma 3,80cm i widziałam jak się rusza. We wtorek badania genetyczne i ogólne krwi. Myślę, że odetchnę po wynikach NIPT.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki😘 Walczcie ile sił 😘Akinom 59, Nunia lubią tę wiadomość