Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Hekate42 wrote:Cudownie😍😍😍 co wyszło w USG?
Ja jestem po wizycie.
Jest ❤️. Bije jak dzwon😍. 178 uderzeń na minutę😊
Maleństwo ruchliwe i jak na tę chwilę wszystko jest dobrze. Dostałam skierowanie na badania prenatalne ( USG prenatalne i test PAPPA).
Z ambiopunkcją się wstrzymuję do wyników.
Mam się zapisywać od 15.02.
Następna wizyta 08.02, dostałam skierowanie na masę badań z krwi i mocz.
Glukozę mam 92,7.... muszę się zacząć obserwować ...
Cudownr wiadomości Hekate42 gratulacje🥰
Teraz musi być dobrze.Anna8eM lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Nikola1984 też trzymam kciuki 😊 Mam nadzieję, że przyniesiesz dobre wieści 😊
Akinom 59 czyli nie przesądzone jest to powiedzenie małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot 😐 Jejku ja to będę po 60tce jak córa będzie mieć 25🙈🙈🙈
Nunia Ty masz wizytę 18go nie ❓ Mi położna przełożyła na 14go także powoli się zaczynam stresować. Doszły mi objawy i jestem ledwo żywa ale jakoś muszę trwać🥴
Hekate42 Ty masz objawy jakieś ❓ Jak się czujecie dziewczyny ❓☺️
Plus mam większe i wrażliwe piersi...
Czasem bóle podbrzusza i tyle.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Cudownie😍😍😍 co wyszło w USG?
Ja jestem po wizycie.
Jest ❤️. Bije jak dzwon😍. 178 uderzeń na minutę😊
Maleństwo ruchliwe i jak na tę chwilę wszystko jest dobrze. Dostałam skierowanie na badania prenatalne ( USG prenatalne i test PAPPA).
Z ambiopunkcją się wstrzymuję do wyników.
Mam się zapisywać od 15.02.
Następna wizyta 08.02, dostałam skierowanie na masę badań z krwi i mocz.
Glukozę mam 92,7.... muszę się zacząć obserwować ... -
Hekate42 cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze. Niech dzidziuś dalej rośnie zdrowo ☺️ Ja mam takie mdłości, że ledwo chodzę 🤢
Nunia tak jak kiedyś napisałaś - tylko spokój nas ratuje...
Nikola1984 ja przy becie 2040 miałam pęcherzyk 3mm,wiec Twój na pewno będzie odpowiedniej wielkości 😊Nikola1984 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny🤗 gdzieś tam z tyłu głowy już się skrada jednak niepokój...
Nikola - jest dobrze👍
Lady- tylko mdłości, czy już lecisz równo 🤮Nikola1984 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Hekate42 No ja się chyba uspokoję po teście NIPT jeśli w ogóle dotrwam 🙄 Nie wymiotuję jeszcze a uwierz mi wolałabym chyba zwymiotować, bo te mdłości są strasznie męczące - nawet w nocy jak się obudzę potrafią mnie męczyć. Dziś jak smażyłam cebulę, to myślałam, że się przy tej kuchence przewrócę. Mój musiał dokończyć obiad, bo nie dałam rady🙈 Z córką w ciąży takich atrakcji nie miałam 🤷🏼♀️ Nawet kawa się kwaśna zrobiła 😝
-
Lady_Dior wrote:Hekate42 No ja się chyba uspokoję po teście NIPT jeśli w ogóle dotrwam 🙄 Nie wymiotuję jeszcze a uwierz mi wolałabym chyba zwymiotować, bo te mdłości są strasznie męczące - nawet w nocy jak się obudzę potrafią mnie męczyć. Dziś jak smażyłam cebulę, to myślałam, że się przy tej kuchence przewrócę. Mój musiał dokończyć obiad, bo nie dałam rady🙈 Z córką w ciąży takich atrakcji nie miałam 🤷🏼♀️ Nawet kawa się kwaśna zrobiła 😝
-
Hekate42 wrote:Dzięki Dziewczyny🤗 gdzieś tam z tyłu głowy już się skrada jednak niepokój...
Nikola - jest dobrze👍
Lady- tylko mdłości, czy już lecisz równo 🤮
Zawsze się blisko siebie przewijają.
Akinom 59, Annamaria lubią tę wiadomość
-
Nunia wrote:Tak sobie myślę, że niepokój to "brat"radości.
Zawsze się blisko siebie przewijają.
Mnie smażone mieso tez odrzuca 🤢„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Lady, jutro wizyta?
A jak to jest z Waszymi brzuchami?
W sensie widzicie coś już ?
U mnie rano bez zmian, ale wieczorem już coś zauważam 😂
Ciekawe jak długo obskoczę w normalnych ciuchach 🤔Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 tak jutro rano mam wizytę i powiem, że w ogóle się nie stresuję. Jestem takim wrakiem, że nic mnie nie rusza. Czekam tylko aż lepiej się poczuję, bo tak nie da się funkcjonować 😑 Co do brzucha, to mam takie wzdęcia, że wyglądam jakbym co najmniej w 6 miesiącu była 😐
-
Hekate42 wrote:Lady, jutro wizyta?
A jak to jest z Waszymi brzuchami?
W sensie widzicie coś już ?
U mnie rano bez zmian, ale wieczorem już coś zauważam 😂
Ciekawe jak długo obskoczę w normalnych ciuchach 🤔
Ja też czuję się dziwnie. Mam takie stłumione mdłości i ciągłe wzdęcia. Rano brzuch ok a po pracy się zaczyna robić taki duży.
Dziś bylam w laboratorium oddać krew i mocz na badania, chyba są ok. Cieszy mnie glukoza bo mam 82.
No i wizyta w poniedziałek.Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Nunia, bardzo ładna glukoza 👍
Ja mam 92,7....
Popołudniowe wzdęcia, to koszmar i dlatego się zastanawiam jak długo dam radę w normalnych jeansach chodzić🤔
Lady, trzymam ✊✊✊za wizytę.
Będzie ❤️ z całą pewnością 🤗Lady_Dior lubi tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Hekate42 tak jutro rano mam wizytę i powiem, że w ogóle się nie stresuję. Jestem takim wrakiem, że nic mnie nie rusza. Czekam tylko aż lepiej się poczuję, bo tak nie da się funkcjonować 😑 Co do brzucha, to mam takie wzdęcia, że wyglądam jakbym co najmniej w 6 miesiącu była 😐
-
nick nieaktualny
-
Zna się któraś z was na zdjęciach z USG bo byłam na wizycie i lekarz powiedział że mam czekać bo jest strasznie z nieksztalcony pęcherzyk ciążowy i nie wiadomo co z tego będzie. Miała któraś z was tak albo wie coś na ten temat? Strasznie się denerwuje