Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Akinom 59 wrote:Nie nie biorę
Luteina albo prolutex.
Nie wiem czy obecnie jesteś pod opieką Gina ale skoro jedna ciążą za drugą tak szybko się kończą to musi być przyczyna w organizmie ze nie rozwijają się, bo implantuja prawie za każdym razem zarodek.
Pęcherzyk ciążowy wogole się pokazuje?
Może to też być immunologia, ale to długa droga i drogie badania więc do Ciebie należy decyzja.
Przytulam🤗W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Akinom 59 ehhh na pewno jest przykro wiadomo 😔 Kibicuję Ci mimo wszystko 😘
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja000 wrote:dlaczego? Ten poziom był dramatycznie niski, bez szans na utrzymanie ciąży...
Bo po pierwsze bladziocha pierwszego miałam dopiero w 15 dpo i cały tydzien taki bladzioch sie utrzymywał wiec jyz wiedziałam ze nic z tego nie będzie po drugie bera tez przyrosła nieprawidłowo -
nick nieaktualnysylvuś wrote:Może faktycznie przydałoby się więcej progesteronu.
Luteina albo prolutex.
Nie wiem czy obecnie jesteś pod opieką Gina ale skoro jedna ciążą za drugą tak szybko się kończą to musi być przyczyna w organizmie ze nie rozwijają się, bo implantuja prawie za każdym razem zarodek.
Pęcherzyk ciążowy wogole się pokazuje?
Może to też być immunologia, ale to długa droga i drogie badania więc do Ciebie należy decyzja.
Przytulam🤗
Chciałam zrobic histeroskopie ale przez tego kowida -
No dokładnie Akinom 59. Ja mam zaleconą heparynę od pozytywa ale jak widziałam, że kreski w ogóle nie ciemnieją, to nie widziałam sensu się kłuć. Proga też nie brałam bo i po co utrzymywać wadliwą ciążę 😐 Oby się nam jeszcze poszczęściło...
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:No dokładnie Akinom 59. Ja mam zaleconą heparynę od pozytywa ale jak widziałam, że kreski w ogóle nie ciemnieją, to nie widziałam sensu się kłuć. Proga też nie brałam bo i po co utrzymywać wadliwą ciążę 😐 Oby się nam jeszcze poszczęściło...
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:No dokładnie Akinom 59. Ja mam zaleconą heparynę od pozytywa ale jak widziałam, że kreski w ogóle nie ciemnieją, to nie widziałam sensu się kłuć. Proga też nie brałam bo i po co utrzymywać wadliwą ciążę 😐 Oby się nam jeszcze poszczęściło...
-
Akinom 59 wrote:Freju ta ciaza i tak by sie nie utrzymała
Bo po pierwsze bladziocha pierwszego miałam dopiero w 15 dpo i cały tydzien taki bladzioch sie utrzymywał wiec jyz wiedziałam ze nic z tego nie będzie po drugie bera tez przyrosła nieprawidłowo
nie rozumiem... może dlatego, że progesteron był za niski od początku?? -
nick nieaktualnyFreja000 wrote:nie rozumiem... może dlatego, że progesteron był za niski od początku??
Daje sobie reke uciac ze pomylił cialko żółte z ciążą!
Dobrze ze samo polecialo bo nie wiadomo jakby to sie mogło skończyć -
Akinom 59 wrote:Jak poszłam do lekarza to mi powiedzial ze ciazy nie widzi , tylko cialko żółte w jajniku 2 tygodnie po terminie@@???
Daje sobie reke uciac ze pomylił cialko żółte z ciążą!
Dobrze ze samo polecialo bo nie wiadomo jakby to sie mogło skończyć
Moniczko, nie ustawaj w dążeniu po cud😘Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Kochane moje udanych Mikołajek Wam zycze
Niech ten cudowny czas przyniesie Wam duzo radosci, spokoju, nadzieji i wiaryAkinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Dziewczyny, również i ode mnie zdrowych i spokojnych Świat🎄🎄🎄
Ja otrzymałam najpiękniejszy prezent na Święta, jaki mogłam sobie wymarzyć - pozytywny test😍
A i beta przyrasta pięknie - 2 dni temu 3075,00, dziś 8028,00❤️
Niebieska Gwiazda, Marita80, Annamaria, sylvuś, Akinom 59, Nunia, Umka lubią tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
Hekate42 gratuluję serdecznie i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 😊 Mi też się udało znowu zajść w ciążę ale cieszyć się boję, bo u mnie to różnie może być...
Monika mam nadzieję, że już dobrze się czujesz i spędzasz te cudowne święta w gronie rodziny😘
Wszystkim chcę życzyć szczęśliwych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia. Oby ten czas był spędzony w cudownej rodzinnej atmosferze. Spokojnego, zdrowego nowego roku i oby przyniósł wszystkim upragnione szczęście 🌠🌌🌠❄️🌠🌌❄️🌠🌌Niebieska Gwiazda, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Dziewczyny, również i ode mnie zdrowych i spokojnych Świat🎄🎄🎄
Ja otrzymałam najpiękniejszy prezent na Święta, jaki mogłam sobie wymarzyć - pozytywny test😍
A i beta przyrasta pięknie - 2 dni temu 3075,00, dziś 8028,00❤️ -
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Hekate42 gratuluję serdecznie i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 😊 Mi też się udało znowu zajść w ciążę ale cieszyć się boję, bo u mnie to różnie może być...
Monika mam nadzieję, że już dobrze się czujesz i spędzasz te cudowne święta w gronie rodziny😘
Wszystkim chcę życzyć szczęśliwych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia. Oby ten czas był spędzony w cudownej rodzinnej atmosferze. Spokojnego, zdrowego nowego roku i oby przyniósł wszystkim upragnione szczęście 🌠🌌🌠❄️🌠🌌❄️🌠🌌
I oczywiscie trymam kciuki za ten maleńki cudLady_Dior lubi tę wiadomość