Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Akinom 59 wrote:Beta 83.48
Progesteron 7.30
To napewno biochem
Ja dzis 35dp okresie
25 dpo
Przykro mi kochana 😪 Ja nie mogę nawet bety zrobić, więc czekam na nie wiadomo co 😐 Tulę😘 -
Akinom 59 i jak sytuacja u Ciebie ❓Przyszło krwawienie❓ Ja cały czas czekam, testy pozytywne choć blade ale to czekanie mnie dobija. Ile tak można czekać 😒
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Akinom 59 i jak sytuacja u Ciebie ❓Przyszło krwawienie❓ Ja cały czas czekam, testy pozytywne choć blade ale to czekanie mnie dobija. Ile tak można czekać 😒
Mnie tez dobija to czekanie bo wiem ze nic z tego nie bedzie s serce krwawi jak widze ze beta przyrasta tylko marnie i bede tak czekac jescze nie wiem ile -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 to u mnie na paskowych takich mocnych nie było. Kurde chciałabym, żeby było dobrze u Ciebie ale jestem osobą, która nie lubi siebie i innych oszukiwać, czy dawać złudnych nadzieji😒 Daj znać kochana jak to się potoczy u Ciebie 😘 Ja też dam znać, jak się w końcu coś zmieni.
-
Testy ewidentnie u Was Dziewczyny wskazują na 🤰🤰🤰... ta świadomość nieuniknionego jest porażająca... ja dostałam @ 4 dni wcześniej 🤷♀️, wiec kolejny cykl w pizdu😖. Wymaz z szyjki też wyszedł do dupy, dostałam się na cito do innego gina i leczę się. 10 dni i powtórka wymazu. Jeśli dobry, to hsg, jeśli nie - powtórka z leczenia 😡
Ściskam Dziewczyny🤗🤗🤗Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 oby wymaz był w porządku za kolejnym razem. Trzymam kciuki za hsg i szybkie zaciązenie 😌
Akinom 59 u mnie już po wszystkim 😪 Popłakałam trochę ale wiedziałam, że tak to się zakończy... Teraz będę planować nowy cykl, nie poddaję się. Moja córka musi mieć rodzeństwo 😟Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Testy ewidentnie u Was Dziewczyny wskazują na 🤰🤰🤰... ta świadomość nieuniknionego jest porażająca... ja dostałam @ 4 dni wcześniej 🤷♀️, wiec kolejny cykl w pizdu😖. Wymaz z szyjki też wyszedł do dupy, dostałam się na cito do innego gina i leczę się. 10 dni i powtórka wymazu. Jeśli dobry, to hsg, jeśli nie - powtórka z leczenia 😡
Ściskam Dziewczyny🤗🤗🤗
Nadzieja umiera ostatnia ❤😘😘 -
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Hekate42 oby wymaz był w porządku za kolejnym razem. Trzymam kciuki za hsg i szybkie zaciązenie 😌
Akinom 59 u mnie już po wszystkim 😪 Popłakałam trochę ale wiedziałam, że tak to się zakończy... Teraz będę planować nowy cykl, nie poddaję się. Moja córka musi mieć rodzeństwo 😟Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Lady, Akinom - tulę Dziewczyny🤗🤗🤗
Nadzieja, ech ta nadzieja ...
Czasami myślę, że gdyby nie ona, to ... no byłoby bardzo źle.
Miłego dnia 😘Akinom 59, Lady_Dior, Misia78 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Akinom 59 wrote:https://naforum.zapodaj.net/cffc366c911d.jpg.html
Akinom czy jesteś pewna że to już pozamiatane....?
Przyrasta i to prawie 60 % a z tego co pamiętam 60-66% to taka dolna norma.
Ja też jak już pisałam kilka razy dostawałam po głowie przed tą szczęśliwa ciążą ale może jest jednak nadzieja✊✊✊
Dopóki jest czas i szansa na serce 💗to trzeba wierzyc.W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Hekate42 wrote:Misia- niech się Franuś zdrowo chowa✊
Rozumiem, że mimo tego, że rocznik mamy ten sam ( czyli najlepszy 😉) Synuś urodził się zdrów, jak rydz, a i Ty przeszłaś poród bez problemu?
A ja miałam poród kleszczowy wiec dłużej dochodziłam do siebie. Jeszcze nie do końca jestem wyleczona ale Franek ok, rozwija się, rośnie i wszytko z nim w porządku 😀Akinom 59, sylvuś, eska29044 lubią tę wiadomość
-
Misia78 wrote:Tak synek urodził się zdrowy ale podczas pobytu w szpitalu zachorował na zakażenie układu moczowego. Musia być 10 dni na oddziale neonatologii, dostawał dożylnie antybiotyki.
A ja miałam poród kleszczowy wiec dłużej dochodziłam do siebie. Jeszcze nie do końca jestem wyleczona ale Franek ok, rozwija się, rośnie i wszytko z nim w porządku 😀
mimo początkowych problemów teraz jest dobrze i to napawa optymizmem.
Dużo zdrówka dla Franusia i dla Ciebie!
Cieszcie się dobą🤗
Misia78 lubi tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:U mnie dziś @@@
Nie będę pisała banałów o kolejnym cyklu.
Smutno mi razem z TobąAkinom 59 lubi tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny