Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczyny nieśmiało.
Już od dawna Was podczytuję i czas się przywitać 😀
Tydzień temu skończyłam 42. Starania od sierpnia tego roku. Św. Mikołaj przyniósł pozytywny test a bijące serce❤ dzień przed Wigilią.
Teraz dalej czekam cierpliwie do kolejnej wizyty.
Taki mały cud 😍 chociaż boję się jeszcze cieszyć.
Akinom 59, Niebieska Gwiazda, Marita80, Annamaria lubią tę wiadomość
-
Hekate42 wrote:Dziewczyny, również i ode mnie zdrowych i spokojnych Świat🎄🎄🎄
Ja otrzymałam najpiękniejszy prezent na Święta, jaki mogłam sobie wymarzyć - pozytywny test😍
A i beta przyrasta pięknie - 2 dni temu 3075,00, dziś 8028,00❤️
Mamy bardzo podobne historie, czytam jak o sobie😄 Bardzo trzymam za Ciebie kciuki✊
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Nunia, trzyma kciuki✊✊✊
Pisz, co u Ciebie - ja mam dzisiaj wizytę.Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 kciuki mocne za wizytę 😌 Ja wizytę mam dopiero w 8tyg.Nie wiem jak ja tyle jeszcze wytrzymam 🤷🏼♀️ To będzie około 18 stycznia.
Moniko... Wiem, że łatwo Ci nie jest i nie raz trudno o nadzieję ale życzę Wam takiej miłej wpadeczki😘😁 Wierzyć trzeba do końca,jeśli okres jest to jest nadzieja 😘Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Hekate42 kciuki mocne za wizytę 😌 Ja wizytę mam dopiero w 8tyg.Nie wiem jak ja tyle jeszcze wytrzymam 🤷🏼♀️ To będzie około 18 stycznia.
Moniko... Wiem, że łatwo Ci nie jest i nie raz trudno o nadzieję ale życzę Wam takiej miłej wpadeczki😘😁 Wierzyć trzeba do końca,jeśli okres jest to jest nadzieja 😘
Ja też 18.01 mam wizytę ale kolejną, to będzie już połowa 11 tygodnia.
Nic nam nie pozostaje, tylko cierpliwie czekać na dobre wiadomości.
Ściskam Was i mocno trzymam kciuki ✊✊✊ -
nick nieaktualnyNunia wrote:Witam się dziewczyny nieśmiało.
Już od dawna Was podczytuję i czas się przywitać 😀
Tydzień temu skończyłam 42. Starania od sierpnia tego roku. Św. Mikołaj przyniósł pozytywny test a bijące serce❤ dzień przed Wigilią.
Teraz dalej czekam cierpliwie do kolejnej wizyty.
Taki mały cud 😍 chociaż boję się jeszcze cieszyć.
Dawaj znac co u was jak sie czujesz -
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Witaj Nunia w naszym gronie😘
Dawaj znac co u was jak sie czujesz
Jak na razie, czuję się całkiem dobrze. Trochę mnie mdli, ale jakoś da się wytrzymać. Za to apetyt nie najwiekszy, chociaż powolutku też wraca.
Mialam wcześniej w swojej historii 2 poronienia., ostatnie w 2009.
Teraz mam od lekarza Duphaston i Luteine 2× dziennie. Poza tym trochę badań do zrobienia.
Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze.
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Hekate42 kciuki mocne za wizytę 😌 Ja wizytę mam dopiero w 8tyg.Nie wiem jak ja tyle jeszcze wytrzymam 🤷🏼♀️ To będzie około 18 stycznia.
Moniko... Wiem, że łatwo Ci nie jest i nie raz trudno o nadzieję ale życzę Wam takiej miłej wpadeczki😘😁 Wierzyć trzeba do końca,jeśli okres jest to jest nadzieja 😘
Lady, nunia - czyli w sumie jesteśmy na tym samym etapie😀
Moniczko, masz szóstkę dzieci, więc i tak jesteś szczęściarą 🤗
Zaglądaj do nas Kochana tak, czy siak😘„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Bardzo się cieszę, że jest kilka dziewczyn na tym samym etapie. Możemy się wspierać i wymieniać informacjami.😍
Ja mam takie wrażenie, ze to bedzie najdłuższe 9 mcy w moim życiu.
Jak ostatnio bylam w ciazy 12lat temu, to się niczym nie martwiłam. Treraz bagaż doświadczeń i wiek nie pozwalają na takie beztroskie podejście.
Hekate42 czekamy na wieści z wizyty.
Ja chcialam na poczatku tylko wiedzieć, że ciąża jest w macicy. To mnie wtedy uspokoiło.Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj padłam po wizycie, więc piszę dziś.
Jest wczesna ciąża 5tydz.4 d
Umiejscowiona prawidłowo, jest pęchęrzyk ciążowy, a w nim raczej jeden zarodek...
USG słabe, więc przy wczesnej tyle widać.
Umówiona jestem na 11.01 i wtedy, jeśli utrzymam ciążę będziemy słuchały bicia serca i założymy kartę ciąży.
Mam zapisany duphaston, zwiększony accard do 150 mg, witaminy ( koniecznie z jodem), magnezB6 na bóle podbrzusza i skurcze.
Chyba tyle póki co.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Wczoraj padłam po wizycie, więc piszę dziś.
Jest wczesna ciąża 5tydz.4 d
Umiejscowiona prawidłowo, jest pęchęrzyk ciążowy, a w nim raczej jeden zarodek...
USG słabe, więc przy wczesnej tyle widać.
Umówiona jestem na 11.01 i wtedy, jeśli utrzymam ciążę będziemy słuchały bicia serca i założymy kartę ciąży.
Mam zapisany duphaston, zwiększony accard do 150 mg, witaminy ( koniecznie z jodem), magnezB6 na bóle podbrzusza i skurcze.
Chyba tyle póki co.
Najwazniejsze ze ciaza jest na swoim miejscu kochanie, teraz czekamy cierpliwie i nie martwimy sie😘😘😘😘 -
nick nieaktualny
-
Pobolewa mnie podbrzusze i zakłuwa jajnik, ale bez plamienia, więc to normalne.
plus cycki oczywiście napięte i rosną😂
No i oczywiście jestem zmęczona i ciągle bym spała, a poza tym OK„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny