Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli tak jak u mnie Gosiu,było by pieknie ale trzeba to brac na luzie bo stres nie służy strankom😉 A te Clo lekaz jak poprosze to przepisze czy trzeba sie nastarac i nawymyslać? W mojej przychodni jest już 3 lekarz i juz mam dość tłumaczenie czemu w takim wieku sie staram jeszczeSamanta1006
-
Ja mam co chwile nowego lekarza i coraz dłużej czekam na wizytę,jak w 2018 zaszłam w ciażę to zadzwoniłam do przychodni ale nie chciałam tak od razu że w ciązy jestem tylko podczas wizyty,i to byl mój błąd bo niestety nie zdążyłam bo lekarka mnie mogla przyjąć na 1,5 m-ca,teraz mi już w sumie obojętne bo oni i tak na mnie dziwnie patrzą ha ha haSamanta1006
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Jest to lek na wywołanie owolacji closcibegyt poprawia też jakość jajeczek podobno moja gin zapisała mi po drugim poronieniu.
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Akinom a endokrynolog robil Ci USG?
Bo ja mam haschi stwierdzone na podstaeue ant tg i tpo oraz wlasnie obrazu usg bo tsh i ft3 oraz ft4 zwykle mieszcza sie w normach.
Co do mutacji tez niestety mam ale genetyk twierdzi,ze jak sa hetero to je ma pilowa ludzkosci i one raczej wplywu nie maja na poronienia no ale co lekarz to inna teoria. Ja w ciazy muszr brac i profesteron i heparyne bo mi wyszedl zespol antyfisfolipidowy mam zaburzrnia krzepniecia no i przez mutacje wieksza dawke kwasu foliowego a to akurat polecam brac kazdej kobuecie i mezczyznie na lepsze plemniki. Biore tez witD moj maz rowniez. A i Acard od lat biore na lepsze przeplywy rownuez przeplywy w macicy.inessa, Miłosc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkinom to wyglada na poczatek żylakow :(polecam chirurga naczyniowego powinien zrobic usg żyl i pewnie leki zaleci ( a czesto te leki pomagaja w utrzymaniu ciazy boleki rozrzedzaja krew a to pomaga w ukrwieniu rowniez macicy chociazby lek Acard).
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Akinom to wyglada na poczatek żylakow :(polecam chirurga naczyniowego powinien zrobic usg żyl i pewnie leki zaleci ( a czesto te leki pomagaja w utrzymaniu ciazy boleki rozrzedzaja krew a to pomaga w ukrwieniu rowniez macicy chociazby lek Acard).
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ja mam na imie Agnieszka
A zylaki niestety w ciazy nasilaja sie czesto.
Moniko a moze bierz Acard caly czas im b.wysycony nim organizm tym lepiej i dla żyl i dla ewentualnej ciazy. Oczywiscie warto sie skonsultowac z ginem.Akinom 59, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej.
Ja mam na imie Agnieszka
A zylaki niestety w ciazy nasilaja sie czesto.
Moniko a moze bierz Acard caly czas im b.wysycony nim organizm tym lepiej i dla żyl i dla ewentualnej ciazy. Oczywiscie warto sie skonsultowac z ginem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej co tam u Was slychac?
Dziewczyny prosze o wsparcie bo dzis mam 11 dpo i mam 2 ladne kreski na tescie ciazowym. U nas to poczatek walki i nikomu sie nie chwalimy w ciazach donoszonych moi rodzice i tesciowa dowiedzieli sie o ciazy po badaniach prenatalnych czyli na poczatku 2 trymestru. Ostatni pozytywny test mialam rok temu w marcu i nie skonczylo sie dobrze.
Zaczynam brac leki i jak to sie mowi pozyjemy zobaczymy...Akinom 59, Szczęśliwa Mamusia, gosia7122, jastin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej co tam u Was slychac?
Dziewczyny prosze o wsparcie bo dzis mam 11 dpo i mam 2 ladne kreski na tescie ciazowym. U nas to poczatek walki i nikomu sie nie chwalimy w ciazach donoszonych moi rodzice i tesciowa dowiedzieli sie o ciazy po badaniach prenatalnych czyli na poczatku 2 trymestru. Ostatni pozytywny test mialam rok temu w marcu i nie skonczylo sie dobrze.
Zaczynam brac leki i jak to sie mowi pozyjemy zobaczymy...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny