Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Emrica wrote:Wedlug mojego lekarza 26 mm to juz przerosniete, mi zazwyczj pekaja po 36 do 42 h. Ale poki cykl trwa nadzieja zawsze jest.
No to jeszcze bardziej mysle,ze nic z tego... -
nick nieaktualny
-
Ja się zastanawiam nad kupnem testów owulacyjnych. Mały wisi na piersi jak noworodek, boję się, czy prolaktyna mi nie zahamuje owu
Może testy mi podpowiedzą, czy w ogóle coś się tam jednak dzieje. Polecacie jakieś?
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana domowe labolatorium mi najladniej wychodzi zawsze. W rossie za5paskowych 20zl. Są tez wlasnie rossmanowskie tez w podobnej cenie. No albo po taniosci te z allegro ale ja nigdy nie uzywalam.
Adele nastepnym razem rzeczywiscie zrob zastrzyk wczesniej.
Bylam dzis u gina,pokazalam badania,powiedzialam co i jak i on mi powiedzial,ze nie moze mi pomoc na nfz, ze nie bedzie mnie naciagal na prywatne wizyty bo uwaza,ze sa lepsi specjalisci w tej dziedzinie. Z badan i usg z poprzedniego cyklu powiedzial,ze wychodzi na to ze do owulacji dochodzi (na90% bo ostatecznym potwierdzeniem jest ciaza :p ) ze w badaniach hormonalnych z poprzedniego cyklu tez ladnie,ze widzi na opisie usg co bylam poprzednio u innego gina (tego co ciagle tylko mowil "znajdzie mnie pani na znanymlekarzu") ze sluzowka rzeczywiscie waska ale i z taka kobiety zachodza w ciaze. I dal mi po prostu skiero do poradni leczenia nieplodnosci.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Cześć dziewczyny, mam takie pytanie, może akurat któraś z Was się z tym spotkała. Od czterech dni wychodzą mi pozytywne testy owulacyjne i to tak pozytywne, że nie można mieć wątpliwości...Czy któraś tez tak może miała i było wszystko Ok? Jestem po poronieniu, ale niby wszystkie wyniki są w normie...tylko trochę mnie martwią te testy. Czy to moze oznaczac, ze z jakiś względów nie może dojść do owulacji? Będę wdzieczna za odpowiedz.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
U nas dobrze. Z dnia na dzień lepiej. Chociaż płacz nadal jest. Rączki albo chusta najlepsze. Taki typowy przytulas, a niestety starsza zazdrosna... Czekam z niecierpliwością na świadome usniechy, bo na razie ich mało jest
Applejoy lubi tę wiadomość
-
Beta spadła, natomiast po łyżeczkowaniu miałam torbiel, która samoistnie się wchłonęła. Jednak przez jakiś czas dawała dodatnia betę i testy owulacyjne wtedy tez wychodziły pozytywne...wiec stad moje obawy i podejrzenie znów najgorszego. Któraś z Was robiła testy, może miałyście podobny przypadek? Wybaczcie, ze pytam tutaj, ale widze, ze systematycznie ktoś tu pisze
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Jangwa oby każdego dnia było coraz lepiej. Zazdrość pewnie nieunikniona niestety... Oby malutka się szybko przyzwyczaiła do nowego świata i dała mamusi trochę spokoju
Majaa u mnie w szczęśliwym cyklu okazało się, że mam torbiel 5cm. Dwa dni pod rząd miałam pozytywny test owu, ale wcześniej też mi się tak zdarzało bez torbieli. Więc chyba każda sytuacja jest indywidualna. -
jangwa_maua wrote:No i zostałam obdarowana dziś dwoma uśmiechami, a zaraz potem płacz
A od tych już świadomych uśmiechów to aż serce się rozpływa
aLunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny