Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż podsunal mi mysl, a ja poszlam za tropem, zadzwonilam do przychodni i poprosilam o nr zlecdnia i mam wyniki posiewu, wynik ujemny, brak bakterii. Czyli za tydz. HSG.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 13:05
Urszulka89, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
A u mnie zmiany z pracą.. oczywiście na lepsze
zmieniam całkowicie "branze" zaczynam pracować w księgowości (od roku się dopiero ucze na tym kierunku) ale dostałam mega szansę i muszę ją wykorzystać. Więc starania niestety na min pół roku muszę odpuścic...
-
Jak przez 2,5 roku nie było ciąży to stawiam teraz na rozwój.. taki psychiczny odpoczynek od staran chyba mi i mezowi też się przyda
DoveLove, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wierzę... myślałam, że przyszedł @, ale okazało się, że to plamienie... I dzisiaj dwie kreski na teście. Tylko dalej plamię
Adele27, DoveLove, Kat83, jangwa_maua, Paula_shells, karolcia87 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Adele27 wrote:Jak przez 2,5 roku nie było ciąży to stawiam teraz na rozwój.. taki psychiczny odpoczynek od staran chyba mi i mezowi też się przyda
Adele, ja tak zrobiłam po moich dwóch poronieniach. Po dwóch miesiącach nowej pracy trzecia, szczęśliwa ciążabardzo się bałam, co pracodawca na to, ale u mnie skończyło się bardzo dobrze, w firmie podeszli pozytywnie
fakt, że pracowałam do 8 miesiąca. Tobie też życzę z całego serca takiego finału! Nie można całego życia zawieszać na kółku z powodu starań, bo idzie zwariować.
Adele27 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Dziewczyny, nie wierzę... myślałam, że przyszedł @, ale okazało się, że to plamienie... I dzisiaj dwie kreski na teście. Tylko dalej plamię
-
Urszulka89 wrote:Często plamienie jest przez niedomogę progesteronu albo po prostu może być na początku ciąży. Umów się do gina
Tylko niestety jestem na urlopie w dzikiej głuszy, więc gin dopiero za dwa tygodnie. No nic, zobaczymy co będzie.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Tylko niestety jestem na urlopie w dzikiej głuszy, więc gin dopiero za dwa tygodnie. No nic, zobaczymy co będzie.
-
Na poczatku ciazy,w terminie spodziewanej @ to gin za specjalnie nic nie zrobi wiec staraj sie byc dobrej mysli. Mozesz na necie poszukac czy gdzies w okolicy jest jakies labolatorium zeby zrobic bhcg i proga.a tak to odpoczywaj na wakacjach i po powrocie do lekarza na usgSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyKehlana super.
U mnie było plamienie implantacyjne. Pomyliłam je z za wczesnym okresem. Jednka się nie rozkrecilo i później już nie było żadnego plamienia przez całą ciążę.
Adele to super że masz nowe możliwości na horyzonciejak to dziewczyny często pisały ciąża sama przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie.
Ja dziś wróciłam do pracy. Mam 12 tysięcy wniosków na skrzynce a to dopiero niecala połowa. Zobaczymy jak przetrwam.. -
U mnie to paradoks przez 2,5 starania a teraz będziemy uważać żeby nie wpaść ehh
Hugolina a ty sznse masz w tym cyklu ? Chyba owu miałaś na wyjeździe ta? Sorki nie jestem na bieżąco -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny