Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wrote:Wisieninka były sexy standardowo
teraz tylko czekać. Ja nie miałam nigdy problemów z owulacja.
Gin mówił że przy stymulacji jest poprostu więcej szans bo więcej pęcherzyków rośnie. Pójdę jeśli przyjdzie @ i ustalimy co dalej. Narazie jeszcze odpoczywam. Na urlopie.
To chyba 25 cykl w sumie. Także cud by się stał gdyby zaskoczyło :p
-
nick nieaktualnyJa brałam clo przez dwa cykle. Ten cykl już bez niczego. A że moje starania trwają już jakieś dwa lata prawie to chyba z braku pomysłu ta stymulacja. Bo co mi pozostało na tym etapie to stymulacje i później już iui lub in vitro.
A same wspomagacze działają też na lepsze jajeczka. Ale kicha wyszła. -
nick nieaktualny
-
Ja też miałam cesarke ale nie ma chyba nic do tego moja mama miała 4 cesarke gdzie 3 były co 2 lata a 4 po 6 latach nie wiem czy cc ma coś do tego. Chyba to zależy od organizmu zresztą teraz człowiek ma tyle na głowie że stres i nerwica także robią swoje.
-
nick nieaktualnyNa pierwszej wizycie u gina który mi robil zabiegi powiedział "co się stało z płodna kobieta w tak młodym wieku? - cesarka" niestety ale może napsuc. Moga powstać zrosty na jajowodach i w tedy dupa blada.. Chyba tylko ivf albo i nic. Jednym może szkodzić innym nie.
No bo ile można..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 22:51
-
Ja też miałam cesarkę, staram sie od roku o dziecko z marnym skutkiem. Słyszałam, że cesarka może mieć wpływ na dalszą płodnośc kobiety.
Ja jestem pierwszy cykl na stymalacji letrozolem, niestety serduszkowaliśmy nie w te dni co powinniśmy.Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Andii ja też chyba będę mieć stymulacje w następnym cyklu. I też zapewne spróbujemy z letrozolem.
A miałaś sprawdzana droznosc? Może po cc się coś zapchaloStarania o drugie dziecko -
nick nieaktualny
-
Ech, mozna tylko wzdychac nad nami staraczkami
... ja za jakies 2-3dni bede miec juz plamienie a potem @. Nawet mnie piersi nie pobolewają i sa flaczki caly cykl tak jak by prog nie skoczyl po owulacji. A moze jej nie bylo? Who knows.. ech..
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Hugolina idz na histeroskopie. Czy ty po cc mialas lyzeczkowanie? Moze masz zrosty w macicy? Ja mialamyzeczowanie p 1obumarlej ciazy i zaraz w 3cyklu zaszlam w ciaze. Moze u mnie lyzeczkowanie pomogo na endometrium i dlategl zaszlam? A zrostow na usg nie widac
moga tez nie dawac zadnych dolegliwosci
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Hugolina87 wrote:Ja już miałam laparoskopoe. I laparotomie. Może gin będzie chciał zrobić jeszcze histeroskopie. Ale czy coś z tego będzie to nie wiem.Starania o drugie dziecko
-
nick nieaktualnyLaparoskopia bada od wewnątrz narządy rodne. Przy okazji można zrobić badanie droznosci. Laparotomie to otwarcie jamy brzusznej. Mi poprawiali blizne po cc bo była cienka. Mogła być za cienka. Mniejsza o to.
i tak nie pomogło.. A histeroskopia to badanie wnętrza macicy. Często. Na usg nie widać nic a coś jest na. Rzeczy
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Laparoskopia bada od wewnątrz narządy rodne. Przy okazji można zrobić badanie droznosci. Laparotomie to otwarcie jamy brzusznej. Mi poprawiali blizne po cc bo była cienka. Mogła być za cienka. Mniejsza o to.
i tak nie pomogło.. A histeroskopia to badanie wnętrza macicy. Często. Na usg nie widać nic a coś jest na. Rzeczy
A rozumiem, dziękuje za wyjaśnienie
Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualny