X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo widze, że Maje w modzie :) . Fajnie dziewczyny :).

DoveLove lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Ooo widze, że Maje w modzie :) . Fajnie dziewczyny :).
    U mnie córka mówiła o Mai, więc ja zaczęłam mówić Majusia do brzucha no i chyba tak już zostanie :)

jangwa_maua, DoveLove lubią tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • wisieninka_89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z jakiego jestescie miesiaca? Juz ktorys raz xzytam ze w miesiacu urodzin kobieta jest najbardziej pkodna. Ja mam urodiny za miesiac, tylko vykle nie regularne wiec ciekawe cy owulka wogole bedie. A 2 pyt. Pije ktoras iola ojca sroki alvo inne?

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie owu była chyba wczoraj. Tj 14dc. Wychodzi ze książkowo. Mam. O 13.20 wizytę u gina. Syna muszę zabrać :P ;] mam nadzieję że nie mam torbieli.

• ikki Debiutantka

Wysłany: 13 lipca 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisieninka_89 wrote:
    Dziewczyny z jakiego jestescie miesiaca? Juz ktorys raz xzytam ze w miesiacu urodzin kobieta jest najbardziej pkodna. Ja mam urodiny za miesiac, tylko vykle nie regularne wiec ciekawe cy owulka wogole bedie. A 2 pyt. Pije ktoras iola ojca sroki alvo inne?

Ja jestem z listopada a w pierwszą ciąże zaszłam w styczniu. Teraz mam objawy, które sobie wmawiam więc czekam na @, narazie 2 dni spóźnienia.

b6ec75dab6.png
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisieninka_89 wrote:
    Ja w obie ciąże zaszłam w listopadzie, w miesiącu moich urodzin. Przypadek? Hehe ;)

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w styczniu urodzona. Ciąży z tego nie było :P i to już nie raz.. Czekam w kolejce. Same ciężarówki w koło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 14:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kwietnia i tez lipa, szczegolnie ze wypadaja cykle bezowulacyjne. To sie nazywa płodność.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma torbieli. Owu była wczoraj albo przed wczoraj. Było ciałko żółte. Planu nie Mam. Muszę iść na wizytę poprostu ale sensu nie ma to chyba.. Pomyślę

• wisieninka_89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Nie ma torbieli. Owu była wczoraj albo przed wczoraj. Było ciałko żółte. Planu nie Mam. Muszę iść na wizytę poprostu ale sensu nie ma to chyba.. Pomyślę
    Hugolina. A staraliscie sie w tym cyklu? Moze zaskoczy w tym cyklu jesli owulka zostala potwierdzona

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wisieninka były sexy standardowo :) teraz tylko czekać. Ja nie miałam nigdy problemów z owulacja.
    Gin mówił że przy stymulacji jest poprostu więcej szans bo więcej pęcherzyków rośnie. Pójdę jeśli przyjdzie @ i ustalimy co dalej. Narazie jeszcze odpoczywam. Na urlopie.
    To chyba 25 cykl w sumie. Także cud by się stał gdyby zaskoczyło :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 15:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAP a co z endo u Ciebie? U mnie endo ma 6mm na dzień dzisiejszy. Wg mnie mało. Gin nie mówił nic na ten temat. Może tu tkwi problem?

• Myychaa Debiutantka

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z marca, a zaszłam we wrześniu. U mnie się nie sprawdza ;) już po owu! Czekam teraz jakieś 8 dni jeszcze... też sobie wkręcam chyba, bo mnie mdli

• aLunia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwsza ciążę zaszłam w maju, druga w listopadzie a trzecia w grudniu. A ja jestem z lutego.

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @przyszla no i jak dobrze owulacja była ale mnie trochę wkurza przepraszam że tak bezpośrednio lecz za szybko mi leci i troszkę skrzepow i trochę się zastanawiam czy to normalne. 2 dzień @ a mnie łeb napierdziela. Ja trzymam za was kciuki czeka na was dziewczyny z tymi krechami ja jeśli zajde napewno ślub przełożeń o rok. Ale narazie o tym nie myślę co ma być to będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam 2 dc i tez leci, widac ze endo sie nieco poprawilo w poprzednim cyklu. umeczylam się coniemiara dzisiaj bo caly dzien w podrozy i to z corka, nadal szukamy samochodu. Ladny, cena ok a np.brudas albo bagaznik okropnie zniszczony, albo cos tam jeszcze. I tak ciezko znalezc cos porządnego. A zdecydowalam sie jechać bo mąż mial wezwanie na komendę w odleglym miescie i to już pol drogi bylo tam gdzie zamierzalismy jechac w srode.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugo to chyba kiepsko te 6mm. Bierzesz cos na poprawe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza nie wiem czy kiepsko. 6mm to takie min minimum. Niektóre kobiety tak mają. Jeśli do implantacji dochodzi ok 5/7dpo to może coś urośnie jeśli miałoby być coś z tego.. Nie biorę nic. Wino pije od środy czerwone. Muszę zacząć jeść migdały. Nie przejmuje się.

• pap86 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugo ja nic poki co z endo nie robie.dostalam tylko info od lekarza "znajdziemniepaninaznanymymlekarzu" ,ze tu moze byc problem. Od przyszlego cyklu biore zestaw dr jerzak na endo-wit b6,b12, koenzym q10, wit e, magnez tylko na necie musze odnalezc ten post w jakich dawkach i bede sobie brala bo picie wina i zajadanie migdalow mi nie poszlo (czuje,ze mam uczulenie na migdaly :/ swedzi i piecze mnie buzia :/ ). Narazie mam wakacje i nic z endo nie robie. Ale od wrzesnia mysle,ze zapisze sie do tej poradni leczenia nieplodnosci..

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A! Hugolina no przeciez clo uposledza endo to dlatego masz 6mm.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
‹‹ 1038 1039 1040 1041 1042 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ