Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z jakiego jestescie miesiaca? Juz ktorys raz xzytam ze w miesiacu urodzin kobieta jest najbardziej pkodna. Ja mam urodiny za miesiac, tylko vykle nie regularne wiec ciekawe cy owulka wogole bedie. A 2 pyt. Pije ktoras iola ojca sroki alvo inne?
-
nick nieaktualny
-
wisieninka_89 wrote:Dziewczyny z jakiego jestescie miesiaca? Juz ktorys raz xzytam ze w miesiacu urodzin kobieta jest najbardziej pkodna. Ja mam urodiny za miesiac, tylko vykle nie regularne wiec ciekawe cy owulka wogole bedie. A 2 pyt. Pije ktoras iola ojca sroki alvo inne?
Ja jestem z listopada a w pierwszą ciąże zaszłam w styczniu. Teraz mam objawy, które sobie wmawiam więc czekam na @, narazie 2 dni spóźnienia. -
wisieninka_89 wrote:Dziewczyny z jakiego jestescie miesiaca? Juz ktorys raz xzytam ze w miesiacu urodzin kobieta jest najbardziej pkodna. Ja mam urodiny za miesiac, tylko vykle nie regularne wiec ciekawe cy owulka wogole bedie. A 2 pyt. Pije ktoras iola ojca sroki alvo inne?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Nie ma torbieli. Owu była wczoraj albo przed wczoraj. Było ciałko żółte. Planu nie Mam. Muszę iść na wizytę poprostu ale sensu nie ma to chyba.. Pomyślę
-
nick nieaktualnyWisieninka były sexy standardowo
teraz tylko czekać. Ja nie miałam nigdy problemów z owulacja.
Gin mówił że przy stymulacji jest poprostu więcej szans bo więcej pęcherzyków rośnie. Pójdę jeśli przyjdzie @ i ustalimy co dalej. Narazie jeszcze odpoczywam. Na urlopie.
To chyba 25 cykl w sumie. Także cud by się stał gdyby zaskoczyło :pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 15:59
-
nick nieaktualny
-
@przyszla no i jak dobrze owulacja była ale mnie trochę wkurza przepraszam że tak bezpośrednio lecz za szybko mi leci i troszkę skrzepow i trochę się zastanawiam czy to normalne. 2 dzień @ a mnie łeb napierdziela. Ja trzymam za was kciuki czeka na was dziewczyny z tymi krechami ja jeśli zajde napewno ślub przełożeń o rok. Ale narazie o tym nie myślę co ma być to będzie.
-
nick nieaktualnyTez mam 2 dc i tez leci, widac ze endo sie nieco poprawilo w poprzednim cyklu. umeczylam się coniemiara dzisiaj bo caly dzien w podrozy i to z corka, nadal szukamy samochodu. Ladny, cena ok a np.brudas albo bagaznik okropnie zniszczony, albo cos tam jeszcze. I tak ciezko znalezc cos porządnego. A zdecydowalam sie jechać bo mąż mial wezwanie na komendę w odleglym miescie i to już pol drogi bylo tam gdzie zamierzalismy jechac w srode.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza nie wiem czy kiepsko. 6mm to takie min minimum. Niektóre kobiety tak mają. Jeśli do implantacji dochodzi ok 5/7dpo to może coś urośnie jeśli miałoby być coś z tego.. Nie biorę nic. Wino pije od środy czerwone. Muszę zacząć jeść migdały. Nie przejmuje się.
-
Hugo ja nic poki co z endo nie robie.dostalam tylko info od lekarza "znajdziemniepaninaznanymymlekarzu" ,ze tu moze byc problem. Od przyszlego cyklu biore zestaw dr jerzak na endo-wit b6,b12, koenzym q10, wit e, magnez tylko na necie musze odnalezc ten post w jakich dawkach i bede sobie brala bo picie wina i zajadanie migdalow mi nie poszlo (czuje,ze mam uczulenie na migdaly
swedzi i piecze mnie buzia
). Narazie mam wakacje i nic z endo nie robie. Ale od wrzesnia mysle,ze zapisze sie do tej poradni leczenia nieplodnosci..
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt