Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:4 dc. Pęcherzyk 10 mm a endo 3
mało chyba czy nie
Chyba nie malo. Jak mialam hsg 13dc (owu byla 18dc) to mialam pecherzyk 13mm a endo chyba niecale 5mm. To moze tobie faktycznie przerastaja te pecherzyki. Mi ginka powiedziala ze pecherzyk rosnie srednio 2mm na dobe to wtedy mial cos ok 23mm w dniu owu. To policz ile mniej więcej bedzie mial u ciebie w dniu owu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Mother u mnie ten moment przyjdzie po 3 nidudanym podejsciu do in vitro. Zakladam ze ktores z podejsc się uda ale i zakladam ten najgorszy wariant i wtedy powiem basta.
zeby wyszło za pierwszym razem
Iza34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hugo też myślałam,że u mnie problem z tymi za dużymi pęcherzykami.. mi rosły tak 2-3mm na dobę. Zobaczysz jak będzie na kolejnym monitoringu a wtedy z zastrzykami by trzeba było dobrze trafiać jeżeli faktycznie za duże rosną
-
Iza to ja trzymam kciuki, żeby udało się Wam za pierwszym razem. Ja na razie dopuszczam tylko inseminację...ale obawiam się powtórnych wyników męża, które ma za tydzień. Jak powiedzą, że tylko in vitro to póki co mówimy nie, ale nie że względów religijnych czy cos, tylko z powodu kasy. Może, ale to może na jedno byśmy się zdecydowali...ale będziemy rozmawiać jak już będziemy postawieni przed faktem. U nas w mieście niestety żadnych dofinansowań nie ma...gdyby człowiek miał pewność, że po pierwszym razie się uda...no, ale niestety
nie ma tak łatwo. Ale db Iza, że macie jakiś plan, jakaś ustalona granicę. My po pierwszej wizycie w klinice też chcemy ustalić co i jak i się tego trzymać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 21:29
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Andii wrote:Oglądacie na ttv o Oliwii reportaż i całą rozmowę? Masakra
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnypap86 wrote:Hugo oj chyba zeby zrobix dobry monitoring to powinnas gdzies tak od 11dc codziennie chodzic,nie?
Co drugi dzień będę. W pon będzie 11dc akurat. Później środa i może pt lub czwartek.ale za trzy wizyty 150 zł więc git. I bez kolejki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w tamtym roku tak czekalam zeby jeszcze nie palic w piecu bo to cholerny moj obowiazek i pochorowalysmy się przez to. W tym roku nie zamierzam czekac bo i tak zasmarkane i zakaslane chodzimy. I wczoraj lezalam w wannie i tak myslalam zeby moze za ta kase dom styropianem ocieplic bo cieplo ucieka, opalu idzie od cholery, co kawalek trzeba chodzić i dokladac a odpuscic in vitro. Tylko trzymaja nas stare okna u tesciowej ktore sa do wymiany a ona dojrzeć nie potrafi do remontu.
-
Lavende przykro mi...moja znajoma miała łyżeczkowanie i mieli odczekać 2 czy 3 miesiące że staraniami i po tym czasie zaszła od razu. Tulę z całych sił :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 10:05
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️