Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza34 z moim pierwszym synkiem udało się w czwartym cyklu starań...wiec nie tak źle chociaż pamiętam że miałam problemy z miesiaczkami , byly nieregularne i wtedy pomogły mi zioła i wiesiołek po tym wszystko było jak w zegarku no i sie udało
Teraz już jestem starsza no i może byc gorzej niż za pierwszym razem a do tego ten ograniczony czas ...do marca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:I wez tu kuźwa odpusc. Mąż wczoraj nie chcial ❤, ja nie chcialam dzisiaj rano ale on chcial i powstal niesmak i nerwowa atmosfera. No jak dzieci. Moze wieczorem uda sie zgrac.
Iza bo taka jest natura ze kobiety chca romantycznie w spokoju wieczorem a faceci ...im to obojętnie po prostu jak maja ochotę to chcą już ...a my sie denerwujemy że dzieci ze ktoś usłyszy itd ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNIKA833 wrote:Iza bo taka jest natura ze kobiety chca romantycznie w spokoju wieczorem a faceci ...im to obojętnie po prostu jak maja ochotę to chcą już ...a my sie denerwujemy że dzieci ze ktoś usłyszy itd ....
Moj poprostu byl bardzo zmeczony, rano ja nie chcialam bo szkoda mi bylo marnowac materiału, dziś 14dc, owu na dniach, ❤ nie było juz 3 dni a ja co-musiałabym zaraz wstawac. A teraz łazi za mna i mnie namawia i żałuję ze się wczoraj nie skusil. Ach te chlopy. -
Cześć dziewczyny
Mogę dołączyć ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
NIKA833 wrote:pap86 endometrium często jest cienkie przy problemach z estrogenami ...miałas badany poziom?
zobaczymy co mi tam powie w nowym cyklu ginek do ktorego mam zamiar isc.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyNIKA833 wrote:Iza34 to może sie Wam dziś uda
jutro odpoczynek i po jutrze znowu ❤
no chyba ze męża jeszcze przetrzymasz ...tylko czy da radę
Dzisiaj to ja dam ciala. Najchetniej poszlabym juz spac taka zmeczona jestem ale kto zajmie się moja córka, umyje i polozy spac. Położyłam sie na chwile, zimno mi okropnie, w piecu wygaslo, córka poszla do dziadka, lekow nie dostala, kuchnia po kolacji nie sprzatnieta. Same zaległości. -
Pap86 Tez jestem ciekawa. To jak juz bedziesz wiedziała co i jak to daj znac
Ja ide jutro na wizyte bo ostatnio mialam silny ból w podbrzuszu i podejrzewal torbielke na jajniku zobaczymy co jutro w USG wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 20:51
-
Iza34 wrote:Dzisiaj to ja dam ciala. Najchetniej poszlabym juz spac taka zmeczona jestem ale kto zajmie się moja córka, umyje i polozy spac. Położyłam sie na chwile, zimno mi okropnie, w piecu wygaslo, córka poszla do dziadka, lekow nie dostala, kuchnia po kolacji nie sprzatnieta. Same zaległości.
Oj Izunia ja tez czesto jestem padnieta ze ledwo na nogach sie trzymam ...ale czasem jest nam potrzebny odpoczynek