Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Jak coś, to dzisiaj jest darmowa dostawa w Gemini
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Lucecita wrote:o dzieki
bo pare rzeczy musze zamowic
jak sie czujesz?
pamietam, ze w 9 tygodniu mialam najwieksze mdlosci , bleee
Nie jest źle. Tzn gorzej było w tamtym tygodniu, wsiałam nad sedesem, teraz się uspokoiło. Chociaż bardzo chce mi się spać, wczoraj zasnęłam o 20:50. W piątek mamy gości, taka mini imprezka, nie wiem jak dam radę!13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Nie jest źle. Tzn gorzej było w tamtym tygodniu, wsiałam nad sedesem, teraz się uspokoiło. Chociaż bardzo chce mi się spać, wczoraj zasnęłam o 20:50. W piątek mamy gości, taka mini imprezka, nie wiem jak dam radę!córka- 2011
syn- 2019 -
Cześć dziewczyny
Dziś idę na monitoring 11 dc jestem ciekawa ile jajeczek urosłoNo i zobaczymy pewnie to samo co ostatnio dostanę zastrzyk na wywołanie owulacji i działamy. W tamtym miesiącu trochę się opóźniliśmy bo na owulację mieliśmy stare żołnierzyki więc w niedzielę się ich pozbyliśmy, a wczoraj wpuściliśmy nowe. Lekarka nas mnie trochę do pionu postawiła i zaznaczyła że co 2 dni
Wypróbowałam też pierwszy raz ten żel conceive w aplikatorach, dobrze że wybrałam aplikatory bo nie wiem jak bym go tam zaaplikowała tubką
Nie powiem lepiej było
Zobaczymy pewnie i tak z tego nic nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 11:54
02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
10.2015 - Starania o drugie dziecko
12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
>>>Lukas Graham - Love Someone <<< -
Lucecita wrote:Iza
jakie Ty czasem pieprzysz głupoty, że mam ochotę pojechac i Cię walnąć normalnie!
przecież jesteś MATKĄ i żadne teściowe mądrości tego nie zmienią.
Przepraszam że tak ostro, ale mam trochę za daleko żeby osobiście "walnąć Cię w łeb".aLunia lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja dziś też idę na monit. Zaprogramowana u mnie dziś 10 dc więc jedziemy prawie na tym samym wózku
tyle że ja bez stymulacji. W tym cyklu będzie normalnie owu o swoim czasie. Jajnik pobolewa. Ostatnio było już po jak szłam. Teraz zobaczymy. Siedzę w robie. Jakaś kawę czas spic chyba
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Lucecita wrote:Kasia
pojedziemy razem do Izy
zaprogramowana
kciuki za wizyte.
ja tez sie malo udzielam, ale teraz siedze w domu na L4, to się nudzeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 12:21
-
Kasia wow, super decyzja. ja juz chyba warsztat zamykam po drugim
ale kto wie...
na pewno trzeba sie zdecydowac jak najszybciej,bo do roku po porodzie najłatwiej zajść.
Hugolina kurcze, wydaje mi sie, ze bez sensu na te monity chodzisz, bo owulacje masz na pewno , problem tkwi raczej gdzie indziej...córka- 2011
syn- 2019 -
Zaprogramowana my mieliśmy ten żel w tubce i smarowalismy po prostu penisa i to też się sprawdza ;)chyba w tubce bardziej wydajny jest, bo bierzesz ile chcesz
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Lucecita wrote:Kasia wow, super decyzja. ja juz chyba warsztat zamykam po drugim
ale kto wie...
na pewno trzeba sie zdecydowac jak najszybciej,bo do roku po porodzie najłatwiej zajść.
Hugolina kurcze, wydaje mi sie, ze bez sensu na te monity chodzisz, bo owulacje masz na pewno , problem tkwi raczej gdzie indziej...
-
nick nieaktualny
-
Lucecita wrote:Kasia ja tez czekalam kilka lat z drugim i co, 2,5 roku sie starałam !!
wiec jak tylko chcecie, nie czekaj za długo.
-
Lucecita wrote:Kasia wow, super decyzja. ja juz chyba warsztat zamykam po drugim
ale kto wie...
Hugolina kurcze, wydaje mi sie, ze bez sensu na te monity chodzisz, bo owulacje masz na pewno , problem tkwi raczej gdzie indziej...
Pewnie tak. Ale gin kazał od tego zacząć żeby robić coś dalej. Będę się go trzymać. Póki co. Może mój M ma Problem z nasieniem. Nie wiem już sama. To badanie nasienia z dna powinien zrobić..
Luci a Ty mialas problem z owulacja że leki. Na to dostałaś?Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Paula objawy mocne masz, to dobrze, podobno dobrze to wróży. Choć współczuję mdłości.
Iza dziewczyny mają rację!
Trzymam kciuki za monitoring.
Kasia ale super, fajna duża rodzinka.
Ja narazie nie mówię tak i nie mówię nie odnośnie 3 dziecka, trochę ten poród mi w głowie siedzi.
A wczoraj byłam u gin i okazało się, że albo mam mięśniaka albo polipa bądź samo to się oczyści po miesiączce (18.10 dostałam okres 7 tyg po porodzie buuu a karmię piersią
Więc widać, że warto sprawdzać bo w każdej chwili coś się może pojawić