Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaprogramowana a moze wlasnie w tym cyklu się uda:) trzeba byc dobrej mysli. Jedziemy na tym samym wozku U mnie 2,5 roku staran i lekarzy ktorzy mowili ze jestem zdrowa i mam czas Zmienilam lekarza a i nowy zlecil mi badanie min. Amh I tu okazal sie problem a co za nim idzie brak czasu ;( W piatek ide zobaczyc co sie dzieje w moich jajnikach po nowych zastrzykach mensinorm A pozniej pewnie standard zastrzyk na pęknięcie i dupek. Ale co zrobic trzeba miec nadzieje. Choc czasami jest przykro jak wszystkie kolezanki zachodza bez problemow a pozniej o tym mowia "ze nie maja z tym problemu" ach szkoda gadac
zaprogramowana lubi tę wiadomość
Starania od 2015 r.
Jajniki drożne
Niskie amh
Menopur, mensinorm,ovitrelle, clo teraz 3 ostatni z letrozolem -
Ehhhh przepraszam ja to właśnie mam takie falowe nastroje dziewczyny raz taki dół że nawet jakbyście spuściły linę to nie wyjdę
A drugiego dnia będę mieć taki power miała że będę rzucać hasła motywujące typu "Never Give Up "
Już mi lepiej jak się wyryczałam - to chyba faktycznie pomaga taka terapia łez...
Hugo87 - jestem pewna że Nas po CC uszkodzili
Iza34 - Lekarza nie zmienię już 3 x to robiłam a teraz w klinice to w zasadzie często gęsto i dwóch mnie obsługuje np. wczoraj były 2 lekarki na wizycie. Jestem z Tychów a leczę się w K-ce w Gyncentrum
Lucecita - Laparoskopię miałam rok temu we wrześniu, a histeroskopię w styczniu. Wiem że od razu po takich zabiegach po przepłukaniu się zachodzi i tak też lekarz mi mówił niestety nie w moim przypadku. Dzięki za tą informację o AROMKU widzisz nawet nie wiedziałam, może i dobrze bo nigdy nie miałam torbieli także wolę już to jedno jajeczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 11:02
02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
10.2015 - Starania o drugie dziecko
12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
>>>Lukas Graham - Love Someone <<< -
Mojra1983 wrote:Zaprogramowana a moze wlasnie w tym cyklu się uda:) trzeba byc dobrej mysli. Jedziemy na tym samym wozku U mnie 2,5 roku staran i lekarzy ktorzy mowili ze jestem zdrowa i mam czas Zmienilam lekarza a i nowy zlecil mi badanie min. Amh I tu okazal sie problem a co za nim idzie brak czasu ;( W piatek ide zobaczyc co sie dzieje w moich jajnikach po nowych zastrzykach mensinorm A pozniej pewnie standard zastrzyk na pęknięcie i dupek. Ale co zrobic trzeba miec nadzieje. Choc czasami jest przykro jak wszystkie kolezanki zachodza bez problemow a pozniej o tym mowia "ze nie maja z tym problemu" ach szkoda gadac
Mojra1983 hehe co miesiąc to samo także faktycznie trzeba wierzyć. Walczę ile sił starczy w końcu jest o kogo nie ? AMH ważne ja nawet się zdziwiłam bo mam 3,0 także wyniki wzorcowe, a widać i takie dziewczyny tu są i dalej nicMój synek za 2 tygodnie kończy 4 latka dobrze więc że organizacja imprezy jakoś mi czas zajmuje człowiek mniej myśli. Choć wiecie ten pies to wcale nie taka zła opcja przynajmniej by mnie polizał i mógłabym go tarmosić kiedy mi źle
Trzymajcie się ciepło
11.2014 - Nasz synek
zaprogramowana wrote:Ale ja nie mam żadnych objawów które mogą sugerować choroby genetyczne, jestem zdrowa mam astmę oskrzelową co prawda ale normalnie ona nie powoduje tego żebym nie mogła zajść w ciążę.
Ja mam tromboflie, chociaz urodzilam zdrowe dziecko.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyZaprogramowana ja mam AMH 3,1 i już tyle lat i nic. Ze teraz wyszlo szydło z worka o co chodzi to inna sprawa, ale na poczatku staran maz mial dobre wyniki nasienia, ja nie mialam problemow z tarczyca, co najwyżej ten jajowod niedrozny i tez nic.
-
Dołączam sie do dziewczyn po cc Moze faktycznie oni cos tam uszkodzili Ale w hcg nic nie wyszlo Mysle ze to w glowie jest
Moja córka niedawno 5 ur świętowała
Starania od 2015 r.
Jajniki drożne
Niskie amh
Menopur, mensinorm,ovitrelle, clo teraz 3 ostatni z letrozolem -
Paula_071 wrote:Ja mam tromboflie, chociaz urodzilam zdrowe dziecko.
Paula a masz jakieś objawy? Mnie nogi bola od jakiegoś czasu już. Nie wiem z czym to łączyć w ogóle.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
zaprogramowana wrote:Ale ja nie mam żadnych objawów które mogą sugerować choroby genetyczne, jestem zdrowa mam astmę oskrzelową co prawda ale normalnie ona nie powoduje tego żebym nie mogła zajść w ciążę.
Oczywiście to nie oznacza, że Ty też tak masz, ale różnie to jestWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 13:21
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
zaprogramowana wrote:Ja dziś 9dc w środę idę na wizytę do kliniki ogląd jajeczek
Sama jestem ciekawa ile w tym miesiącu po tym AROMKU urosło bo w tamtym tylko jedno, więc jak w tym znowu jedno to śmiem twierdzić że taka moja natura bo czytałam że niektórym dziewczynom nawet 3 jajeczka na owulacji się zdarzają. Mam też już żel Conceive Plus w aplikatorach aż 8 szt. także zamierzam ich użyć w tym tygodniu żeby zwiększyć szansę.
Mother - Gratulację, bądź dobrej myśli, moje dwie koleżanki w ciąży miały krwiaki i udało się mają zdrowe dzieci, ale fakt ciąża przeleżana ale czego się nie robi dla dzidziusia - Ściskam !!! -
Lucecita wrote:Paula i bierzesz teraz w ciazy heparyne czy cos ?
Tak, biorę heparynę, całą ciążę i połóg czyli 300 zastrzyków. I Akard.
Nie miałam żadnych objawów, nic mnie nie bolało. Generalnie cud, że żyję, bo po cc nie dali mi leków przeciwzakrzepowych i hematolog się przeraził, bo mam tak niski poziom biała S, że miałam dużo szczęścia, że nie dostałam zakrzepicy.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Bergmotka85 wrote:Ja przy stymulacji cyklu miałam info od lekarza że po Cło może być więcej pęcherzyków a po AROMKU raczej jeden ale akurat po AROMKU nam się udało bo ten jeden był konkretny..życzę powodzenia i trzymam kciuki..
Napawasz mnie nadziejąNic tylko się bzykać hehe swoją drogą czytałam wątki o tym ile razy w ciągu okresu okołoowulacyjnego się kochać? No i wychodzi na to że wiele z Was na forum pisze kiedy ma się ochotę i że codzienne uprawianie sexu wcale nie przekreśla to że plemniki będą słabe itd. Ginekolog mówi o tym żeby co 2 dni, ale mąż ma super wyniki nasienia więc chyba warto zaryzykować częściej. A jak to u Was wyglądało ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 14:51
11.2014 - Nasz synek
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Paula jestem kompletnie zielona jesli chodzi o moja wiedze co do trombofilii. Ale przeciez przed kazda operacja czy zabiegiem wymagaja badan na krzepliwosc. Czy w tych badaniach moze wyjsc cos co wskazuje na trombofilie?
Nic nie wyszło. Miał super tę zwykłą krzepliwość.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hugo87 wrote:Adele no szybko rosną. W ubiegłym. Cyklu w 11dc nie było już śladu owu. Teraz będzie tak jak. Zazwyczaj było czyli między 12/13 więc niby okej. Szkoda że rezultatów brak
A robiłaś monit od początku do pęknięcia? Może faktycznie masz za duże pęcherzyki i tu tkwi problem.
Ja idę zrobić badania na mutacje. Ale to w przyszłym tyg jakoś.
Jak bylam na Clo to monitoringi miałam 4 w cyklu. Przed owu i po .. w 10dc już był taki do podania Pregnylu a mi podawał dopiero jak jajo miało ok 25mm..więc uważam,że za późno i w ten sposób 2 cykle na Clo byly stracone