Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow Existenz...trzymam kciuki aby było po Twojej myśli...
Ja mam już 43 dc...i temperatura już mi dziś troche zleciała...
Ale ostatnio mój cykl miał 46 dni, więc też czekam jeszcze ze 3 dni albo na @ albo na testowanie....
Jedyny objaw jaki mam to przyszcze na twarzy i wrażliwe sutki
tyle że te objawy mogą zwiastować zarówno @ jak i ciąże ) heheExistenz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita
Ja chce cos sprobowac bo kolejny cykl mnie jakos dobija. Zobaczymy z tym zelem czytalam o tym Inofemie ale chyba to nie dla mnie. A myslicie cos z mezem zeby na leczenie po roku sie zglosic ? ja sie nad tym zastanawiam czy nie isc do lekarza jak przez kolejne miesiace sie nie uda... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Wróciłam
Jestem mamą cudownego synka (17miesięcy) i na dniach podjęlismy decyzję o staraniu się nad drugim maleństwem
Nie mamy póki co "parcia" jakiegoś mega bo dopiero odstawiłam tabsy itd ale chcemy zacząć działać Może uda się do lutego-jak nie to przerwa i od kwietnia znów zadziałamy:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHALO... CO TU TAKA CISZA?
Ja zaraz kończę prace i wio do domu Mąż odbiera młodego od siostry i mamy a ja w tym czasie będę pichcić obiadek żeby zjeść razem ciepły posiłek jak wrócą :)Dzis nas czeka ubieranie choinki jak synek zaśnie no i obiecałam sobie, że wezme się za mycie okien-chociaż jedno żeby sie ze wszystkim wyrobić do Świąt
Od czwartku mam urlop i wracam do pracy 2.1.2017
ale będę odpoczywać no i przede wszystkim miło spędzać czas z synkiem -
A mi nie wyznaczyło owulki chociaz tempka wzrosła dość znacznie. Nie wiem co otym myslec. Mysle ze juz jestem po owu, ale pewności nie mam.. Moja ginka wyjechała i nie mam jak sprawdzić co tam się zadzialo..ehh. znowu czekanie.