Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Meginka trzymam kciuki by mikołaj przyniósł Twój wymarzony prezent pod choinkę:* kiedy testujesz?
Kat83 takie bóle piersi tak szybko to ja miałam jak byłam w ciąży:D to bylo takie uczucie jakby w piersiach rozszerzaly się kanaliki mleczne:p trzymam kciuki za wtorkowy sik
-
fo09czka wrote:Witaj Meginka trzymam kciuki by mikołaj przyniósł Twój wymarzony prezent pod choinkę:* kiedy testujesz?
Kat83 takie bóle piersi tak szybko to ja miałam jak byłam w ciąży:D to bylo takie uczucie jakby w piersiach rozszerzaly się kanaliki mleczne:p trzymam kciuki za wtorkowy sik -
Czesc Meginka :)Ja mam termin mniej wiecej tak samo, okolo wigilii. Ale nie wytrzymam i testuje wczesniej Trzymam kciuki mooocno za te nasze swiateczne siki haha
Existenz a Ty zawsze masz takie dlugie cykle, czy tylko tym razem?
foczka noooo dokladnie, podobnie odczuwalam, jak karmilam piersia i mi mleko splywalo. Jakby sie piersi napelnialy Zazwyczaj tak mam tydzien przed @ hormony buzuja. No nic, zaciskam poslady i czekam
santoocha heej Co tam Jak sie czujesz?Meginka lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej dziewczyny, u mnie piersi od owulacji też jakies wrazliwe, ale nie bolą...
Ja testuje 21.12 i jak bdą 2 kreski to też zapakuje test i dam mężowi pod choinkę... Choć on jest z takich osób że będzie co będzie...nie panikuje i nic sobie nie robi... -
dziewczyny, a długo starałyście się o Wasze pierwsze dzieciaczki? Ja w 1 ciążę zaszłam praktycznie od razu (2cs) a teraz mija już pół roku starań i nic. Kiedyś myślałam że w drugą ciążę łatwiej zajść niż w pierwszą , a patrząc na przypadek mój i kilku moich znajomych mam wrażenie jest odwrotnie. Wiadomo że czasem odpowiedzialny jest za to wiek, no ale w moim przypadku od pierwszej ciąży minęły 4 lata, poza tym 28 lat to nie jest zbyt zaawansowany wiek na rodzenie dzieci
-
Witaj magdis!
Ja też w pierwszą ciążę w 2 cs zaszłam a teraz jakoś nie idzie. Tylko, że my wcześniej staraliśmy się o tę drugą tak bez napięcia raczej, co będzie to będzie i czasem z małymi przerwami bo praca itp. Teraz zaczęłam trzeci m-c stymulowany, a jak w ciągu roku na stymulacji nie wyjdzie to stop, tak postanowiliśmy. Już miałam kilka takich cykli książkowych, że pewna byłam, że coś z tego będzie i nic. No zobaczymy co będzie dalej.
Tak czy inaczej życzę powodzenia i wytrwałości w dalszych staraniachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 17:36
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Ja sobie wczoraj strzeliłam test ale tak tylko dla pewności czy nie mam już pregnylu no i oczywiście negatyw więc jak ujrzę te 2 kreski to przynajmniej będę pewna. Ale myślę że u mnie jednak będzie potrzebna ta laparo bo miałam już cc i laparo pęcherzyka żółciowego także mogę mieć zrosty. Jak teraz dostanę @ to zapisuje się od razu, nie chcę tracić czasu ale mimo wszystko mam nadzieję. malutka ale mam
-
No właśnie zawsze mam Identyczne cykle co 30dni
Kiedyś gdzieś czytałam ze owulacja jest 14dni od okresu ale od tyłu czyli już mogę się spodziewać ze owu była później a to możliwe bo mój wykres w
tym czasie jak plotek wyglądał.
W ogóle mój wykres ma 3 stopnie temperatur. Przed owu niskie. Po owu wyższe i od 9dpo wyższeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 00:02
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
O jaaa.. existenz, masz mocne nerwy. Ja bym pewnie dwa razy dziennie skala hehe. No taki wykres.. fiu fiu.
U nas starania o pierwszego beboka to z jednej strony krótko z drugiej dlugo. Bo byliśmy już 10 lat razem i bez zabezpieczenia przytulanki i raz zaciazylam akurat pozamaciczna. Potem zaczęły się starania z mierzeniem i wyliczaniem owu i w drugim czy trzecim cyklu zaszlismy. A czynnik męski nie pomagał i wiek takze.. 35. A jednak się udalo, choć już myśleliśmy o in vitro. Teraz czuję że będzie dużo dłużej albo i w cale.. zobaczymy.. -
Hej dziewczyny
Witaj AnaR
Który dzien cyklu u Ciebie?
Kat
U mnie w tym cyklu tez czulam rozne klucia,bole jajnikow brzucha itp dlatego mialam nadzieje,ze sie udalo i d**a.. a cycki to zawsze mnie od owulki bola okrutnie niestety wiec nie wierze juz w zadne "dolegliwosci" ciazowe mam wrazenie, ze jak zajde w ciaze to zdziwi mnie jak nic nie bedzie mnie bolec