Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć kobietki. Ja juz po kawce w pracy Jeszcze jutro do pracy i wolne do nowego roku Będzie czas i relax to i przyjemności będą większe
Wczoraj ubraliśmy choineczkę, wyjęłam jakies tam ozdóbki na stoły itd,a dzisiaj musze umyć okna.... ech... Święta zapasem...
Zapraszam do rozmowy -
nick nieaktualny
-
Hello. Ja dziś tez mam w planach okna. Mi też delikatnie spadła temp. Ale jak na moje bardzo niskie to dziś 37 czyli niby nadal w tej 3 fazie, ale nie mam parcia na test. Naczytalam się na forach jak to babkom test nie wychodził nawet 2 tyg po spóźnione ale mimo to nie czuje ciąży zwłaszcza ze szyjka się jakaś twarda zrobiła. Nic tylko pokitral mi się cykl i w następnym będzie trzeba codziennie się ♡.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
chabasse wrote:A mi nie wyznaczyło owulki chociaz tempka wzrosła dość znacznie. Nie wiem co otym myslec. Mysle ze juz jestem po owu, ale pewności nie mam.. Moja ginka wyjechała i nie mam jak sprawdzić co tam się zadzialo..ehh. znowu czekanie.
Jak to mój gin powiedział aby zajść trzeba często to najlepsze prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
U mnie juz koncowka @ wiec swiateczny klimat tak jak piszecie moze pomoze w starankach
Co do przystrojenia swiatecznego to ja w tych tematach jestem maniaczka i przed mikolajkami juz cale mieszkanie przystrojone bylo a choinka od 2tyg stoi
wczoraj jeszcze robilam choinki ze zlotych szyszek bo pelno mi z wesela zostalo:P Zakupy juz mam porobione wiec kilka dni gotowania i pieczenia Wczoraj robilam sledzie a dzis bigos. Dobrze, ze sa te swieta bo mam co robic i nie rozpaczalam dlugo po nieudanym cyklu ale w nast miesiacu bedzie gorzej:P
theagnes
przytulam :* ale wazne, ze owulka byla
magdis
przykro mi
existenz
Faktycznie dziwny ten Twoj cyklZgredek lubi tę wiadomość
-
Luccecita
Mialamjuz dawno pytac czy Twoja córa przychodzi do Was w nocy spac? Nasz syn nagminnie... mamy juz dosc ... dzis ledwo sie z lozka zwloklam taka bylam niewyspana przez niego. Nie wiem co mam juz mu mowic i robic.. Wymyslilam,ze za kazda przespana noc bedzie jeden + za pięc + bedzie nagroda. dzialalo 5 dni... dostal nagrode i pozniej d**a... moze raz na tydzien nie przyjdzie -
nick nieaktualnyAdele
nasza spała z nami do 4 r.ż...
od roku niby śpi u siebie, ale zasypia nagminnie z nami i potem na śpiąco ją mąż wynosi do swojego łóżka hehe
a tempki nie mierzę.bo teraz wstaję o 5.30 do pracy, od piątku mam urlop, więc bede wstawała różnie, więc to bez sensu -
nick nieaktualny
-
Słuchajcie właśnie jedna z formuowiczek rzuciła nowe spostrzeżenie odnośnie mojego wykresu. Ze ta 3 faza wyższych temp czyli 25dc wcale nie musiała być trzecia faza tylko owulacja późna. Cud ze w ten dzień mój facet po 2 tyg z pracy wrócił i było ♥. Czyżby mój cykl tak się przedstawił. Jeśli jej teoria się sprawdza to jestem 10 dpo a nie 1910.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyExistens ja również myślę, że za wcześnie na testowanie. Sugeruje się tempką i myslę, że jst ok!!
My jeszcze nie zaczęliśmy starań ale może dzis poczynimy pierwsze serduszkowanie w tym cyklu hehe
Jak tak was czytam to naprawdę gratuluje wszystkim zafasolkowanym, tym starającym się życzę szczęścia- niech ten świąteczny czas sprawi, że się wyluzujemy i stanie się cud zycia!!
Chciałabym znów zostać mamą
ale na spokojnie... nie spinamy się
akurat tak się złozyło że tydzień temu byłam u gina ale szłam na wizytę po to aby sprawdzić czy jest ok (2 kontrola po porodzie) i żeby mi przepisał tabletki anty heheheh kupiłam w czwartek tabsy a w niedziele mąż mi mówi, że w sumie to moge juz nie brać hahaha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny