Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, moj cykl jak narazie dziwnie sie zapowiada...poczatek a temperatura 36.5 pewnie dlatego ze cos mnie bierze, przeziebienie mysle, czyli swieta pewnie z herbata z miodem i cytryna testy owulacyjne bede robic dopiero jak bedzie odpowiedni sluz, czyli jeszcz poczekam...
Dziewczyny, jesli idzie o badanie szyjki - ze tak obrazowo napisze...jesli palec mi ''ginie''caly to znaczy ze jest wysoko? jesli tak, to dziwnie w tym cyklu bedzie bo ciagle jest na swoim miejscu... no, zobaczymy...
A korzystajac z okazji zycze Wam wspanialych, radosnych i OWOCNYCH Swiat Niech sie spelnia marzenia kazdej z nas -
madlena123 a dlaczego temperatura 36.5 w pierwszej połowie cyklu jest zła???Chyba to normalna temperatura jeśli chodzi o pierwszą fazę...
Jesli chodzi o szyjkę to niestety ale jeszcze nie umiem jej badać, iwęc nie pomogę...
I również życzę Wesołych Świąt -
Madlena temp jest indywidualna sprawa... zależy jaka miałaś w poprzednich cyklach...
Co do szyjki, to tak jak ci palec ginie tobjest wysoko a jak ja czujesz po włożeniu ok 2/3 palca to nisko ale wiadomo ze każdy ma inaczej. Mówią żeby najlepiej zacząć badać po okresie bo wtedy jest nisko i zauważysz jak sie unosiTP 21.07.18
-
Dziewczyny piszę i tu bo widzę, że tu same już rodzące
Czy Wy również macie wrażenie, że Wasza szyjka jest cały czas otwarta? To pierwszy cykl, gdzie ją obserwuję i zawsze czuję takie wgłębienie.
Jak odczuwacie jej zamknięcie?
Pozdrawiam
KarolaExistenz lubi tę wiadomość
-
Karolka powiem ci ze mi tez się wydawało ze ona jakby caly czas otwarta :o
tzn raz jest otwarta tak ze ewidentnie to czuc, np. podczas owu, a w reszte cyklu jest jakby lekko uchylona :o
Ale ostatnio sprawdzałam ja tak 5 dni przed okresem i jest zamknieta na maksa, ledwo ta bruzde czuc gdzie się otwieraTP 21.07.18
-
Karolka12345 wrote:Dziewczyny piszę i tu bo widzę, że tu same już rodzące
Czy Wy również macie wrażenie, że Wasza szyjka jest cały czas otwarta? To pierwszy cykl, gdzie ją obserwuję i zawsze czuję takie wgłębienie.
Jak odczuwacie jej zamknięcie?
Pozdrawiam
Karola10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
witajcie dziewczyny, sorki, że tak się trące w rozmowe ale może Wy mi pomożecie w interpretacji wyniku.. ale zaczne od poczatku. staram się o rodzenstwo dla 3 letniej córki od roku. mialam robiony zabieg hsg (droznosc jajowodow) i dostałam opis z ktorego wynika,ze prawy jajnik mam całkowicie niedrozny, ale nie wiem jak odebrać opis lewego. otoż:
"Po podaniu kontrastu wypełniła się prawidłowa jama macicy z utrudnionym przechodzeniem kontrastu przez prawidłowej szerokości jajowód lewy gdzie nie było widać jednoznacznego przedostawania się kontrastu do jamy otrzewnej. Jajowód prawy nie zakontrastował się-occlusio"
co o tym myślicie, jest drożny czy nie?