Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja teraz nawet w drugiej ciąży mam wrażenie że ona nadal jest lekko otwarta...
Byłam dziś na wizycie, jest serduszko u mojego 4mm malca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd0b2f1ea219.jpgKat83, magdis, Karolka12345, Existenz, chabasse, Zgredek, fo09czka, Nadia83, Terraska lubią tę wiadomość
-
Santoocha cudo
magdis zrobili mi usg w koncu. Ostatnie usg mialam robione w Polsce poltora roku temu, na szybciocha troche, widac bylo kilka cyst ale nie za duzo.
Teraz same czarne dziurska Zarcie Clo bez monitorowania i konkretnych badan, bez wynikow meza... Tak sie konczy. Teraz nie wiem, czy faktycznie mam PCOS, czy mnie lekami zalatwili po prostu. Nie wierze do konca brytyjskim lekarzom.
Innych objawow nie mam za bardzo, cykle regularne, bmi idealne, zarostu brak
Musze zrobic hormony od poczatku, bo zgubili moje wyniki z dwoch miesiecy (!!!)
Luce no wieeeem Jakby paskudy zaczeli od usg i nie trzymali dwa lata staran to bym juz to dawno w Pl zrobila. Teraz sie boje ze mi konowaly pol jajnikow spala przy okazji
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Santoocha, mam identyczne zdjęcie z pierwszej ciąży jakbym zobaczyła moją córcię
Kat, to Ty byłaś teraz na Clo a ostatnie USG miałaś 1,5 roku temu?! Lekarz Ci tak kazał? Dziewczyny które biorą Clo kilka razy w cyklu latają na USG żeby zobaczyć czy pęcherzyki rosną, jak szybko, ile ich jest, czy nie za dużo nie za mało itd... Może Ty masz teraz po prostu przestymulowane jajniki... ?
-
Karolka12345 wrote:Dzięki.
Ale jak jest zamknięta to w ogóle nie ma
U mnie to wgłębienie zawsze jest przy otwartej i zamkniętej. Jak jest zamknięta w dni nieplodne powinnaś ja czuć twardsze i wgłębienie mniejsze a przy płodnych mimo woli jak jest miękka to wgłębienie powinno być bardziej odczuwalne palcem.
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Z racji że mam dziś duuuzo roboty, a jutro rano wyjeżdżamy i postanowiłam odłożyć internet na tych kilka dni, już teraz życzę Wam pięknych, rodzinnych świąt.
Odpoczynku od codzienności, staranek, wykresów, radości z naszych pierworodnych dzieciaczków
Do życzeń dołącza się mój dwulatek.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae7f365d6676.jpgchabasse lubi tę wiadomość
-
To ja też już podziękuję i złożę od siebie.. spokojnych, zdrowych i radosnych.. w gronie rodzinnym i atmosferze wzajemnej milosci. A w nowym roku spełnienia marzeń i planow. No po prostu wszystkiego naj naj naj.... dziewczyny.!!!
-
Theagnes87 pisze ze jest wysoka jak na pierwszą fazę cyklu, ponieważ jeśli porównam cykl ostatni, a do tego cykle gdzie staraliśmy się o pierwszego malucha, to moja podstawowa wynosi około 36,2/36,3 a tu naraz 36.5...taka miałam w drugiej fazie ostatnio Zobaczymy
Wesołych świąt dziewczęta niech się spełni to o czym każda z nas marzy -
Moje Drogie chciałam Wam życzyć spokojnych, rodzinnych i radosnych Świat! Niech ten magiczny czas rozpali w Nas iskrę milosci! Spełnienia Marzeń!!!
Niech każdego dnia Nasze pociechy będą Nam powodem do dumy i radości, niech te maleństwa które pojawiły się pod naszymi sercami rosna zdrowo! A Tym które nadal walczą o rodzeństwo dla swoich pociech zyczę aby Nowy Rok przyniósł Nowe Życie!
WESOŁYCH I BŁOGOSŁAWIONYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!chabasse, santoocha lubią tę wiadomość
-
No ok.. u mnie juz po Świętach. Na plusie 5 KG. Samopoczucie na minusie. Temp spada na łeb na szyję. Bóle juz na @. Coś krótki cykl się szykuje. Kurcze a następny miałam odpuścić z mierzeniem i spróbować clo. A jestem poza domem i wracam dopiero tydzień po sylwku. Jesli wiec teraz dostane @ tak wcześnie to dup z clo. Bo jak wrócę do domu, to już będzie po ptokach. Może hsg chociaż da radę. Zobaczymy.. ehh.
-
Badałam w 5dc wszystkie zlecone hormony i wtedy były w normie. Ale nie powtarzałam badan w tym samym cyklu w drugiej fazie. Kurcze, może powinnam..? Tez mi się wydaje, że mam krótkie fl. Ale chodzę regularnie do ginki, monitoring mam itd.. No nic mi nie mowila, że jest nie tak. Sama nie wiem. Teraz jestem poza domem, wiec dopiero jak wrócę to pogadam z nią.
-
nick nieaktualny
-
Wspanialego 2017 z podwójnymi krechami, kobietki !
U nas są teściowie i moja mama, więc święta mamy na całego
Co jakiś czas zaglądam i podczytuję... choć nie jest łatwo, bo znów mnie przeziębienie rozkłada...
Owulka, jeśli była, to wyjątkowo późno (19 dc?), czyli @ tez mi się przesunie na po nowym roku.
Objawów brak. Obstawiam, że jednak nie było owu, a tempka z ostatnich dwóch dni jest wynikiem kolejnej choroby. Gardło boli coraz bardziej...
Testować raczej w tym miesiącu nie będę. Życzę powodzenia tym, które sobie taki teścik zafundują
P.S. santoocha, super maluch! -
nick nieaktualny