Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Piąteczek u mnie 15dpo. Wg ovu okres wczoraj miał przyjść ale według moich notatek zawsze nam 16stego bez względu ile miesiąc ma dni. Zero objawów ciąży jak i okresu ale okresu nawiasem nigdy nie czuje. Może jedynie w czasie ovu apetyt wyraźnie spada a przed okresem wraca. I nietypowo w tym miesiącu dół brzucha bolał ponad tydzień po ovu jak nigdy choć mogę to zrzucić na miesniaka. Za to temp jak nigdy ponad 37 od dwóch dni przy moich zawsze niskich.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Luccecita
Tak walczyć trzeba dlateo w tym cyklu tez odpuszczam mierzenie temp bo sie przez nia tylko dołuje gdybym dzis nie widziala spadku to bym dalej miala nadzieje, ze sie udalo bo nie czuje sie na @ i plamien nie ma. A tak juz tylko na nia czekam...
a na co pomaga ten Inofen? ja powinnam jakies badania hormonalne z mezem chyba porobic ale nie mam do tego nawet checi ani zapalu... 11 cs = RESET
Existenz
Tez bym juz kolejny raz zatestowala -
Kat
Moge wiedzieć skad masz tyle zapalu i checi po tylu cyklach staran ? Ja po 10 juz mam dosc.. moze jakaś rada tu rzucisz jak sie nie dolowac ? leczyce sie jakos z mezem ? -
nick nieaktualnyAdele a testowałas dzis ? ponizej wykresu tempka jeszcze nie spadła...
z drugiej strony dzieki mierzeniu tempki, bez robienia testu wiem, ze sie udalo, a tak, to bym się nie łudziła ...
Inofem jest niby na PCOS, ale ogólnie tez na wyregulowanie gospodarki hormonalnej, poprawienie jakości owulacji itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 08:25
-
Musze sobie zajac czyms totalnie glowe w tym miesiacu ale czym...jak ja mysle tylko jak urzadzic pokoj dla noworodka hehe zarcik taki.
Ale jak tu nie myslec jak przyjaciolka juz w 7 miesicu ciazy ( a tak bardzo chcialysmy razem w ciazy chodzic i tak samo zaczelsymy sie starac ) moja siostra ma niemowlaka wiec jak patrze to tez wzydcham -
Luccecita
Nie robialam testu bo jak zobaczylam temp 36.47 to dalam sobie spokoj...ale śluz przed chwila zobaczylam juz lekko zabarwiony wiec wszystko jasne.
Ja juz chyba wole robic test jak sie @ spozni niz na ta temp patrzec bo nie raz dziewczyny mialy ciazowe wykresy a i tak temp spadła.. a moge zapytac jak Twoj maz na kolejny nieudany cykl reaguje? na luzie ? ja nie wiem jak mam meza pocieszac bo sama sie pocieszac juz nie mam sil -
nick nieaktualnyAdele ja ma co miesiąc wykres ciążowy, tempka mi spada zazwyczaj w dniu @ ...
a mój mąż na początku starań jakoś bardziej przeżywał, dopytywał o objawy,tempkę, czy juz mam plamienie itp, a teraz chyba sie przyzywczaił i juz tak nie przezywa....albo tego nie okazuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 10:26
-
Wymyśliłam ze jak nie kupię podpasek to okres nie przyjdzie. Nie będę do przyciągała siła woli. Jak Wy myślicie czekając na okres lub ze stresem czyli z negatywną emocjs na test ciążowy nie przyciagacie niepomyslne wyniki ?10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Theagnes, jak sie uda trzecie to czemu nie Ja to bym moze i czwarte chciala, ale to juz jest decyzja innego kalibru Ale trzy to tak w sam raz No, ale poki co i z drugim nie jest latwo zaciazyc
Trzymam kciuki za decyzje o pracy - oby zostala odwleczona z powodu ciazy
Adele,to latwo tak powiedziec - wiecej luzu... Co ma byc to bedzie. Ja sie stresowalam caly czas przed pierwsza ciaza, bo bylam po pozamacicznej, a i tak w ktoryms momencie zaszlam... wiec nie do konca wierze w ten efekt "odpuszczenia stresu" Daj znac czy @ zawitala na dobre czy jednak nie
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!fo09czka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bardziej się ubawie jak w nocy dostane i facet będzie musiał do apteki gonić. Pójdę pójdę. Po południu będzie mi po drodze. Pierwsze świąteczne zakupy zrobić. Makaron sojowy paluszki krajowe puszki groszku kukurydzy10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r