Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja będę mierzyła bo mój gin chce zobaczyć. Ale z chęcią i przeświadczenim ze dobrym pomysłem jest nie mierzyć. Do tego ten detektor ciąży cha cha . Dziś masz 80 proc na poz. Test10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
theagnes87 wrote:ja jak dostanę @ to też we wrześniu odpuszczę mierzenie temperatury...10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Existenz to powodzenia w nowym cyklu Damy rade w koncu.
Adele no lipa, ale nie trac nadziei, poki nie ma @. Mnie np cycki w tym cyklu bola nie tydzien przed @, ale juz od 3 dpo. Jajniki kluja, brzuch pobolewa. Ale nie chce sobie nic wkrecac, bo albo ciaza albo rozwalone hormony totalnie I tez dupa.
Luce tak, mialam hsg. Oba niedrozne, trzeba bylo rury przepychac. Hiszpanska inkwizycja, kufa. Dalej nic. Mam wrazenie, ze jednak to cos z hormonami, bo i cycki bola i plamienia sa. U meza tez cudow nie ma, choc nie jest tragicznie. No i 34 za chwile skoncze. Szalu nie ma60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Powodzenia dziewczyny. Oczywiscie witam nowa kolezanke. Trzymam kciuki!
Adele, moze za wczesnie na test?
Kat, moze prolaktyna?
U mnie 11 dc, za pare dni sie mozna spodziewac owulki (o ile bedzie, bo przez te chorobe kompletnie nie moge sie pozbierac...) -
nick nieaktualny
-
Existenz wrote:Ja będę mierzyła bo mój gin chce zobaczyć. Ale z chęcią i przeświadczenim ze dobrym pomysłem jest nie mierzyć. Do tego ten detektor ciąży cha cha . Dziś masz 80 proc na poz. Test
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Mój M najlepszy dziś powiedział, że jeszcze mi pozytyw wyjdzie w tym cyklu
Zazdroszczę mu optymizmu w tak jednoznacznej dla mnie sytuacji
Adele nie łam się, może jeszcze wyjdą II
Na innym forum wczoraj dziewczyna pisała, że miała biel w 10,11 i 12dpo a w 13 blada kreska także głowa do góry
01.2017 - ciąża biochemiczna -
witam, mam pytanie zrobiłam dzis bete i wyniosła 1,2 , owulacje miałam 5 grudnia do @ 4 dni czy mogło byc za wczesnie ? czy juz nie ma szans ? któras tak miała ? staramy sie z męzem o drugiego dzidziusia juz 8 miesiecy. taka miałam nadzieje ze to teraz sie uda.... prosze o rady ...Lucka90
-
Terraska wiem wlasnie, mam gina 20-go to sie popytam, moze sie wcisne na jakies badania.
Luce wiem ze w Polsce sa leki A ja juz nie mam urlopu, w przyszlym roku zajrze znowu do kraju to i badania jakies porobie i lekow na zapas nabiore. Na razie lipa.
Co do hsg, to ja cierpialam strasznie i myslalam, ze uciekne, albo komus tam noga majtne w dziob Cierpialam w milczeniu i z godnoscia. Ale dziewczyna, ktora byla zaraz po mnie, mowila ze nie jest strasznie wcale i jej nic nie bolalo. Pinda Najwyrazniej kazdy to odczuwa inaczej. Ogolnie da sie zniesc, ale fajnie nie jest.
Ja tylko sobie myslalam caly czas, ze jak to tak mnie boli, to ja nie wiem, czy ja chce rodzic znowu haha
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
witam, mam pytanie zrobiłam dzis bete i wyniosła 1,2 , owulacje miałam 5 grudnia do @ 4 dni czy mogło byc za wczesnie ? czy juz nie ma szans ? któras tak miała ? staramy sie z męzem o drugiego dzidziusia juz 8 miesiecy. taka miałam nadzieje ze to teraz sie uda.... prosze o rady ...Lucka90