Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Przegielam. ... w sobotę wrócił "moj" po 2 tyg pracy ...noc była uojna i 3 dzień używam clotrimazolum widzę otarcie ehhh. A tak z innej beczki 14 dpo. Za 2 dni niby @ - ale się trzymam z testem hi hi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 08:15
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Hello
U mnie przez ta grypę cykl świruje :o temp jak przed owu a wszystkie objawy owu miałam w weekend, dobrego jyz mnie cycki bolą jakby po skoku progesteronu
Osieieje :o do tego małż chory wiec nici z bzykania
EXistenZ hehe No to ładnie sie urządziłas
Adele czyli w tej ciąży chcesz sprawdzić kiedy test wyjdzie pozytywnyTP 21.07.18
-
theagnes87 wrote:Existenz, ładnie poszaleliście...
Ale takie wytęsknione serduchowanie jest najlepsze...
Widzę że coś bardzo Ci skacze ta temperatura w tym cyklu...10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
Luccecita
Udostępniam. U Ciebie juz pewne ze @ bedzie ?
Domis
Taa w tym cyklu zakupilam testy za 1zl i robię co drugi dzień tak o dla cuekowosci w nast wrócę do ladu i ne wiem czy nawet nie przestane mierzyć temp bo mnie wkurza niepotrzebnie -
Coś o mnie zaraz będzie w pytaniu na śniadanie. Nowy sposób na mięśniaki macicy. Ultradzwiekami. Mój dziki kot miesiąc przed wykryciem 7 mm miesniaka zaczął wchodzić na mój brzuch i tak śpi. Leczy mnie swoimi dźwiękami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 09:34
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
nick nieaktualny
-
Luccecita
przykro mi
mnie juz zaczynaja meczyc te starania. Ogólnie ja dodatkowo choruje na zapalenie jelit, które objawiło mi się w 1 ciazy więc tym bardziej się wkurzam bo od tych 10 miesięcy kiedy zaczęliśmy się starac miałam remisje choroby a w tym miesiącu coś się zaczyna choroba nawracac.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, jestem tu nowa mamy juz jednego 5 letniego rozrabiake w domu i zaczelismy starania o 2 malucha - no, jak narazie 3 miesiac bez rezultatu nikt nie mowil, ze bedzie latwo...mam pytanie dziewczyny - jak to u Was wyglada z faza temperatur wyzszych? w pierwszej ciazy wykres byl bardzo ladny, temperatura byla "wysoka" (36.8/36.9), teraz nie bylo wyzej niz 36.7, niby skok byl itd ale nie wiem czemu takie niskie (przewaznie 36.5)? moze macie jakies wlasne doswiadczenia w tym zakresie? dzieki
-
Hej dziewczyny
Mnie wczoraj wieczorem tak bolały,ciagnely,rwaly jajniki,pachwiny nie wiem.. ze musiałam ciagle leżeć chodzić nie mogłam.. W nocy tez bolaly do tego bol brzucha jakby na @ wystraszylam sie ze zaraz @ przyjdzie a to dopiero 11dpo.
Nie wiem co to bylo..teraz jest w miare lekko kluje po bokach