Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj fo09czka w ktorym dc jestes ? Tutaj nie bedziesz sama kazda z nas chce baaaardzo drugiego maluszka
Ja tak bardzo, ze dzis 7dpo zrobilam test hehe oczywiscie nawet cienia cienia cienia nie zobaczylam ale temp odbila do gory zobaczymy co dalej
fo09czka lubi tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny,
ja dzis sieciesze jak glupia...
Temperatura mi wreszcie podskoczylaa....)))))))))))
Jest to moj 34 dzien cyklu a wychodzi na to ovulke mialam jakos na dniach...
strasznie jestenm ciekawa czy cos z tego wyjdziesantoocha, fo09czka, chabasse lubią tę wiadomość
-
Theagnes ale u Ciebie to już chyba faktycznie po owulacji. Ja sugerowałam się moim wykresem spójrz... jednego dnia temp w górę, drugiego w dół i wtedy owulacja a później znów w górę i już po. Ale Ty nie chyba spadu nie będziesz miała i serduszkowanie w czas także teraz tylko czekać
Ale tak dla na wszelki wypadek....
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Witaj Nadia83 zaciskam kciuki :* dziękuje że się podzielilas jak Ty sobie radzisz :*
Hej Adele27 dziękuję za ciepłe słowa:* ja niestety w 42 dc są plamienia i czekam aż się rozkręci, oczywiście nadzieja była ale betke robiłam i wyszła poniżej 2 także czekam aż franca się rozkręci i ten miesiąc działamy tylko u mnie szansę są mniejsze co drugi cykl bo nie mam jednego jajowodu (operacja po ciąży pozamacicznej) ale mam nadzieję że kolejny cykl będzie po dobrej stronie i działam
Oj te cienie cienia hehe ja to nie raz tak się wpatrywalam że zaczęłam nawet coś widzieć nie ma to jak siła sugestii
Adele27 zaciskam ny były piękne tlusciutkie dwie kreseczki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 13:53
Nadia83 lubi tę wiadomość
-
hej, padlo w moim kierunku pytanie czy w czasie kp wspomagalam jakos swoja plodnosc. Nie, nie bralam nic aby ja poprawic. Prowadzikam obserwacje + testy owulacyjne no i stopniowo ograniczala dosc znacznie karmienie (gdyby nie chec posiadania kolejnego maluszka z mala roznica wieku pewniee karmilabym duzo wiecej, a tak ograniczalam na rzecz normalnego jedzenia) caly czas bralam kompleks witamin dla mam karmiacych i kwas foliowy. Nawet nie stosowalam wiesiolka jak w cyklach przed pierwsza ciaza ale po porodzie gdy zaczynala wracac plodnosc obfity sluz plodny byl jednym z pierwszych objawow zwiastujacych owulacje (wystapil w dwoch cyklach poprzedzajacych pierwszy cykl owulacyjny po porodzie)
fo09czka lubi tę wiadomość
-
theagnes,to super że temp w końcu skoczyła, ale współczuję Ci czekania tyle czasu na owu. Ja też zazwyczaj mam późno, tj. ok.20 dc (najpóźniej zdarzyło mi się 28 dc) i zawsze wydaje mi się że to całe wieki. Żeby tak się dało przyśpieszyć to wszystko... Ja w tym cyklu nie wiem kiedy miałam owu bo pozyt. test LH wyszedł mi w niedzielę, a temp. skoczyła dopiero w czwartek. I teraz nie wiem czy owulkę obstawić bliżej testu czy bliżej skoku. Ile dni po piku LH miałyście najpóźniej owulację?
Adele27 lubi tę wiadomość
-
ale.ale, Styczniowa hej Jak sie czujecie dziewczyny?
Adele a poczekaj jeszcze chwile i sikaj znowu Ale w sensie z tydzien hihihi
Trzymam kciukasy mocno.
foczka witaj Wiesz, ja ostatnio uslyszalam od mojej szefowej, ze powinnam sie cieszyc, ze mam jedno, bo inni nie maja wcale. To jej z grzecznym usmiechem spytalam "to po cholere robilas trojke, skoro sie powinnas cieszyc z jednego?". Juz sie nie odzywa No, ale ja bezposrednia franca jestemfo09czka lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej dziewczyny
Existenz
Myślisz, ze jak spada poniżej wykresu tu juz cykl stracony ?
Mi dzis 8dpo tez spadla poniżej wykresu... Ciekawa jestem dlaczego..pierwszy raz taki wykres dziwny
Kat
Poczekam poczekam z sikaniem ale z 2 dni haha musiało sie udac w tym cyklu noooo
Najwyżej sie kolejny raz rozczaruje do czego w sumie sie juz przyzwyczailam -
Ja wcale nie mierze temperatury. Nie dosc, ze wstaje o roznych dziwnych porach, to jeszcze nie pamietam zazwyczaj, gdzie termometr posialam
Adele, ja tez juz sie przyzwyczailam chyba60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning