Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Domis, Andzia witam Powodzenia!
Adele nie za wczesnie? Jak ja sikalam cieniasy na trefnych testach 10dpo to mnie ochrzanily no! hahaha
A u mnie owu, boli mnie cale dupsko i lewy jajnik (ciagle lewy, ambitny jakis), chodze zgieta wpol od wczoraj. Dobrze ze zmolestowalam meza wczesniej, bo masakra jest Trzeba bedzie wieczorem sie usmiechnac znowu, moze mi przejdzie.
Kurde, to nie powinno AZ TAK bolec...60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Hello
U mnie tempka jakaś dziwna... dziś skok :o ale w sumie mierzyłem ja godz pózniej niż zwykle...
Zobaczymy co przyniosą dni
Oczywiście jak na złość mój ma jelitiwke wiec pewnie z tego cyklu bedzie lipton
Kat u mnie tez zawsze lewy pracuje z prawego chyba nigdy nie miałam owulki....
Mnie raz tak bolał jajnik ze chodziłam zgięta w pół
Apele ja bym poczekała do 12dpo po co sie smucić bez sensuTP 21.07.18
-
ja w zeszłym cyklu też miałam taki ostry ból przy owulacji...Ale zmarnowaliśmy go
A teraz jakoś tak mnie pobolewa troche ale to już od 2 tygodni, więc nie iwem kiedy ten moment nastąpi, ale działamy co 2 dzień tak na wszelki wypadek...bo wkońcu nie iwem czy przyjdzie owu. czy @ -
Kat
A no za wcześnie ale co tam nigdy nie testowalam przed terminem @ a w tym cyklu mam taka glupawke oglądałam wykresy ciążowe to niektórym juz 7dpo wychodził test a innym dopiero 16dpo wiec bywa różnie
-
Dziewczyny ale mam rozkmine!
Dzis miałam spadek temp ani wlasnie zobaczyłam deliatne bladorozowe plamienie. Jestem 5dpo czyżby to objaw zagnieżdżenia??? Nigdy czegoś takiego nie miałam. Ale numerExistenz, Nadia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita no co Ty ! Hehehe no to oby to byly faktycznie objawy zagnieżdżenia u mnie teraz patrzalam to nie ma. Narazie jakies jednorazowe bylo. Zobaczę jak do konca dnia bedzie
-
nick nieaktualny
-
Styczniowa Nadzieja rzeczywiście duży masz juz brzuszek. Ja mialam w pierwszej ciaży bardzo długo mały, a potem jak wystrzelił, to ledwie chodziłam. No ale siedział tam 4,5 kilogramowy chłopiec
Adele na razie spoko, sikam bardzo często, bolą mnie piersi i podbrzusze jak na okres.
No i jestem roztargniona na maxa
Z przerażeniem myślę o mdóościach i wymiotach.... Pewnie mnie nie oszczędzą, to u nas rodzinne.