Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypotwierdzają się jednak moje obawy, im wcześniej po 1 ciąży się stara, tym szybciej się zachodzi
jak widać na wątku, najszybciej zachodzą dziewczyny, ktore mają male 1-2 roczne dzieci...
a weteranki ze starszakami już mają trudniejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 11:10
-
Luccecita
Tez to zauwazylam jeszcze nie tracę nadziei ale nie powiem ze nie jest ciężko..sama wiesz wkurza mnie ze cykl mi sie wydluza. Zawsze miałam 28dni a teraz nawet do 31 dochodzi i musze dluzej czekać hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ mnie podkusilo a miałam czekać aż do ostatniego dc. Zrobiłam test w 5 dpo (nie śmiecie sie) ale to przez moją sąsiadkę bo jej wyszło właśnie w tym dniu. Wiadomo biel vizira10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Adele27 wrote:Existenz
Ja chce testować 7dpo wiem ze to za wcześnie ale co tamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 21:01
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
Dziewczyny mam pytanie do tych co w 1 ciąży obserwowaly swój organizm czy w zaciazonym cyklu zauwazylyscie jakies inne objawy po owulacji niż te w poprzednich nieciazowych cyklach ? Czy może wszystko bylo tak samo ?
Tak pytam z ciekawość
Ja kojarze, ze cos z cyckami miałam chyba inaczej niż zwykle ale nie pamietam co -
U mnie teraz:
- wrażliwe i swędzące piersi, akw tylko ostatnie 2-3 dni
- zadyszka jak mówiłam normalnym tempem
- inny ból macicy niż zawsze, taki bardziej miejscowy
W pierwszej ciąży pamiętam mega wrażliwe piersi i też iny ból brzucha niz na @, który pojawił się wcześniej niż zazwyczaj. -
Santoocha nooo gratulacje :* I masz ten ostatni cykl staran hahaha super
Zdrowo rosnij sobie teraz i prosze tu zaraz cioci Kat wiruski
Psiakrew 28 cykl musi sie udac
Lekarz kazal meza napchac witaminami i czekac do owu z serduszkami. Today is the day Ide molestowac ha!santoocha lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat leć działaj!!!
Musi się udać!
Co do samych seksów, to u nas były teraz idealnie co 2 dni i dłużej leżałam po stosunku niż zaesze- pół godziny i dopiero wtedy do łazienki.
No i brałam 2 tyg castagnusa, ovarin, wiesiołek, euthyrox w większej dawce oraz używaliśmy żelu conceive plus. -
Adele27 wrote:Existenz
Ja chce testować 7dpo wiem ze to za wcześnie ale co tam10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
santoocha gratulacje ! życzę spokojnej i nudnej ciąży a castagnusa i ovarin zaczęłaś brać dopiero w tym cyklu czy brałaś wcześniej już?
u mnie chyba będzie kolejny cykl bezowulacyjny dziś 22 dc, co prawda tydzień temu zrobił mi się ładny śluz, Afrodyta zaczęła pokazywać ładne paprocie, w niedz był pik lh, ale temp. cały czas płaska i zastanawia mnie dlaczego, wygląda to tak jakby organizm szykował się do owu ale w ostatniej chwili coś nie mogło zaskoczyć. Nie wiem czy nie mam za słabego piku lh, bo wyszły mi niby 2 krechy ale testowa była nieco jaśniejsza niż kontrolna. A ponoć powinny być jednakowe lub testowa nawet ciemniejsza...