Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadia dzięki już mi trochę lepiej, najgorszy jest ten pierwszy look w majtki
Chabasse, współczuję przejść! Ja tez jestem po cp i powiem Ci, że u mnie wtedy krwawienie wiązało się z mega bólem... pod koniec przed sama operacją to nawet nie mogłam się ruszać, nie mówiąc o wysikaniu... masakra. Tego krwawienia to dużo nie było (2 dni przy narastającym bólu), bo po skontrolowaniu bety na cito od razu mnie zabrali na salę operacyjną i wróciłam bez jajowodu... :/a np. Taki ostatni cykl, @ przez 17 dni... także kochana nie nakręcaj się, przyczyna pewnie jest prozaiczna -
Adele27 wrote:Hej Wam
Witam nowe dziewczyny I zycze powodzenia w tym cyklu
Ktora na dniach testuje ? Ja jestem jakos 3-4 dni po owulce chyba wiec moze w czw zatestuje pierwszy raz10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Santoocha trzymaj się, ta zmienna pogoda chyba tak robi, że cały czas jakieś choróbska przyplątują...
Witaj Oliwka, powodzenia
Aleksandraz - nie chcesz jeszcze raz zatestować? Kojarzę, że testowałaś i był negatyw, ale może jednak...
U mnie nadal zero objawów, staram się o tym nie myśleć, ale uspokoję się pewnie dopiero po wizycie.
Dobranoc, padam dzisiaj wcześniej, sen mnie morzy niemiłosiernie. -
nick nieaktualny
-
Santoocha gratulacje! W ktorym dpo wyszly takie piękne krechy ?
Lucccita co tam u Ciebie ? Zeby wyrwane ? który dpo juz masz ?
Mi zaznaczylo ze 17dc miałam dopiero owulke.. Co cykl to mi się przesuwa..santoocha lubi tę wiadomość
-
Dziękuję!
Dziś 13dpo.
Wczoraj też test wyszedł pozytywny, w sumie podobna kreska.
Zrobię jeszcze test za 2 dni.
Mąż chyba bardziej sie ucieszył niż ja
Tzn bardzo się cieszę, ale świadomość tego jak czułam się w pierwszej ciąży, plus wizja porodu jakoś gaszą mój entuzjazm.
A on się cieszy jak mały chłopiec z nowego autka -
nick nieaktualny
-
Santoocha
Tak musiało byc pisalas ze to ost cykl staran i proszę masz ! moze druga ciaze bedzie lepsza ... ja tez zle wspominam moja ciaze i poród ale oby druga byla lagodniejsza
Luccecita
A czemu sie stresujesz ? Zle przeszlas wyrwanie pierwszej ?
U mnie wg od 3dpo.. Ehhh ile czekanie jeszcze.. -
nick nieaktualny
-
Santoocha gratulacje! W sumie test robiłam nie z porannego moczu. Może jutro przed ginem sikne
santoocha lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Santoocha, ale super Gratulacje, niech zdrowo rosnie Wyglada na to, ze wiekszosc dziewczyn ktore testowaly w okolicy mojego okresu zaciazyla... No. Czyli ja zanizam srednia
Lucecita, oby nie bolalo... Z dwojga zlego ja zaluje, ze nie usunelam, bo wiecej z tymi osemkami problemow potem
Aleksandra, co tam u Ciebie? Robilas ponownie test? -
Santoocha, gratulacje! Pięknie, gruba krecha, ależ nam się posypało ciąż teraz
Aleksandra trzymam kciuki, a nóż coś wyjdzie...
Mała drzemkuje, to siadam do drugiego śniadania, bo głód mnie dzisiaj złapał straszny. Dzisiaj mam pracę z domu, ale coś się obawiam, że wydajność będę miała słabąsantoocha lubi tę wiadomość