Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Existenz wrote:Hej . mi dziś wykres pokazał w końcu ovu. Tylko nie wiem jak to jest z tym czopem sluzowym. W środę pokazał ovu aa w czwartek zauważyłam ten co wygląda jak czop jednorazowo. Więc moje pytanie czy można zaciazyc przed "wypadnieciem" czopa?
Mami okres ma przyjść 30ego a Ty już czujesz ze go dostaniesz ?
Jak obserwujesz się od niedawna to ciężko nie być "zielona" w tym temacie i to żaden wstyd. Ja zawsze liczę 14 -16 dni od daty pierwszego dnia ostatniej miesiączki i w czasie tych dni w sumie ok 6ciu obserwuje. Po okresie mam sucho gdy zbliżają się te dni robi się kleisty i nie muszę się wysilac by szyjkę dotknac. Później trafiam na taki kiedy jest bardzo rozciagliwy. Później jak woda szyjka jest nisko miękka otwarta wtedy wiem ze plodne. Wtedy tez dzień dwa czuje jak jajnik pracuje
30 stego listopada powinnam dostac ale nadal cisza, mysle ze to wina duphasonu i wydluzył mi cykl z 23 na wiecej..;(Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
Kasiula to piękne wiadomosci... gratulacje. Spokojnej i nudnej.. życzę. ja od jutra mierzę do końca grudnia, potem pzerwa bo swiruje za bardzo. Jutro lecę z rana na hormony. To będzie mój 5 dc.. i tak się zastanawiam jakie badania w tym czasie najlepiej wykonać oprócz tarczycy..? Zrobię prywatnie, wiec w zasadzie mogę sobie coś tam pobadać jak juz i tak się będę klula.
-
W tamtym miesiącu na monitoringu była w tym czasie . do tego śluz i 2 dni lewy jajnik. I okres regularny. Sama juz właśnie nie wiem już się zastanawiam czy ma to wpływ ze raz budzę się do mierzenia bez kołdry a raz z kołdra cha cha10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Jak juz da filozofuje nad swoim ciałem do przychodzi mi do głowy ze niska temp może mieć coś wspólnego z ciśnieniem ??!!! Rano budzę się z 90/60 od kiedy pamiętam zawsze mam bardzo niskie10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
U mnie coś dziwnego. 34 dc, owu była 14 dc.testy negatywne, zawsze miałam w miarę regularny cykl. W tym miesiącu brałam 2×2 Wit b6 na wydłużenie fazy lutealnej, możliwe że aż tak mi się wydluzyla? W środę idę do gina bo od tygodnia mam masakryczne bóle miesiaczkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 12:27
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
No właśnie miałam monitoring i owu była. Najgorsze są te bóle, tydzień się już czuję jak w pierwszy dzień miesiączki
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Witajcie Kochane mogę do Was dołączyć ??? Jestem mamą prawie 4 letniej Oliwki od jakiegoś czasu staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszej córeczki ale jak na razie to nie jest za wesoło.....
Existenz, karm3lka lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Santoocha, taki okres chyba. Mnie tez cos lapie... Niech zdrowieje szybciutko!
U mnie przyszla @. Faza lutealna 10 dni nie powala na kolana. Kurcze. Wiadomo, nie oczekuje zeby bylo latwo, ale jakos tak mi sie smutno zrobilo, ze tyle sie staramy a tu nic z tego... I jeszcze z kazdej strony pod gorke -
0202oliwcia.. witamy..
Ja fzisiaj miałam cos dziwnego.. od wczoraj mam właściwie końcówkę okresu, i tylko takie plamienia były, dzisiaj rano też prawie czysto, no w końcu to 5 dzień więc się ucieszyłam, że zaraz staranka zaczniemy. jakąś godzinę temu idę do toalety, zdejmuję majtki a tam... potop. OMg.. nie wiem skąd to i co to i jak długo potrwa. Dziwne. Niestety podobnie miałam prz cp. Najpierw @, potem niby koniec, potem znów niagara i tak przez 3 tygodnie aż w końcu do szpitala trafiłam.