Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny powiedzcie mi prosze, bo juz zgłupiałam...myślałam że temperatura mi się podniesie, a tu drugi dzień i też spadek...myslałam że miałam już owulacje...a przez te temperatury to ja już sama nie iwem...jak mierze wieczorami to mam ponad 36,85 a jak rano to jest nagle 36,61...Wczesniej gdy miałam niższe temperatury to było odwrotnie, tzn wieczorem było np 36,37 a rano 36,48...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele
proga miałam wysokiego, ale może za szybko spadać
ewentualnie od nadżerki, bo też mam
cholera wie, powoli tracę nadzieję na drugą ciązę
theagnes ja mam co miesiac "ciążowe" wykresy i nic z tego nie wychodzi, wiec wykresami az tak nie ma się co przejmować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 09:52
-
Luccecita, glowa do gory, takie plamienia moga sie zdarzyc zarowno przy niedomodze cialka zoltego, jak i innych "prozaicznych" przyczynach (infekcja, nadzerka...). Raz sie udalo to i drugi sie uda, czasem trzeba dluzej poczekac
Theagnez, kciuki trzymam
Foczka witaj My razem w ciazy bylysmy, to moze i razem zaciazymy znow? -
Luce siadaj na tylku, bo ci klapne Uda sie! A co ja mam powiedziec? Damy rade, zobaczysz. Ostatnio na forum pisala babeczka, ze wlasnie zaszla po 29 cs. Nosz mam nadzieje ze my jestesmy nastepne
Ja tez tak plamie sobie ale nie wiem dokladnie dlaczego, musze pchac o badania strasznie. Naboznie wcinam magnez od miesiecy i nic. Nie licze innych witamin, bo cala kupa tego
Adele dalej trzymam kciuki na wszelki, dajesz malenka ;P
A u mnie dopiero 4 dpo, a od wczoraj mnie bola cyce Dzisiaj mnie az swedzialy, ale tak niemilosiernie, ze myslalam, ze sie wsciekne w robocie. Bo brzuchu mnie ciaga cos od lewego jajnika znowu i wogle do kitu.
Chyba sobie pojde prolaktyne zbadac...
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ja znowu monitoruję cykl u gina.. dziś 12 dc i w lewym jajniczu cos widać wielkości 15 mm.. nie wiem za bardzo kiedy i jak szybko jajo przyrasta, bo słyszałam różne teorie. Zrobiłam też badania hormonów w 5dc i wszystkie w normie,adekwatnie do fazy. Chciałabym jednak pobadać jeszze w tym cyklu ( no właśnie kiedy dokładnie) czy wszystko dobrze przyrasta i spada ale kompletnie nie wiem co warto sprawdzić... bo chyba nie wzystkie trzeba..?? Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi od bardziej doświadczonych koleżanek..
-
Santoocha
Hahaha ten cykl tak sobie postanowiłam w 1 ciąży cień mi wyszedł 15dpo wiec wiem, ze jest jeszcze czas ale to czysta ciekawość temp dzis w dol znow ale nie wiem czy brać ja pod uwagę bo nie mierzylam po 3h ciągłego snu -
witam sie i ja...mi wreszcie ovu wyznaczło owulkę i okazało się ż miałam ją mniej więcej koło 33 dnia cyklu, więc nieźle się na nią naczekałam...ehhh...czemu mi się tak cykl wydłużył? I jednak to że to cykl bezowulacyjny (jak sądził lekarz po usg) okazało isę być nieprawdą...
Teraz czekam tylko czy coś z tego wyjdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny