Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele rozumiem Ciebie ja o pierwszą ciążę mocno walczyłam byłam po poronieniu i pozamacicznej i każdy okres traktowałam jako gorzka porażkę ale w tym szczęśliwym cyklu zmieniłam nastawienie.. I zaczęłam sobie mówić jak nie w tym cyklu ma się począć dzidzia to tylko dlatego że wybrała sobie inny miesiąc na narodziny:) wiem że łatwo się mówi ale za każdym razem jak się dolowalam to za zaczęłam to sobie powtarzać i dziś mam córeczkę ) wierzę że niedługo znowu będziesz tuli małego bobaska nowy rok idzie nowe cykle i tym samym okazje do przytulania
Także dla każdej starajacej z wątku powiem kilka słów: niech jajeczka rosną zajebiscie i pękają soczyste:D a reszta oddziału niech czeka w gotowości
A dla testujacych samych tłustych dwóch kreseczk życzę :*
A co do kupowania podpasek ja ostatnio w drogerii kupowałam tampony, przechodziła ekspedientka i krzyczy do mie że dziś promocja i kolejna paczka za zeta i że mi zaraz przeniesie, nie zdążyłam nic odpowiedzieć a ta leci z kolejnymi paszkami tamponow a ja na to: aż tyle? Ona: Pani bierze zawsze się przydadzą a ja: omg to podziękuję ;p nie robię zapasów bo wróżę sobie ze nie będą niedługo na długo potrzebne :p
Existenz, Nadia83 lubią tę wiadomość
-
Bedzie dobrze Adele, zobaczysz owulacja na Sylwestra fantastycznie, sie zrelaksujesz, odstresujesz
u mnie wypada jakos po swietach...ale tesciowa za sciana z regipsu takze chyba nici bo moj facet taki jakis zestresowany chodzi no, zobaczymy...
sluchajcie dziewczyny, oprocz kwasu foliowego bierzecie cos jeszcze? ja jak narazie tylko to biore moze to za malo? -
Adele! Owulacja na Sylwestra, wow... Zazdroscimy wszystkie pewnie U mnie sie @ pojawi raczej na Sylwestra
Co tam u innych dziewczyn slychac - ktos testowal? Existence? Piszcie, bo ciekawa jestem dla kogo grudzien okazal sie szczesliwy
Foczka, ja mam identycznie Serio, tez sobie powtarzam, ze to jeszcze nie byl ten cykl i dzidzia wybrala inny termin Hehe. No i przezycia mialysmy podobne (mam na mysli ciaze w tym samym czasie i te wczesniejsze, negatywne...) Tylko, ze my mamy chlopca Takze przy okazji chetnie sie dowiem jak "wyprodukowac" dziewczynke. Chcialabym kupowac sliczne, rozowe ciuszki i czesac kucyki Hehe jakies rady?
fo09czka lubi tę wiadomość
-
Adele ja mam zapal i swietny humor tylko do owu Potem mnie lapia dolki, ze i tak sie nie uda i wszystko do dupy
Tym razem jeszcze gorzej, bo testuje dopiero za tydzien czy cos. Pewnie sikne we wtorek przed ginekologiem na wszelki. Cycki mnie bola juz od 3 dpo. ale normalnie takie mam uczucie, jakby mleko naplywalo, czasem mnie tak ciagnie przed @. Brzuch mnie pobolewa tez ciagle tu i tam. Pewnie gaz Nie chcialabym sobie wkrecac jak desperatka, ale latwo nie jest.
Tyle ze jestem upatra i nie popuszcze az sie uda no!
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Eeee kupiłam dwa bobotesty ale testuje rano bo mi dziś szkoda drinków na które mam ochotę. A cooo. Gin powiedział ze alkohol nie szkodzi we wczesnej ciąży miłego wieczorku. Do jutra10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Hello u mnie 17dc i to chyba bezowylacyjnego :o temp dziwna jakaś, strasznie niska...
Wiec nie nastawiam sie na nic
Co do witamin ja biorę femibion na zmianę z wit a+e, b6 ib12.
My już 20cs i jakoś dla mnie to normalne ze @ przychodzi nie testuje za często bo szkoda na to kasy
A co do faceta to mój chyba ma większego dola niż ja i sie tym spina strasznie... śle z drugiej strony jak mu mówię ze są TE dni to on akurat wtedy nie ma ochoty i nie bedzie na sile nic robił :o nie nadarzysz...TP 21.07.18
-
A mój to się tak zawziął ostatnio,że sam pilnuje moich płodnych dni. Wcześniej czasem nie mógł się "skupić" a teraz w drugą stronę . Teraz to ja słyszę, że dziś musimy
No ale wykresy idealne a i tak dupa
Teraz jakoś owulacja mi chyba coś koło nowego roku wyjdzie to może jak się porządnie nachleje to coś z tego będzie. Jakoś na trzeźwo te moje wewnętrzne narządy nie mogą sobie poradzić a i może pijany plemnik szybciej trafi
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Hej dziewczyny ja biorę kwas foliowy, Wit d, leki na tarczyce i olej z wiesiołka do połowy cyklu.
Tereska podobno żeby była dziewczyna najlepiej wstrzelic się dzień lub dwa przed ovu wtedy te silniejsze czyli dziewczynki mają większą szansę:p oj kochana wiele nas łączy:* bardzo się cieszę że teraz ponownie będziemy się wspierać :*
U mnie facet nie ma pojęcia o płodnych tzn wie że coś takiego jest, chce dzieci ale nie chce słyszeć o staraniach bo pamięta jak ja przezywalam każdy starankowy cykl i nie chce o tym słuchać. Także ja go biorę z zaskoczenia tzn nagle staje się mega spontaniczna i fiku miku i zaraz do łóżka mi tutaj:p
U mnie ovu jakoś po świętach ale będziemy u teściów także czy coś się da poserduszkowac to zobaczymy ;p
-
Jezu dziewczyny, normalnie nie wyrobie. Sikalabym na testy codziennie juz, chociaz wiem ze nic nie wyjdzie pfff...
Siedze na necie jak glupia i sobie wkrecam. Ten tydzien mnie dobije, wahania nastrojow mam straszne. Ja nie wiem Normalnie mi tak nie odbija. Najwyrazniej hormony mi buzuja jak szaloooneeee
Pewnie sie denerwuje przed wizyta u gina, bo w UK nas tu zlewaja troche Juz planuje, jak sie bede z nimi klocic hehe
Jak weekend mija?60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Hej dziewczyny, podczytuję Was, i bardzo trzymam kciuki!
Theagnes, ja Cię pocieszę, że mi zaskoczyło właśnie w długim cyklu z opóźnioną owulacją
Existenz, a ja coś czuję, że te podpaski Ci się nie przydadzą
Adele, tulę, ja przy pierwszych staraniach miałam kryzys przy 8cs, do tej pory pamiętam jak to ciężko wtedy... Ale Sylwester dobrze wróży
Kat, "szczel" sobie drinka - (bosz, nie wierzę, że takie rady daję...) - ja nigdy nie rozumiałam dziewczyn, które już od owu nie piją, mi jakoś lampka wina zawsze pomagała wieczorem nie świrować. A, i zawsze sobie powtarzałam, że dobrze, że poranny mocz jest tylko raz dziennie
-
ale.ale fajnie Cie widziec, zagladaj czesciej Jak sie czujesz, kropek zdrowo rosnie?
"Szczelilabym" sobie na czwartkowej "kawie" u kolezanki, ale jest w ciazy, wiec pijamy herbate hahaha
Po 28 miesiacach juz nie panikuje i nie szukam objawow na sile, ale kurde no! Cyce mnie bola juz od 3 dpo, jajnik ciaga, brzuch pulsuje, zaparcia, nastroje. Masakra.
Tylko maz sie cieszy. Wiadomo. Boobs!
Trzymaj sie cieplutko60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Heh, może cyce mają rację, coś się tam dzieje
Trzymam kciuki!
U mnie jakiś zalatany tydzień, wizytę mam we wtorek a nawet nie mam się kiedy nią stresować, jeszcze jutro impreza rodzinna, więc zamiast teraz siedzieć na necie powinnam robić sałatki i ciasta... A z objawów to teraz się zaczęły lekkie mdłości, no i śpiąca jestem nieziemsko, tylko w sumie ta ciągła chęć zaśnięcia "tu i teraz" towarzyszy mi od ponad roku
Kat83 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny przyłączę się do was staram się o rodzeństwo dla mojego syncia i od półtora roku nici. Jak nie dostanę wymarzonego prezentu pod choinkę to w styczniu mam się zapisać na laparo. Ale cały czas mam nadzieję że nie będzie potrzebna