Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Też miałam badania na żylaki nóg i wizyta wtedy kilka lat temu 200 zl. z jednej nogi miałam usuwane zylaki...kolejne już mi się robią. U mnie to genetyczne
Hugo no widzisz, coś tam wyszło nie tak, a teraz wychodzi na to, że nic na to nie dostaniesz? Nie rozumiem czemu niektóre osoby mają coś tam przepisane a tu teraz dowiadujesz się że nic na to nie dostaniesz. Wiecie co, dobijajace to jest, że człowiek sam sobie wyszukuje jakie badania zrobi, że płaci za to kupę kasy, a potem ze świecą trzeba szukać lekarza, który by się tym zajął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 12:37
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother tak mi koleżanka z forum tu napisała. Ale kto wie może mi gin coś przepisze. Pójdę może przed świętami na wizytę. Ale to jeszcze zobaczęSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Weronika dwudniowy przyrost masz 168% gdzie minimum powinno być 66% więc wszystko u Ciebie jest w porządku
gratulacje
Weronika2018 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Beta nie zawsze będzie przyrastala w tym samym tempie. Ważne że przyrost ma minimum 66% w ciągu 48h.
Weronika2018, Paula_071 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ogólnie to bardzo źle się czuję, nie mogę spać w nocy , wczoraj plamienia nie było, ale dzisiaj musiałam kilka spraw załatwić i znowu plamię, ja czuje cały czas taki stan poddenerwowania, choć staram się wyciszać , jak myślicie , czy mogłabym zażyć coś ziołowego na uspokojenie ( prócz melisy ) Marzę o przespanej nocy
-
Weronika2018 wrote:Ogólnie to bardzo źle się czuję, nie mogę spać w nocy , wczoraj plamienia nie było, ale dzisiaj musiałam kilka spraw załatwić i znowu plamię, ja czuje cały czas taki stan poddenerwowania, choć staram się wyciszać , jak myślicie , czy mogłabym zażyć coś ziołowego na uspokojenie ( prócz melisy ) Marzę o przespanej nocy
Napewno nic bez porozumienia z lekarzem.
-
nick nieaktualnyCzuje sie i wygladam jakbym z wojny wróciła, zmeczona i pocerowana a opatrunek na plecach niczym opatrunek po cesarce a to tylko 4 małe znamiona. I chyba bardziej boli i ciagnie ten super-depilujacy plaster (jak zrywalam z brzycha to myslalam ze zejde) niz szwy.
-
Weronika mi melisę pozwolił pic ginekolog...
Hugo mam nadzieję, że to jest to i w końcu trafisz na dobrego lekarza i zajdziesz w ciążę. -
Cześć dziewczyny , nie chciałabym , żebyście myślały ze jestem jakąś panikarą, co prawda moje wynik są dobre i powinnam się cieszyć , ale kiedy zaczynają się bóle podbrzusza i te plamienia , nie panuje wtedy nad nerwami , uczucie niepokoju nasiliło się wczoraj wieczorem , moje plamienie momentami miały czerwony kolor , do tej pory były to plamienia brązowe. Oczywiście kolejna noc nie przespana. O 12 mam wizytę u lekarza . Proszę trzymajcie kciuki
-
Weronika2018 wrote:Cześć dziewczyny , nie chciałabym , żebyście myślały ze jestem jakąś panikarą, co prawda moje wynik są dobre i powinnam się cieszyć , ale kiedy zaczynają się bóle podbrzusza i te plamienia , nie panuje wtedy nad nerwami , uczucie niepokoju nasiliło się wczoraj wieczorem , moje plamienie momentami miały czerwony kolor , do tej pory były to plamienia brązowe. Oczywiście kolejna noc nie przespana. O 12 mam wizytę u lekarza . Proszę trzymajcie kciuki
A który masz dzień?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Weronika2018 wrote:Poniedziałek , wtorek delikatne plamienia na brązowo , środa czysto , czwartek po południu plamienia brązowo-czerwone, no i dzisiaj plamienie na razie brunatne
który dzien ciazyWeronika2018 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
PAP daj znać jak tam. Wyniki męża.
Ja się na pon umówiłam do gina po pracy. Jeśli nic nie zaproponuje to pójdę do vitro kliniki ale to już by było w przyszłym roku dopiero.
Najgorzej że następna @ mi wypada w sylwestrajuż ubolewam
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny